Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES F3 winterkampioen 2012

Na een bloedstollende wedstrijd in Beers tegen naaste concurrent HBV F2G, heeft SES F3 het winterkampioensschap 2012 in de wacht gesleept. Er werd in Beers met 1-2 gewonnen. Vooraf was duidelijk dat 1 van de 2 teams de titel in de wacht zou gaan slepen. SES F3, dat 1 puntje voorsprong had op HBV F2G, had aan een gelijkspel genoeg om de titel te behalen. De allerlaatste wedstrijd van de competitie zou de beslissing geven. 

De wedstrijd begon, en al snel bleek de intentie van Beers. De verdediging van SES werd flink onder druk gezet, en een aantal kansen volgen. de openingstreffer kon niet uitblijven, en die viel na 15 minuten in de eerste helft. SES was hierdoor van slag, en met hangen en wurgen werd de rust bereikt. Die rust deed de spelers goed, want direct na aanvang van de tweede helft was het SES dat het betere van het spel had. Een aantal flinke kansen volgden, maar de bal wilde er niet in. Maar 10 minuten voor tijd, kwam daar toch de verdiende gelijkmaker. Met een counter vanaf de middenlijn, ging een speler van de F3 rennend alleen op de keeper af, en ronde beheerst af, 1-1. De spelers van HBV, en ook het publiek, waren duidelijk van slag, want met deze stand zou SES dus kampioen zijn. Na de gelijkmaker bleef SES echter het beste van het spel hebben, wat resulteerde in een aantal mooie schietkansen, en een aantal corners. Het bleef echter ontzettend spannend. In de laatste minuut kwam dan toch de winnende en bevrijdende treffer uit zo'n corner, en hiermee kon het kampioensschap SES F3 niet meer ontgaan.  Na het fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter (mag ook wel eens gezegd worden) was het feest bij de spelers van SES. De feestvreugde werd daarna in de kantine van SES voortgezet, en werden er medailles en snoepzakken uitgereikt. Natuurlijk werd het feest afgerond met een tocht op de platte kar door Langenboom. 

F3 kampioen

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux