Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

SES geeft voorsprong tweemaal weg

SES geeft voorsprong tweemaal weg

 

De wedstrijd tussen Montagnards en SES is geëindigd in een gelijkspel.  Hoewel SES in deze eerste wedstrijd van de derde periode tot twee keer toe op voorsprong kwam, wist de ploeg uit Nieuw-Bergen de stand gelijk te trekken.

De gasten uit Langenboom speelden een sterke eerste helft, waarin goede combinaties het wonnen van het harde spel van Montagnards. Na een hectische openingsfase waarin Montagnards vooral bezig is met het afhouden van SES, wordt het goede voetbal beloond met een schitterend doelpunt. De boogbal van Gijs Bens gaat over keeper Bas van der Wouw heen en vindt via de paal de netten. Montagnards kan hier in de eerste helft weinig tegenover zetten en weet de spitsen nauwelijks in scoringspositie te zetten.

In de tweede helft lijkt SES het rondtikken even kwijt te zijn en gaat het mee in het fysieke spel van Montagnards. Scheidsrechter Smits is genoodzaakt enkele kaarten te trekken en Montagnards komt terug in de wedstrijd. In de zestigste minuut valt dan ook de gelijkmaker, via de schoen van Dick Kleeven. Hij ontdoet zich van zijn tegenstander en vanaf de lijn van het zestienmetergebied schiet hij binnen. Direct toont SES zich veerkrachtig, door een slechte terugspeelbal af te straffen. Wederom Bens maakt 1-2. Nog geen tien minuten later is het invaller Rik Martens, die keeper Tijn Verstegen omspeelt en de bal in schuift.

Nog even lijkt SES zich te herpakken, maar de kansen resulteren niet in een doelpunt. De gasten uit Langenboom zullen met een ontevreden gevoel huiswaarts moeten keren.

 

Statistieken:

Montagnards – SES (0-1) 2-2

16. Gijs Bens 0-1, 60. Dick Kleeven 1-1, 61. Gijs Bens 1-2, 66. Rik Martens 2-2.

Scheidsrechter: T. Smits

Toeschouwers: 78

 

Voor het uitgebreide verslag zie Senioren > Verslagen

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux