Nieuwsarchief

Laatste nieuws

13/7

Indeling met veel derby's voor S.E.S. 1

De KNVB heeft de nieuwe competitieindelingen bekend gemaakt. Voor S.E.S. 1 betekent dit een mooie indeling vol met derby's. Een seizoen om naar uit te zien dus voor zowel voetballers als supporters. Hieronder de gehele indeli... Lees meer »

 
10/7

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Wij zoeken voor aankomend seizoen kantinepersoneel voor de zaterdag en zondag wedstrijden. Samen in een team van gemotiveerde vrijwilligers onze gasten, spelers en leden voorzien van een hapje en drankje! Je kunt je opgeven ... Lees meer »

 
25/6

Herman Sommers vrijwilliger van het jaar

Tijdens het 50-jarig jubileum van de SES-veteranenafdeling op zaterdag 9 juni werd Herman Sommers gehuldigd als vrijwilliger van het jaar. Elk jaar wordt een lid van SES in de bloemetjes gezet, ontvangt een oorkonde en een b... Lees meer »

 
14/6

Wo. 20 juni 17.00 uur Kennismakingsevent kinderen t/m groep 4

... Lees meer »

 
13/6

Jeugdkampioenendag 2018

Op zondag 10 juni was de 42e jeugdkampioenendag van SES op sportpark “DE KOGELBERG” . Onder prachtige weersomstandigheden werd door ruim 80 jeugdspelers en speelsters gestreden om de titel sportman/sportvrouw 2018... Lees meer »

 
13/6

16 juni a.s. 10e editie 7x7 Gezelligheidstoernooi

Op zaterdag 16 juni is het weer zover! Het inmiddels traditionele gezelligheidstoernooi staat voor de tiende keer op het programma!    Programma 08:30 uur Sportpark open09:30 uur Aanvang toernooi+/- 18:30 uu... Lees meer »

 
13/6

Indeling jeugd 2018 - 2019 ( meiden )

De indeling voor de meiden afdeling is nu ook klaar:Indeling meiden 2018 / 2019 Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze bij Frank Burgers ( contactpersoon tc ) stellen.... Lees meer »

 
2/6

Indeling jeugd 2018-2019

Na overleg met technische commissie, jeugdcommissie en alle leiders en trainers is dit de indeling van de jeugd voor het seizoen 2018/2019: Indeling jeugd 2018 - 2019 (excel bestand) De afdeling jongens is klaar, op enkele ... Lees meer »

 
 

S.E.S. mist de doelgerichtheid van koploper Milsbeek en verliest

Langenboom – Met een verrassende basisplaats voor jongeling Stefan Hendriks start S.E.S. voortvarend, met aardig voetbal, aan de wedstrijd met de koploper uit Milsbeek. De verdediging van de gasten heeft de handen meer dan vol aan de Langenboomse spitsen. Vooral Gijs Bens kan vaak alleen met overtredingen afgestopt worden, wat in het eerste half uur resulteert in twee gele kaarten. Dit blijkt wel een effectieve strategie te zijn; Gijs Bens wordt letterlijk de wedstrijd uit geschopt. Hij wordt vervangen door Guus Cuppen.

De langenboomse ploeg slaagt er desalniettemin in om enkele mooie kansen te creëren, echter hebben de spitsen hun vizier helaas niet op scherp staan. Daarmee wordt dan ook meteen hun manco van S.E.S dit seizoen duidelijk: S.E.S. komt zeer moeilijk tot score.

De Milsbeekse ploeg heeft daar veel minder moeite mee. Het krijgt maar weinig kansen, maar zij hebben wel regiotopscorer Mendel Janssen in hun gelederen. Na een scrimmage in het doelgebied van S.E.S. weet hij de bal achter doelman Tijn Verstegen te werken.

Diezelfde Janssen had de tweede helft echter niet meer op het veld mogen staan. Zo’n beetje op de achterlijn trapt hij S.E.S.-verdediger Guus van der Aa na. Scheidsrechter De Haas constateert het feit blijkbaar wel, want hij fluit voor een vrije trap, maar verbindt er, tot verbazing van vriend en vijand, verder geen consequenties aan voor de Milsbeekse spits.

 In de tweede helft probeert Milsbeek het tempo uit de wedstrijd te halen, door, koploper onwaardig, opzichtig tijd te rekken. Blijkbaar is er toch angst voor S.E.S. binnen de Milsbeekse ploeg. Scheidsrechter de Haas treedt echter kordaat op en toont keeper Loeffen van de gasten en gele kaart. Toch heeft Milsbeek wel bereikt, wat het graag wil. S.E.S. verschijnt namelijk nog nauwelijks gevaarlijk voor het doel van Loeffen. Ook Milsbeek verschijnt niet voor het vijandelijk doel, zodat de eerste 20 minuten zich vooral op het middelveld afspelen.

Na een kleine 25 minuten is het dan toch ineens weer gevaarlijk voor het doel van Tijn Verstegen. Na onnodig Langenbooms balverlies op het middenveld, is Milsbeek er razendsnel uit en weet Boubaker Bouchalga met een geplaatst schot bijna te scoren. De bal wordt ternauwernood corner gekopt door van der Aa. Even later is het alsnog raak; Bouchalga scoort de 0-2.

Trainer Foederer van S.E.S. probeert nog wat te forceren en wisselt Glenn van Katwijk voor jeugdspeler Martijn Nooijen. S.E.S. krijgt in het resterende deel van de wedstrijd nog wel wat kleine kansjes, maar echt dit bij een treffer is de Langenboomse ploeg niet meer gekomen. Milsbeek scoort nog wel. Het is wederom Bouchalga die scoort.

Op een naar een cruciaal paasweekend met wedstrijden tegen FC Schadewijk en directe concurrent Hapse boys.

 Statistieken

SES – Milsbeek  0-3 (0-1)

15. Mendel Janssen (0-1), 72. Boubaker Bouchalga (0-2), 88. Boubaker Bouchalga (0-3)

Scheidsrechter: Theunisz.

Toeschouwers: 125.

Gele kaarten: Daan Hendriks, Mendel Janssen, Remco Loeffen (SV Milsbeek)

Agenda
Momenteel geen agenda items.

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux