Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

S.E.S. mist de doelgerichtheid van koploper Milsbeek en verliest

Langenboom – Met een verrassende basisplaats voor jongeling Stefan Hendriks start S.E.S. voortvarend, met aardig voetbal, aan de wedstrijd met de koploper uit Milsbeek. De verdediging van de gasten heeft de handen meer dan vol aan de Langenboomse spitsen. Vooral Gijs Bens kan vaak alleen met overtredingen afgestopt worden, wat in het eerste half uur resulteert in twee gele kaarten. Dit blijkt wel een effectieve strategie te zijn; Gijs Bens wordt letterlijk de wedstrijd uit geschopt. Hij wordt vervangen door Guus Cuppen.

De langenboomse ploeg slaagt er desalniettemin in om enkele mooie kansen te creëren, echter hebben de spitsen hun vizier helaas niet op scherp staan. Daarmee wordt dan ook meteen hun manco van S.E.S dit seizoen duidelijk: S.E.S. komt zeer moeilijk tot score.

De Milsbeekse ploeg heeft daar veel minder moeite mee. Het krijgt maar weinig kansen, maar zij hebben wel regiotopscorer Mendel Janssen in hun gelederen. Na een scrimmage in het doelgebied van S.E.S. weet hij de bal achter doelman Tijn Verstegen te werken.

Diezelfde Janssen had de tweede helft echter niet meer op het veld mogen staan. Zo’n beetje op de achterlijn trapt hij S.E.S.-verdediger Guus van der Aa na. Scheidsrechter De Haas constateert het feit blijkbaar wel, want hij fluit voor een vrije trap, maar verbindt er, tot verbazing van vriend en vijand, verder geen consequenties aan voor de Milsbeekse spits.

 In de tweede helft probeert Milsbeek het tempo uit de wedstrijd te halen, door, koploper onwaardig, opzichtig tijd te rekken. Blijkbaar is er toch angst voor S.E.S. binnen de Milsbeekse ploeg. Scheidsrechter de Haas treedt echter kordaat op en toont keeper Loeffen van de gasten en gele kaart. Toch heeft Milsbeek wel bereikt, wat het graag wil. S.E.S. verschijnt namelijk nog nauwelijks gevaarlijk voor het doel van Loeffen. Ook Milsbeek verschijnt niet voor het vijandelijk doel, zodat de eerste 20 minuten zich vooral op het middelveld afspelen.

Na een kleine 25 minuten is het dan toch ineens weer gevaarlijk voor het doel van Tijn Verstegen. Na onnodig Langenbooms balverlies op het middenveld, is Milsbeek er razendsnel uit en weet Boubaker Bouchalga met een geplaatst schot bijna te scoren. De bal wordt ternauwernood corner gekopt door van der Aa. Even later is het alsnog raak; Bouchalga scoort de 0-2.

Trainer Foederer van S.E.S. probeert nog wat te forceren en wisselt Glenn van Katwijk voor jeugdspeler Martijn Nooijen. S.E.S. krijgt in het resterende deel van de wedstrijd nog wel wat kleine kansjes, maar echt dit bij een treffer is de Langenboomse ploeg niet meer gekomen. Milsbeek scoort nog wel. Het is wederom Bouchalga die scoort.

Op een naar een cruciaal paasweekend met wedstrijden tegen FC Schadewijk en directe concurrent Hapse boys.

 Statistieken

SES – Milsbeek  0-3 (0-1)

15. Mendel Janssen (0-1), 72. Boubaker Bouchalga (0-2), 88. Boubaker Bouchalga (0-3)

Scheidsrechter: Theunisz.

Toeschouwers: 125.

Gele kaarten: Daan Hendriks, Mendel Janssen, Remco Loeffen (SV Milsbeek)

Zondag 21/01 om 12.00


UDI 2 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux