Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES en de Hapse Boys houden elkaar in evenwicht (2-2)

Met tempraturen van ver boven de twintig graden, was het een zware wedstrijd voor de spelers van beide elftallen. Dit was ook te merken aan het spel. Waar de Hapse Boys voornamelijk de lange bal hanteerden, speelde SES ook niet zoals van haar verwacht mag worden. Ver in de blessuretijd van de eerste helft wist Kemperman de 0-1 na een lange bal voor Haps binnen te werken. Miscommunicatie tussen keeper Verstegen en verdediger Aalbers zorgde ervoor dat Kemperman doel kon treffen (0-1).
In de negenenzestigste minuut kreeg Haps de kans op de 0-2. Een overtreding van Aalbers op Cornelissen zorgde ervoor dat de bal op de stip ging. Keeper Verstegen wist de inzet van v.d. Groes echter te pareren middels een goede redding. Vlak na de gemiste penalty wist SES wel doel te treffen. Een prachtige steekpass van Meulepas zette Van Katwijk vrij voor keeper Giesbers, Van Katwijk schoof de bal beheerst binnen (1-1). Haps wist echter direct uit de aftrap te scoren nadat een voorzet vanaf de zijkant over iedereen heen viel en v.d. Groes alsnog de bal in de netten wist te werken (1-2). SES nam het initiatief na dit doelpunt over en werd sterker. Na een vrije trap aan de zijde van SES wist Bens de Hapse keeper uit te spelen. Hij stond na deze passeerbeweging echter ver van doel en dicht op de achterlijn. Met links wist hij de bal toch erg fraai binnen te werken (2-2). SES zette na deze goal nog veel druk op de verdediging van Haps, dit resulteerde in enkele grote kansen. De bal wilde de doellijn echter niet passeren. 

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux