Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

SES verliest van nummer laatst HBV

Hoewel de zon op tijd doorbrak op sportpark de Kogelberg, stonden de Langenboomse gezichten na 90 minuten op onweer.  De thuiswedstrijd tegen HBV, dat nog geen enkel punt had weten te behalen, werd verloren met 1-2.

SES had de overhand in het duel en had het merendeel van de wedstrijd de bal in bezit. Dit leidde vooral in de eerste helft tot enkele noemenswaardige kansen. Na 10 minuten vond Jilt van Schaijk al het net, op aangeven van Gijs Bens. Echter, dit doelpunt werd in buitenspelpositie gemaakt en dus afgekeurd. Een paar minuten later is het dan wel 1-0. Na een overtreding enkele meters buiten het zestienmetergebied, leggen 3 spelers van SES aan voor de vrije trap. Het ingestudeerde spelmoment wordt afgemaakt door Tim Cuppen, die via de binnenkant van de paal scoort.

In de tweede helft is SES slordiger en een slecht weggewerkte bal van Jari Lukassen wordt door keeper Tijn Verstegen op de doellijn gevangen. Scheidsrechter van Rossem reageert op deze terugspeelbal met een vrije trap op de rand van het strafschopgebied voor HBV. Het schot van Jimmy van den Elzen gaat dwars door de muur en is buiten het bereik van Verstegen, 1-1. Tegen het einde van de wedstrijd wordt het nog erger voor SES, dat nog altijd de meeste kansen heeft. De uittrap van Verstegen wordt direct op de pantoffel genomen door van den Elzen, die hiermee op knappe wijze zijn tweede van de middag maakt.

 

Statistieken:

SES – HBV (1-0) 1-2

13. Tim Cuppen 1-0, 50. Jimmy van den Elzen 1-1, 85. Jimmy van den Elzen 1-2.

Scheidsrechter: van Rossem.

Toeschouwers: 125

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux