Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

SES en de Hapse Boys houden elkaar in evenwicht (2-2)

Met tempraturen van ver boven de twintig graden, was het een zware wedstrijd voor de spelers van beide elftallen. Dit was ook te merken aan het spel. Waar de Hapse Boys voornamelijk de lange bal hanteerden, speelde SES ook niet zoals van haar verwacht mag worden. Ver in de blessuretijd van de eerste helft wist Kemperman de 0-1 na een lange bal voor Haps binnen te werken. Miscommunicatie tussen keeper Verstegen en verdediger Aalbers zorgde ervoor dat Kemperman doel kon treffen (0-1).
In de negenenzestigste minuut kreeg Haps de kans op de 0-2. Een overtreding van Aalbers op Cornelissen zorgde ervoor dat de bal op de stip ging. Keeper Verstegen wist de inzet van v.d. Groes echter te pareren middels een goede redding. Vlak na de gemiste penalty wist SES wel doel te treffen. Een prachtige steekpass van Meulepas zette Van Katwijk vrij voor keeper Giesbers, Van Katwijk schoof de bal beheerst binnen (1-1). Haps wist echter direct uit de aftrap te scoren nadat een voorzet vanaf de zijkant over iedereen heen viel en v.d. Groes alsnog de bal in de netten wist te werken (1-2). SES nam het initiatief na dit doelpunt over en werd sterker. Na een vrije trap aan de zijde van SES wist Bens de Hapse keeper uit te spelen. Hij stond na deze passeerbeweging echter ver van doel en dicht op de achterlijn. Met links wist hij de bal toch erg fraai binnen te werken (2-2). SES zette na deze goal nog veel druk op de verdediging van Haps, dit resulteerde in enkele grote kansen. De bal wilde de doellijn echter niet passeren. 

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux