Nieuwsarchief

Laatste nieuws

23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
 

S.E.S. - FC Schadewijk loopt gigantisch uit de hand

Het duel tussen S.E.S. en FC Schadewijk uit Oss, dat lange tijd sportief verliep, is helaas vlak voor tijd gigantisch uit de hand gelopen.

Twee minuten voor tijd, bij een 1-0 voorsprong voor S.E.S., leidde een terechte rode kaart voor een Osse speler, na een flinke overtreding op Tijn Cuppen, tot een dwaze reactie. De Schadewijker stampte Cuppen in het voorbijgaan namelijk vol op het hoofd, wat Cuppen een flinke hoofdwond op zijn slaap opleverde.

Een kort opstootje volgde waarbij nog wat rake klappen uitgedeeld werden door enkele andere Osse spelers. Door tussenkomst van een aantal bestuursleden en supporters, die beide partijen uit elkaar haalden, werd verdere escalatie voorkomen.

Nog eens twee Osse spelers werden met rood van het veld gestuurd en S.E.S.-er van der Aa kreeg een gele kaart getoond voor zijn bemoeienis bij het opstootje. De wedstrijd werd daarna tijdelijk gestaakt. Althans dat was de bedoeling. Op het moment, dat scheidrechter echter met beide teams het veld weer wilde betreden, werd de scheidsrechter door één van de, van het veld gestuurde, spelers verbaal bedreigd en besloot de scheidsrechter, geheel terecht, de wedstrijd definitief te staken.

De gewaarschuwde politie arriveerde op een Langenbooms sportpark waar de rust intussen wedergekeerd was en waar de Osse spelers, die zich misdragen hadden al vertrokken waren.

De politie is daarna nog enige tijd bezig geweest met het verhoren van getuigen en het opnemen van de aangifte van de aangeslagen Cuppen.

Verder heeft zowel S.E.S. als de scheidsrechter het, onlangs in het leven geroepen, KNVB excessen meldpunt gebeld om het voorval te melden.

Intussen is een storm van media-aandacht opgestoken en alle landelijke en regionale media willen graag een reactie vanuit S.E.S. op het hele gebeuren. Om duidelijk en eenduidig met de pers te communiceren zal alle communicatie omtrent deze trieste gebeurtenis via voorzitter Wil Frenken plaatsvinden, daarbij eventueel ondersteund door de KNVB, waarmee intussen meerdere malen contact is geweest.

 

Bestuur S.E.S. Langenboom

 

Zondag 29/04 om 14:30


SES 1 - SV Milsbeek 1

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux