Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

Nederlandse Techniek Kampioenschappen

Nederlandse Techniek Kampioenschappen bij Juliana Mill op maandag 15 oktober.

In samenwerking met Rene Meulensteen, (ass.trainer van Manchester United) wordt in het jaar 2012 bij Juliana Mill op de club het Nederlands Techniekkampioenschap Voetbal georganiseerd. Deze zullen plaatsvinden op 15oktober 2012 (overdag). Iedere voetballer(ster) in e regio kan meedoen. Ook niet bij een club aangesloten jeugdvoetballers kunnen meedoen!

Bij Juliana leer je in de ochtend van dit Techniek Kampioenschap Voetbal de techniek aan en daarop volgend toepassen in 1 tegen 1 en kleine partijtjes. Dezelfde techniektraining die René Meulensteen bij de grote sterren van Manchester United ook aanleert. Wij bieden je een lunch aan en daarna ga je in de middag oefenen op techniek in combinatie met afwerkvormen en daarna toepassen in grotere partijvormen. Er wordt dan door speciaal opgeleidde techniektrainers bekeken of jij einde van de trainingsdag wordt uitgekozen als winnaar in jouw leeftijdsklasse.
Voor wie is het bedoeld en wat krijg je voor het inschrijfgeld?
Ben je een jongen of een meisje en tussen de 6 en 15 jaar dan kun je hier aan meedoen. Uiteraard is iedereen bij ons winnaar en daarom krijgt iedereen een uniek geslagen Moves & Skills-medaille en een Voetbaltechniekdiploma als bewijs van deelname. Bovendien mag je het voetbalshirt en de voetbal die je in de ochtend krijgt mee naar huis nemen. Je krijgt ook nog eens een lunch aangeboden en als dit alles nog niet genoeg is krijg je ook nog een actueel voetbalmagazine GOAL! mee naar huis.

De uiteindelijke finaledag
De winnaars van de NTK-locaties worden uitgenodigd om op 28 oktober 2012 naar de grote landelijke finaledag te komen. De uiteindelijke landelijke winnaars worden daar nogmaals in het zonnetje gezet en ontvangen van ons niet alleen de winnaar beker maar ook fantastische prijzen.

Deze hoofdprijzen worden uitgereikt door NTK-ambassadeurs Ab Klink, René Meulensteen(ManU), Danny Welbeck(ManU) en andere grote voetbalnamen (o.v.b.).
Wil je meer weten en meedoen aan het NTK-2012?
Kijk dan op: www.sportpartners.nl

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux