Nieuwsarchief

Laatste nieuws

13/8

SES kleding verkoop kantine

Op woensdag 22 augustus komt Bento uit Schaijk weer naar de kantine. Op deze avond kun je de laatste (SES) collectie bekijken en evt. kopen. Indien de kleding niet voorradig is, wordt deze binnen twee weken geleverd.&nbs... Lees meer »

 
11/8

Vrienden van SES draagt bij aan AED cursus en jeugddoeltjes

Via de inleg van alle leden van de Vrienden van SES hebben de vrienden twee projecten gerealiseerd.AED cursusDe Vrienden van SES bekostigen een AED cursus van 2 avonden. De cursus wordt gehouden op 24 september en 1 oktober v... Lees meer »

 
10/8

Voor alle SES Jeugdleden: Zaterdag 25 augustus Voetbalparty!

Op zaterdag 25 augustus vanaf 11.30 uur organiseert de Vrienden van SES een Voetbalparty! Voor alle jeugdleden van SES. Het voetbalveld bij SES wordt omgetoverd tot een ware oase van voetbalspellen: Voetvolley, Opla... Lees meer »

 
22/7

Indeling lagere elftallen

De indeling voor de lagere elftallen seizoen 2018/19 is bekend. Zie: Indeling lagere elftallen... Lees meer »

 
13/7

Indeling met veel derby's voor S.E.S. 1

De KNVB heeft de nieuwe competitieindelingen bekend gemaakt. Voor S.E.S. 1 betekent dit een mooie indeling vol met derby's. Een seizoen om naar uit te zien dus voor zowel voetballers als supporters. Hieronder de gehele indeli... Lees meer »

 
10/7

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Wij zoeken voor aankomend seizoen kantinepersoneel voor de zaterdag en zondag wedstrijden. Samen in een team van gemotiveerde vrijwilligers onze gasten, spelers en leden voorzien van een hapje en drankje! Je kunt je opgeven ... Lees meer »

 
25/6

Herman Sommers vrijwilliger van het jaar

Tijdens het 50-jarig jubileum van de SES-veteranenafdeling op zaterdag 9 juni werd Herman Sommers gehuldigd als vrijwilliger van het jaar. Elk jaar wordt een lid van SES in de bloemetjes gezet, ontvangt een oorkonde en een b... Lees meer »

 
14/6

Wo. 20 juni 17.00 uur Kennismakingsevent kinderen t/m groep 4

... Lees meer »

 
 

S.E.S. 5 ongeslagen kampioen, feestje S.E.S. 3 verpest

IMG 20180527 WA0007Afgelopen zondag 27 mei stonden maar liefst twee kampioenswedstrijden op het programma. Zowel S.E.S. 3 als S.E.S. 5 konden op de eigen Kogelberg het kampioenschap in de wacht slepen.

Allereerst was het de beurt aan het 5e elftal. Onder grote publieke belangstelling begon de thuisploeg voortvarend aan de wedstrijd tegen GVV’57 4 uit Grave. Al snel kwam de thuisploeg op 1-0 en een monsterscore lag in het verschiet. Het spel werd echter steeds slordiger en waar S.E.S. voorin veel ruimte kreeg om te voetballen van de tegenstander was dat aan de andere kant echter evengoed het geval. Het was dus niet eens zo verrassend, dat het doelpunt ook aan die andere kant kon gaan vallen. En dat gebeurde dan ook: 1-1. Wat gemor aan de zijde van S.E.S. en het voetbal was even een stuk minder dan in de eerste 5 minuten. Echter naarmate de eerste helft vorderde, werd het spel ook weer beter en kon de 2-1 niet uitblijven. Dat doelpunt viel dan ook. Sterker nog S.E.S. voerde de score in de eerste helft gestaag op met zelfs een 5-1 ruststand op het scorebord. GVV’57 was, mede dankzij het warme weer, kapot gespeeld en geloofde het verder wel. Dit kon niet meer fout gaan. Dat bleek dan ook wel, want in de tweede helft liep de thuisploeg uit naar de dubbele cijfers. Ook GVV scoorde echter nog middels een fantastische stift. Eindstand 11-2. Door deze overwinning zette S.E.S. haar directe concurrent, het jonge Estria 5 (of Estria 2) op een onoverbrugbare achterstand van 5 punten met de directe confrontatie in Escharen als enige wedstrijd nog op het programma. Na een aantal jaren gestreden te hebben de hoogste eer en steeds net aan het kortste eind getrokken te hebben, was kampioenschap eindelijk een feit.

Dit kampioenschap doet de naam van S.E.S., Steeds Eendrachtig Samenwerken, eer aan getuige de maar liefst 45! Spelers die bijgedragen hebben aan dit kampioenschap. Van S.E.S. 2 tot aan de veteranen, van S.E.S. A1 tot aan de lijst met oproepspelers. Iedereen bedankt daarvoor namens het hele team.

Na de wedstrijd stortte iedereen zich in het feestgedruis en na een woordje van de voorzitter, een spontane receptie op het veld, installeerde iedereen zich met een biertje op het terras om ook het derde kampioen te zien worden.

Dat liep echter anders. Het derde had het erg lastig tegen haar tegenstander, nummer 3 van de ranglijst Blauw-Geel/Jumbo 3 uit Veghel. Dit intimiderende, maar ook goed voetballend, team zette het derde al snel op achterstand, waardoor het steeds achter de feiten aan moest lopen. Op een gegeven moment was er zelfs een 1-3 achterstand, waardoor S.E.S. met de moed der wanhoop op zoek ging naar doelpunten. Die kwamen er ook. Echter helaas eentje te weinig. Waardoor het kampioenschap aan hun neus voorbij ging. Althans voorlopig. Dit was toch wel even een domper op de feestvreugde van S.E.S. 5. Het had zo mooi kunnen zijn: samen in een thuiswedstrijd kampioen worden en een feestje vieren. Het mocht niet zo zijn.

Na deze koude douche werden de gedachten verzet en werd en toch weer verder gefeest in de kantine. In de avond werd het feest voorgezet bij d’n Bens, waar een frietbuffet op de spelers, spelersvrouwen en spelerskinderen stond te wachten. Buikje strak en het terras op tot in de late uurtjes.

Zaterdag 25/08 om 18.00


SES 1 - Venhorst 1

Agenda
25/8 zaVOETBALPARTY 11.30-16.00

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux