Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/5

Schoen- & Sportshop Bento schenkt eerste clubbord SES Langenboom

Begin april van dit jaar is Schoen- & Sportshop Bento gestart met de verkoop van clubborden. Naast clubborden van teams uit het betaalde voetbal zijn er ook clubborden verkrijgbaar van SES en andere verenigingen uit ... Lees meer »

 
20/5

SES VERSTOORT KAMPIOENSFEEST CONSTANTIA

De laatste thuiswedstrijd van SES Langenboom, traditioneel afgesloten met een barbecue en feestavond. De voorbereidingen werden getroffen voor een groot feest op deze zonnige dag. De wedstrijd zou bepalen voor wie dat feest h... Lees meer »

 
16/5

Hoofdsponsor Rinico steekt SES 1 in nieuwe kledij

Hoofdsponsor Rinico Tentenverhuur heeft aan SES 1 nieuwe jassen, trainingspakken, inloopshirts en coachjassen gesponsord. De gebroeders Van de Vorle, beide oud SES 1 spelers, zorgen met deze nieuwe kledinglijn ervoor dat het... Lees meer »

 
13/5

AfsluitingsBBQ op 20 mei a.s.!

De Duitse banken zijn nog maar net opgeruimd of het volgende (hopelijk buiten!) feestje komt er weer aan!Op 20 mei is het namelijk alweer de laatste thuiscompetitiewedstrijd voor SES 1. Zoals elk jaar eindigen we de competiti... Lees meer »

 
10/5

SES ook in extremis niet voorbij Achilles Reek

In een belangrijke uitwedstrijd tegen Achilles Reek toont SES veerkracht. Zij komen terug na een vroege achterstand, maar weten in de tweede helft het karwei niet af te maken. In de laatste minuut staat de doelpaal een overwi... Lees meer »

 
6/5

SES wint wederom de derby van Mill

Net als in de eerste seizoenshelft heeft SES drie punten overgehouden in de derby tegen Mill. De zege was verdiend, op een enkele kans na kwam Juliana er niet aan te pas deze middag. SES vloog erin het eerste kwartier, Julia... Lees meer »

 
4/5

Parkeren op Kermisplein dit weekend

Dit weekend is het niet mogelijk auto's te parkeren op de parkeerplaats voor het sportpark, vanwege een dressuur/springwedstrijd op het naastgelegen terrein. U kunt uw auto parkeren op het Kermisplein, waar o.a. een steward ... Lees meer »

 
4/5

Millse Mittag Teil 4, SES - Juliana Mill

Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. de uitgestelde Millse Mittag op het programma staan. De derby SES- Juliana zal weer verlengd worden mit eine Schöne dritte hälfte! Met een knipoog n... Lees meer »

 
 

SES wint wederom de derby van Mill

Net als in de eerste seizoenshelft heeft SES drie punten overgehouden in de derby tegen Mill. De zege was verdiend, op een enkele kans na kwam Juliana er niet aan te pas deze middag.

SES vloog erin het eerste kwartier, Juliana kwam er niet aan te pas. Niek Nooijen had het eerste gevaar. Zijn schot uit de tweede lijn mistte echter kracht en precisie. Echter verder kwam SES niet. Sterker nog, Juliana kwam wat beter in de wedstrijd, zeker nadat Don Straatman na een kwartier de strijd moest staken met een hamstringblessure. Paul van Geffen was zijn vervanger. Maar ook de gasten uit Mill konden geen vuist maken tegen de solide SES-defensie. Ze kregen één kans: Camiel van Geenen kon vrij uithalen, maar mikte over. Het duel kabbelde voort, zonder echte kansen. Tot de 42e minuut. Een corner van Gijs Bens werd verlengt door Jari Lukassen. Daar had de Millse goalie geen antwoord op: 1-0. Daarmee was de ruststand nog niet bereikt. Even daarna mocht Paul van Geffen aanleggen vanaf een meter of 25. Waar velen een lange bal richting de spitsen verwachtten, had de middenvelder een andere gedachte. Met een schitterende boogbal verdween zijn vrije trap stijf in de kruising: 2-0!

Ook na de rust was SES de iets betere ploeg. Gijs Bens schoot net naast en een vrije trap van Paul van Geffen verdween nu net boven de kruising. Aan de andere kant stichtte Juliana geen gevaar. Het kwam tot geen één uitgespeelde kans. Ook SES geloofde het wel. Het duel kabbelde naar het einde, waarin de foutloos fluitende scheidsrechter voor het einde floot.

SES – Juliana 2-0 (2-0)
’43 Jari Lukassen 1-0
’45 Paul van Geffen 2-0
Scheidsrechter: Dhr. Van Haren
Toeschouwers: 691

Zondag 27/05 om 14:30


Ulysses 1 - SES 1

Agenda
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux