Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

S.E.S. 2 pakt periodetitel en beleeft primeur

Afgelopen zondag 28 oktober beleefde S.E.S. 2 een primeur door de allereerste periodetitel in hun klasse voor zich op te eisen. De K.N.B.V. had voor aanvang van het seizoen namelijk besloten om met ingang van dit seizoen te starten met periodetitels en nacompetitie in de klasse van S.E.S. 2.

Eén van de doelstellingen, die trainer Willy Beerden voor aanvang van het seizoen aan zijn manschappen meegegeven had, was het behalen van een periodetitel. Gezien het programma in de eerste periode over 8 wedstrijden, was de gedachte dat dit zeker niet onhaalbaar zou kunnen zijn. Vooraf werden Erp 3 en Vitesse’08 uit Gennep ingeschat als de grootste concurrenten. En als snel bleek dit bewaarheid. Reeds na enkele competitieronden  tekende zich een kopgroep af van drie teams, met genoemde teams en S.E.S. zelf. Na elke competitieronde werden de andere tegenstanders op grotere afstand gezet en voor aanvang van speelronde 8, de laatste van de 1e periode, stond S.E.S. 2  slechts 1 verliespunt achter zowel Vitesse als Erp. De langenboomse reserves noteerden tot dan toe 6 overwinningen en slechts 1 nederlaag, uitgerekend tegen één van de zwakkere broeders, Juliana 2 uit Mill.

Om de 1e periode te winnen moest S.ES. ook de 8e wedstrijd tegen JVC 4 zien te winnen en daarbij hopen, dat zowel Vitesse’08 2 en Erp 3 punten zouden laten liggen. Aangezien beide teams nog ongeslagen waren, werd die kans echter niet zo groot geacht. De Langenboomse ploeg voldeed zelf aan de eerste vereiste door JVC 4 te verslaan met 4-1 na een zeer slechte eerste helft en een aardige tweede helft waarin JVC al snel op een grote achterstand gezet werd. Het wachten nu op de resultaten van de concurrenten. Tot vreugde van spelers en begeleiders bleken beide concurrenten gelijk gespeeld te hebben en kon de behaalde periodetitel met een klein feestje in de Langenboomse kantine gevierd worden.

Zondag 21/01 om 12.00


UDI 2 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux