Nieuwsarchief

Laatste nieuws

15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
 

S.E.S. - FC Schadewijk loopt gigantisch uit de hand

Het duel tussen S.E.S. en FC Schadewijk uit Oss, dat lange tijd sportief verliep, is helaas vlak voor tijd gigantisch uit de hand gelopen.

Twee minuten voor tijd, bij een 1-0 voorsprong voor S.E.S., leidde een terechte rode kaart voor een Osse speler, na een flinke overtreding op Tijn Cuppen, tot een dwaze reactie. De Schadewijker stampte Cuppen in het voorbijgaan namelijk vol op het hoofd, wat Cuppen een flinke hoofdwond op zijn slaap opleverde.

Een kort opstootje volgde waarbij nog wat rake klappen uitgedeeld werden door enkele andere Osse spelers. Door tussenkomst van een aantal bestuursleden en supporters, die beide partijen uit elkaar haalden, werd verdere escalatie voorkomen.

Nog eens twee Osse spelers werden met rood van het veld gestuurd en S.E.S.-er van der Aa kreeg een gele kaart getoond voor zijn bemoeienis bij het opstootje. De wedstrijd werd daarna tijdelijk gestaakt. Althans dat was de bedoeling. Op het moment, dat scheidrechter echter met beide teams het veld weer wilde betreden, werd de scheidsrechter door één van de, van het veld gestuurde, spelers verbaal bedreigd en besloot de scheidsrechter, geheel terecht, de wedstrijd definitief te staken.

De gewaarschuwde politie arriveerde op een Langenbooms sportpark waar de rust intussen wedergekeerd was en waar de Osse spelers, die zich misdragen hadden al vertrokken waren.

De politie is daarna nog enige tijd bezig geweest met het verhoren van getuigen en het opnemen van de aangifte van de aangeslagen Cuppen.

Verder heeft zowel S.E.S. als de scheidsrechter het, onlangs in het leven geroepen, KNVB excessen meldpunt gebeld om het voorval te melden.

Intussen is een storm van media-aandacht opgestoken en alle landelijke en regionale media willen graag een reactie vanuit S.E.S. op het hele gebeuren. Om duidelijk en eenduidig met de pers te communiceren zal alle communicatie omtrent deze trieste gebeurtenis via voorzitter Wil Frenken plaatsvinden, daarbij eventueel ondersteund door de KNVB, waarmee intussen meerdere malen contact is geweest.

 

Bestuur S.E.S. Langenboom

 

Zondag 28/01 om 14:30


V.V. Achates 1 - SES 1

Stand SES 1
SDDL 111 - 24
Constantia 19 - 22
Achilles Reek 111 - 22
Ulysses 110 - 21
Herpinia 110 - 20
SES 110 - 19
Juliana Mill 110 - 19
V.V. Achates 110-14
DSV 110-13
SV Milsbeek 19-10
SIOL 111-8
HBV 19-5
Heijen 19-2
O.K.S.V. 19-0

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux