Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

S.E.S. voetbalquiz: Harm en Rob prolongeren wederom titel

Ook in de 6e editie van de grote S.E.S. voetbalquiz is geen enkel uitdagerskoppel erin geslaagd om de gedoodverfde favorieten Harm van de Vorle en Rob Thelosen serieuze tegenstand te bieden. Ook dit jaar wonnen ze met grote overmacht, zodat ze net als de voorgaande 5 titels, ook de 6e S.E.S. voetbalquiztitel op hun naam wisten te schrijven en zodoende nog steeds ongeslagen zijn.

Op donderdagavond 15 november streden de 20 koppels, die de voorronde hadden overleefd, voor een plek in de finaleronde. De finale werd gestart met 10 teams en werd gespeeld volgens een nieuw fris concept, waarin elke ronde 1 ploeg het veld moest ruimen. Met enkele nieuwe koppels in de finale, ondermeer Jordy van Katwijk en Nick van de Hei (de organisatoren van de eerste 5 edities) en Frank Burgers en Robin Aalbers, was de verwachting dat de favorieten het dit jaar wel eens een stukje moeilijker zouden kunnen krijgen dan afgelopen jaren. Niets bleek minder waar te zijnFoto Harm en Rob Quiz  2012. Langzaam bouwde Harm en Rob aan een voorsprong, die gaandeweg groter en groter werd en uiteindelijk onoverbrugbaar voor de andere koppels. Voor aanvang van de laatste ronde kon de afgetekende overwinning al gevierd worden.

 

Einduitslag:

1. Harm van de Vorle en Rob Thelosen

2. Jordy van Katwijk en Nick van de Hei

3. Frank Burgers en Robin Aalbers

4. Guus Cuppen en Rensco van Katwijk

5. Mark Kuijpers en Martijn van Hal

 

 

 

 

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux