Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Nederlandse Techniek Kampioenschappen

Nederlandse Techniek Kampioenschappen bij Juliana Mill op maandag 15 oktober.

In samenwerking met Rene Meulensteen, (ass.trainer van Manchester United) wordt in het jaar 2012 bij Juliana Mill op de club het Nederlands Techniekkampioenschap Voetbal georganiseerd. Deze zullen plaatsvinden op 15oktober 2012 (overdag). Iedere voetballer(ster) in e regio kan meedoen. Ook niet bij een club aangesloten jeugdvoetballers kunnen meedoen!

Bij Juliana leer je in de ochtend van dit Techniek Kampioenschap Voetbal de techniek aan en daarop volgend toepassen in 1 tegen 1 en kleine partijtjes. Dezelfde techniektraining die René Meulensteen bij de grote sterren van Manchester United ook aanleert. Wij bieden je een lunch aan en daarna ga je in de middag oefenen op techniek in combinatie met afwerkvormen en daarna toepassen in grotere partijvormen. Er wordt dan door speciaal opgeleidde techniektrainers bekeken of jij einde van de trainingsdag wordt uitgekozen als winnaar in jouw leeftijdsklasse.
Voor wie is het bedoeld en wat krijg je voor het inschrijfgeld?
Ben je een jongen of een meisje en tussen de 6 en 15 jaar dan kun je hier aan meedoen. Uiteraard is iedereen bij ons winnaar en daarom krijgt iedereen een uniek geslagen Moves & Skills-medaille en een Voetbaltechniekdiploma als bewijs van deelname. Bovendien mag je het voetbalshirt en de voetbal die je in de ochtend krijgt mee naar huis nemen. Je krijgt ook nog eens een lunch aangeboden en als dit alles nog niet genoeg is krijg je ook nog een actueel voetbalmagazine GOAL! mee naar huis.

De uiteindelijke finaledag
De winnaars van de NTK-locaties worden uitgenodigd om op 28 oktober 2012 naar de grote landelijke finaledag te komen. De uiteindelijke landelijke winnaars worden daar nogmaals in het zonnetje gezet en ontvangen van ons niet alleen de winnaar beker maar ook fantastische prijzen.

Deze hoofdprijzen worden uitgereikt door NTK-ambassadeurs Ab Klink, René Meulensteen(ManU), Danny Welbeck(ManU) en andere grote voetbalnamen (o.v.b.).
Wil je meer weten en meedoen aan het NTK-2012?
Kijk dan op: www.sportpartners.nl

Dinsdag 23/01 om 20.00


Festilent 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux