Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

S.E.S. 2 pakt periodetitel en beleeft primeur

Afgelopen zondag 28 oktober beleefde S.E.S. 2 een primeur door de allereerste periodetitel in hun klasse voor zich op te eisen. De K.N.B.V. had voor aanvang van het seizoen namelijk besloten om met ingang van dit seizoen te starten met periodetitels en nacompetitie in de klasse van S.E.S. 2.

Eén van de doelstellingen, die trainer Willy Beerden voor aanvang van het seizoen aan zijn manschappen meegegeven had, was het behalen van een periodetitel. Gezien het programma in de eerste periode over 8 wedstrijden, was de gedachte dat dit zeker niet onhaalbaar zou kunnen zijn. Vooraf werden Erp 3 en Vitesse’08 uit Gennep ingeschat als de grootste concurrenten. En als snel bleek dit bewaarheid. Reeds na enkele competitieronden  tekende zich een kopgroep af van drie teams, met genoemde teams en S.E.S. zelf. Na elke competitieronde werden de andere tegenstanders op grotere afstand gezet en voor aanvang van speelronde 8, de laatste van de 1e periode, stond S.E.S. 2  slechts 1 verliespunt achter zowel Vitesse als Erp. De langenboomse reserves noteerden tot dan toe 6 overwinningen en slechts 1 nederlaag, uitgerekend tegen één van de zwakkere broeders, Juliana 2 uit Mill.

Om de 1e periode te winnen moest S.ES. ook de 8e wedstrijd tegen JVC 4 zien te winnen en daarbij hopen, dat zowel Vitesse’08 2 en Erp 3 punten zouden laten liggen. Aangezien beide teams nog ongeslagen waren, werd die kans echter niet zo groot geacht. De Langenboomse ploeg voldeed zelf aan de eerste vereiste door JVC 4 te verslaan met 4-1 na een zeer slechte eerste helft en een aardige tweede helft waarin JVC al snel op een grote achterstand gezet werd. Het wachten nu op de resultaten van de concurrenten. Tot vreugde van spelers en begeleiders bleken beide concurrenten gelijk gespeeld te hebben en kon de behaalde periodetitel met een klein feestje in de Langenboomse kantine gevierd worden.

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux