Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Laat doelpunt bezorgt SES winst

DEMEN – Op de dag dat de klassieker in de Kuip te Rotterdam werd afgewerkt, bestreden ook 2 concurrenten in de 4e klasse H elkaar. SES kwam op bezoek bij SDDL uit Demen, een ploeg die tot op heden slechts een punt minder dan de gasten had weten te vergaren. Winst zou voor beide teams betekenen dat er afstand genomen kon worden van de onderste regionen. Zo’n 140 toeschouwers trotseerden de kou, maar het vertoonde spel was niet wat hun warm hield.

 

Het was een matige pot waarin af en toe zeer fel werd gestreden en opvallend veel kaarten werden uitgedeeld door de scheidsrechter. Het fysieke spel zorgde dus niet voor mooi voetbal en de eerste helft waren er van beide ploegen enkele noemenswaardige kansen. Naarmate de 45e minuut naderde had SES het gros van de doelpogingen, maar miste finesse in de afwerking.

Ook in de tweede helft komt SES in het begin niet verder dan wat lange ballen naar voren. Echter stelt SDDL hier helemaal niets tegenover, wat resulteert in veel balbezit voor de bezoekers. In de 66e minuut ontvangt Tim Cuppen zijn tweede gele kaart en moet het veld verlaten. SES laat een spits zakken en de Langenboomse supporters vrezen voor een doelpuntloze middag. Het is Tijn Cuppen die in de 80e minuut dan toch de ban breekt. Op aangeven van Gijs Bens belandt zijn schot in de rechterhoek en hiermee maakt SES een sprong naar de 8e plaats van de ranglijst.

 

Statistieken:

SDDL – SES 0-1 (0-0)

80. Tijn Cuppen 0-1

Scheidsrechter:

Toeschouwers: 140

Bijzonderheid: 66. Rode kaart Tim Cuppen (SES)

 

Voor uitgebreid verslag zie Senioren > Verslagen

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux