Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

Wedstrijd waarin SES voor Sinterklaas speelt en Stormvogels de kadootjes dankbaar uitpakt niet uitgespeeld

Langenboom – Voor S.E.S.  was het in de thuiswedstrijd tegen Stormvogels ’28 uit Siebengewald hoog tijd om vertrouwen te tanken en punten te pakken na de zeperd tegen hekkensluiter HBV uit Beers en de kansloze nederlaag tegen het Osse Cito. Zeker ook omdat de andere degradatiekandidaten de laatste weken wel de punten bij elkaar schraapten. Maar dat moest dan wel tegen de nummer twee van de ranglijst gaan gebeuren.

In de uitwedstrijd trakteerde, het fysiek sterke, Stormvogels de Langenboomse ploeg nog op een nipte nederlaag. Maar met Robin Aalbers weer terug op zijn gebruikelijke positie in het centrum van de verdediging, na een kortstondig experiment op de spitspositie tegen Cito uit Oss, en met Glen van Katwijk in de plaats van Jilt van Schayik in de aanval, was de Langenboomse ploeg klaar om te stunten tegen de nummer 2 van de ranglijst. Zover zou het echter, wellicht vooralsnog, niet komen vanwege het feit, dat de S.E.S.-achterhoede voor Sinterklaas speelde met een 1-3 tussenstand tot gevolg en omdat de wedstrijd niet uitgespeeld kon worden vanwege een hamstringblessure van scheidsrechter Teunisz.

Na een half uur vielen er namelijk al vele grote kansen te noteren voor de uitploeg, waarvan het er drie in een doelpunt wist om te zetten. De S.E.S.-defensie liet de aanvallers van Stormvogels daarbij naar hartenlust combineren en weigerde resoluut in te grijpen. Aan de andere kant wist S.E.S. er, behalve een kopbal op de lat van aanvoerder Jaap van de Vorle, weinig tegenover te stellen.

Toch was het dezelfde Van de Vorle, die er, in het rustsignaal uit een voorzet van Peter Janssen, voor zorgde dat de ruststand er iets draaglijker uit kwam te zien en er wellicht in het restant van de wedstrijd nog meer in zit.

Wanneer de wedstrijd uitgespeeld zal worden is op moment van schrijven nog niet bekend. Maar het is aannemelijk, dat de ploeg uit Siebengewald op 16 december wederom naar Langenboom af zal moeten reizen om de tweede helft te spelen.

 

Voor het uitgebreide verslag zie ‘Senioren’ --> ‘Verslagen’

Statistieken

SES – Stomvogels ’28  1-3 (1-3; gestaakt in de rust)

7. Tom Huberts (0-1), 25. Niels de Bruin (0-2), 28. Thomas Creemers (0-3), 45+1. Jaap van de Vorle (1-3)

Scheidsrechter: Theunisz.

Toeschouwers: 190.

Gele kaarten: Zoran Borojevic (Stormvogels ’28)

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux