Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

S.E.S. pakt meer dan verdiend punt tegen koploper uit Oploo

Langenboom – Meer dan een seizoen lang was Excellent uit Oploo ongeslagen met een kampioenschap in de 5e klasse en een vliegende start met zes punten uit twee wedstrijden in de 4e klasse tot gevolg. De laatste nederlaag leed Excellent in Langenboom tegen S.E.S. en betekende het kampioenschap voor S.E.S. in de 5e klasse in het seizoen 2010-2011.

S.E.S. was vast van plan om het cirkeltje rond te maken en de eerste overwinning van het seizoen juist tegen het, als een trein draaiende, Excellent te pakken.

Het Langenboomse team begon goed combinerend aan de wedstrijd zonder echt vaak gevaarlijk te worden. De eerste de beste tegenstoot van Excellent vanuit een counter was meteen raak. Een lange bal over de S.E.S.-verdediging werd goed afgewerkt door Bart van Duijnhoven.  Vlak voor rust was het echter Gijs Bens, die één van de S.E.S.-kansen wist te verzilveren. In de tweede helft was een evenwichtig spelbeeld te zien. Het Langenboomse combinatievoetbal van de eerste helft was zoek en het spel golfde op en neer. Veel grote kansen vielen er niet meer te noteren hoewel Tijn Cuppen in blessuretijd nog  dicht bij de overwinningstreffer was. Zijn inzet werd echter van de lijn gehaald door een Excellentverdediger, waardoor beiden ploegen zich uiteindelijk tevreden moesten stellen met één punt.

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux