Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

SES geeft voorsprong tweemaal weg

SES geeft voorsprong tweemaal weg

 

De wedstrijd tussen Montagnards en SES is geëindigd in een gelijkspel.  Hoewel SES in deze eerste wedstrijd van de derde periode tot twee keer toe op voorsprong kwam, wist de ploeg uit Nieuw-Bergen de stand gelijk te trekken.

De gasten uit Langenboom speelden een sterke eerste helft, waarin goede combinaties het wonnen van het harde spel van Montagnards. Na een hectische openingsfase waarin Montagnards vooral bezig is met het afhouden van SES, wordt het goede voetbal beloond met een schitterend doelpunt. De boogbal van Gijs Bens gaat over keeper Bas van der Wouw heen en vindt via de paal de netten. Montagnards kan hier in de eerste helft weinig tegenover zetten en weet de spitsen nauwelijks in scoringspositie te zetten.

In de tweede helft lijkt SES het rondtikken even kwijt te zijn en gaat het mee in het fysieke spel van Montagnards. Scheidsrechter Smits is genoodzaakt enkele kaarten te trekken en Montagnards komt terug in de wedstrijd. In de zestigste minuut valt dan ook de gelijkmaker, via de schoen van Dick Kleeven. Hij ontdoet zich van zijn tegenstander en vanaf de lijn van het zestienmetergebied schiet hij binnen. Direct toont SES zich veerkrachtig, door een slechte terugspeelbal af te straffen. Wederom Bens maakt 1-2. Nog geen tien minuten later is het invaller Rik Martens, die keeper Tijn Verstegen omspeelt en de bal in schuift.

Nog even lijkt SES zich te herpakken, maar de kansen resulteren niet in een doelpunt. De gasten uit Langenboom zullen met een ontevreden gevoel huiswaarts moeten keren.

 

Statistieken:

Montagnards – SES (0-1) 2-2

16. Gijs Bens 0-1, 60. Dick Kleeven 1-1, 61. Gijs Bens 1-2, 66. Rik Martens 2-2.

Scheidsrechter: T. Smits

Toeschouwers: 78

 

Voor het uitgebreide verslag zie Senioren > Verslagen

Zondag 21/01 om 12.00


UDI 2 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux