Nieuwsarchief

Laatste nieuws

22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
26/3

6 mei Nieuwe datum Derby en Millse mittag

Update: de KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 18 maa... Lees meer »

 
 

S.E.S. mist de doelgerichtheid van koploper Milsbeek en verliest

Langenboom – Met een verrassende basisplaats voor jongeling Stefan Hendriks start S.E.S. voortvarend, met aardig voetbal, aan de wedstrijd met de koploper uit Milsbeek. De verdediging van de gasten heeft de handen meer dan vol aan de Langenboomse spitsen. Vooral Gijs Bens kan vaak alleen met overtredingen afgestopt worden, wat in het eerste half uur resulteert in twee gele kaarten. Dit blijkt wel een effectieve strategie te zijn; Gijs Bens wordt letterlijk de wedstrijd uit geschopt. Hij wordt vervangen door Guus Cuppen.

De langenboomse ploeg slaagt er desalniettemin in om enkele mooie kansen te creëren, echter hebben de spitsen hun vizier helaas niet op scherp staan. Daarmee wordt dan ook meteen hun manco van S.E.S dit seizoen duidelijk: S.E.S. komt zeer moeilijk tot score.

De Milsbeekse ploeg heeft daar veel minder moeite mee. Het krijgt maar weinig kansen, maar zij hebben wel regiotopscorer Mendel Janssen in hun gelederen. Na een scrimmage in het doelgebied van S.E.S. weet hij de bal achter doelman Tijn Verstegen te werken.

Diezelfde Janssen had de tweede helft echter niet meer op het veld mogen staan. Zo’n beetje op de achterlijn trapt hij S.E.S.-verdediger Guus van der Aa na. Scheidsrechter De Haas constateert het feit blijkbaar wel, want hij fluit voor een vrije trap, maar verbindt er, tot verbazing van vriend en vijand, verder geen consequenties aan voor de Milsbeekse spits.

 In de tweede helft probeert Milsbeek het tempo uit de wedstrijd te halen, door, koploper onwaardig, opzichtig tijd te rekken. Blijkbaar is er toch angst voor S.E.S. binnen de Milsbeekse ploeg. Scheidsrechter de Haas treedt echter kordaat op en toont keeper Loeffen van de gasten en gele kaart. Toch heeft Milsbeek wel bereikt, wat het graag wil. S.E.S. verschijnt namelijk nog nauwelijks gevaarlijk voor het doel van Loeffen. Ook Milsbeek verschijnt niet voor het vijandelijk doel, zodat de eerste 20 minuten zich vooral op het middelveld afspelen.

Na een kleine 25 minuten is het dan toch ineens weer gevaarlijk voor het doel van Tijn Verstegen. Na onnodig Langenbooms balverlies op het middenveld, is Milsbeek er razendsnel uit en weet Boubaker Bouchalga met een geplaatst schot bijna te scoren. De bal wordt ternauwernood corner gekopt door van der Aa. Even later is het alsnog raak; Bouchalga scoort de 0-2.

Trainer Foederer van S.E.S. probeert nog wat te forceren en wisselt Glenn van Katwijk voor jeugdspeler Martijn Nooijen. S.E.S. krijgt in het resterende deel van de wedstrijd nog wel wat kleine kansjes, maar echt dit bij een treffer is de Langenboomse ploeg niet meer gekomen. Milsbeek scoort nog wel. Het is wederom Bouchalga die scoort.

Op een naar een cruciaal paasweekend met wedstrijden tegen FC Schadewijk en directe concurrent Hapse boys.

 Statistieken

SES – Milsbeek  0-3 (0-1)

15. Mendel Janssen (0-1), 72. Boubaker Bouchalga (0-2), 88. Boubaker Bouchalga (0-3)

Scheidsrechter: Theunisz.

Toeschouwers: 125.

Gele kaarten: Daan Hendriks, Mendel Janssen, Remco Loeffen (SV Milsbeek)

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Agenda
20/5 zoAfsluitingsfeest
10/6 zoJeugdkampioenendag
22/6 vrF-jes kamp

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux