Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

Laat doelpunt bezorgt SES winst

DEMEN – Op de dag dat de klassieker in de Kuip te Rotterdam werd afgewerkt, bestreden ook 2 concurrenten in de 4e klasse H elkaar. SES kwam op bezoek bij SDDL uit Demen, een ploeg die tot op heden slechts een punt minder dan de gasten had weten te vergaren. Winst zou voor beide teams betekenen dat er afstand genomen kon worden van de onderste regionen. Zo’n 140 toeschouwers trotseerden de kou, maar het vertoonde spel was niet wat hun warm hield.

 

Het was een matige pot waarin af en toe zeer fel werd gestreden en opvallend veel kaarten werden uitgedeeld door de scheidsrechter. Het fysieke spel zorgde dus niet voor mooi voetbal en de eerste helft waren er van beide ploegen enkele noemenswaardige kansen. Naarmate de 45e minuut naderde had SES het gros van de doelpogingen, maar miste finesse in de afwerking.

Ook in de tweede helft komt SES in het begin niet verder dan wat lange ballen naar voren. Echter stelt SDDL hier helemaal niets tegenover, wat resulteert in veel balbezit voor de bezoekers. In de 66e minuut ontvangt Tim Cuppen zijn tweede gele kaart en moet het veld verlaten. SES laat een spits zakken en de Langenboomse supporters vrezen voor een doelpuntloze middag. Het is Tijn Cuppen die in de 80e minuut dan toch de ban breekt. Op aangeven van Gijs Bens belandt zijn schot in de rechterhoek en hiermee maakt SES een sprong naar de 8e plaats van de ranglijst.

 

Statistieken:

SDDL – SES 0-1 (0-0)

80. Tijn Cuppen 0-1

Scheidsrechter:

Toeschouwers: 140

Bijzonderheid: 66. Rode kaart Tim Cuppen (SES)

 

Voor uitgebreid verslag zie Senioren > Verslagen

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux