Nieuwsarchief

Laatste nieuws

19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
25/3

SES wordt verrast op Cuijkse kunstgras

In een doelpuntrijke uitwedstrijd laat de Langenboomse formatie zich verrassen door thuisclub SIOL. SIOL speelt fysiek doch technisch en weet zo binnen een half uur op 3-0 te komen. SES lijkt zich heel even te herpakken, maar... Lees meer »

 
 

SES F3 winterkampioen 2012

Na een bloedstollende wedstrijd in Beers tegen naaste concurrent HBV F2G, heeft SES F3 het winterkampioensschap 2012 in de wacht gesleept. Er werd in Beers met 1-2 gewonnen. Vooraf was duidelijk dat 1 van de 2 teams de titel in de wacht zou gaan slepen. SES F3, dat 1 puntje voorsprong had op HBV F2G, had aan een gelijkspel genoeg om de titel te behalen. De allerlaatste wedstrijd van de competitie zou de beslissing geven. 

De wedstrijd begon, en al snel bleek de intentie van Beers. De verdediging van SES werd flink onder druk gezet, en een aantal kansen volgen. de openingstreffer kon niet uitblijven, en die viel na 15 minuten in de eerste helft. SES was hierdoor van slag, en met hangen en wurgen werd de rust bereikt. Die rust deed de spelers goed, want direct na aanvang van de tweede helft was het SES dat het betere van het spel had. Een aantal flinke kansen volgden, maar de bal wilde er niet in. Maar 10 minuten voor tijd, kwam daar toch de verdiende gelijkmaker. Met een counter vanaf de middenlijn, ging een speler van de F3 rennend alleen op de keeper af, en ronde beheerst af, 1-1. De spelers van HBV, en ook het publiek, waren duidelijk van slag, want met deze stand zou SES dus kampioen zijn. Na de gelijkmaker bleef SES echter het beste van het spel hebben, wat resulteerde in een aantal mooie schietkansen, en een aantal corners. Het bleef echter ontzettend spannend. In de laatste minuut kwam dan toch de winnende en bevrijdende treffer uit zo'n corner, en hiermee kon het kampioensschap SES F3 niet meer ontgaan.  Na het fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter (mag ook wel eens gezegd worden) was het feest bij de spelers van SES. De feestvreugde werd daarna in de kantine van SES voortgezet, en werden er medailles en snoepzakken uitgereikt. Natuurlijk werd het feest afgerond met een tocht op de platte kar door Langenboom. 

F3 kampioen

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux