Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

Wedstrijd waarin SES voor Sinterklaas speelt en Stormvogels de kadootjes dankbaar uitpakt niet uitgespeeld

Langenboom – Voor S.E.S.  was het in de thuiswedstrijd tegen Stormvogels ’28 uit Siebengewald hoog tijd om vertrouwen te tanken en punten te pakken na de zeperd tegen hekkensluiter HBV uit Beers en de kansloze nederlaag tegen het Osse Cito. Zeker ook omdat de andere degradatiekandidaten de laatste weken wel de punten bij elkaar schraapten. Maar dat moest dan wel tegen de nummer twee van de ranglijst gaan gebeuren.

In de uitwedstrijd trakteerde, het fysiek sterke, Stormvogels de Langenboomse ploeg nog op een nipte nederlaag. Maar met Robin Aalbers weer terug op zijn gebruikelijke positie in het centrum van de verdediging, na een kortstondig experiment op de spitspositie tegen Cito uit Oss, en met Glen van Katwijk in de plaats van Jilt van Schayik in de aanval, was de Langenboomse ploeg klaar om te stunten tegen de nummer 2 van de ranglijst. Zover zou het echter, wellicht vooralsnog, niet komen vanwege het feit, dat de S.E.S.-achterhoede voor Sinterklaas speelde met een 1-3 tussenstand tot gevolg en omdat de wedstrijd niet uitgespeeld kon worden vanwege een hamstringblessure van scheidsrechter Teunisz.

Na een half uur vielen er namelijk al vele grote kansen te noteren voor de uitploeg, waarvan het er drie in een doelpunt wist om te zetten. De S.E.S.-defensie liet de aanvallers van Stormvogels daarbij naar hartenlust combineren en weigerde resoluut in te grijpen. Aan de andere kant wist S.E.S. er, behalve een kopbal op de lat van aanvoerder Jaap van de Vorle, weinig tegenover te stellen.

Toch was het dezelfde Van de Vorle, die er, in het rustsignaal uit een voorzet van Peter Janssen, voor zorgde dat de ruststand er iets draaglijker uit kwam te zien en er wellicht in het restant van de wedstrijd nog meer in zit.

Wanneer de wedstrijd uitgespeeld zal worden is op moment van schrijven nog niet bekend. Maar het is aannemelijk, dat de ploeg uit Siebengewald op 16 december wederom naar Langenboom af zal moeten reizen om de tweede helft te spelen.

 

Voor het uitgebreide verslag zie ‘Senioren’ --> ‘Verslagen’

Statistieken

SES – Stomvogels ’28  1-3 (1-3; gestaakt in de rust)

7. Tom Huberts (0-1), 25. Niels de Bruin (0-2), 28. Thomas Creemers (0-3), 45+1. Jaap van de Vorle (1-3)

Scheidsrechter: Theunisz.

Toeschouwers: 190.

Gele kaarten: Zoran Borojevic (Stormvogels ’28)

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux