Nieuwsarchief

Laatste nieuws

19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
25/3

SES wordt verrast op Cuijkse kunstgras

In een doelpuntrijke uitwedstrijd laat de Langenboomse formatie zich verrassen door thuisclub SIOL. SIOL speelt fysiek doch technisch en weet zo binnen een half uur op 3-0 te komen. SES lijkt zich heel even te herpakken, maar... Lees meer »

 
 

SES maakt geen kans bij Cito

Bij het hervatten van het gestaakte duel op 11 november (0-0 na 25 minuten), speelt het stormachtige weer direct parten. De wind gaat aan de haal met de voorzet van de rechterflank en de bal verdwijnt achter Langenboomse keeper Tijn Verstegen. Ietwat verbouwereerd was Roy Smeehuijzen de doelpuntenmaker. Cito zit er kort op in de beginfase en er worden opvallend veel kleine overtredingen weggewoven door scheidsrechter Pennings. SES krijgt maar moeilijk grip op de wedstrijd.

Ook in de tweede helft kan SES geen vuist maken tegen de Ossenaren. Cito combineert heel gemakkelijk op het middenveld en via een 1-2tje door de lucht kan Michael van Doren alleen op Verstegen af. Zijn stiftje beland op de lat, maar Rob Konings is alert en tikt binnen. Zonder een doelpoging van SES te hebben gezien is het 10 minuten later weer Konings die aantekent voor de 3-0. Een voorzet van rechts vliegt richting de doelmond. Er is onduidelijkheid tussen verdediger en keeper, maar het is Konings die wel zijn voet tegen de bal zet. Een kwartier voor tijd komt er dan toch een opleving van de bezoekers. Invaller Glenn van Katwijk krijgt binnen korte tijd 2 goede kansen, maar de verdediging en de keeper van Cito staan in de weg. Met een wanhopig afstandsschot van van Katwijk, dat ver over gaat, eindigt de wedstrijd met een verdiende winst voor Cito.

 

Statistieken:

Cito – SES (1-0) 3-0

27. Roy Smeehuijzen 1-0, 55. Rob Konings 2-0, 64. Rob Konings 3-0.

Scheidsrechter: J. Pennings.

Toeschouwers: 80

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux