Nieuwsarchief

16/9

BEKER VOORBIJ VOOR SES

Het ging om doelsaldo in de laatste bekerronde voor SES en vv Ravenstein. Met één doelpunt voorsprong had SES Langenboom de beste uitgangspositie. Het beloofde een aanvallende wedstrijd voor SES te worden, waarb... Lees meer »

 
10/9

Stem mee! Rabobank clubkas campagne van start

Sinds vandaag (10 september t/m 28 september) kunnen Rabobank leden weer stemmen voor de clubkas campagne. Ieder Rabobank lid mag 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 stemmen op hetzelfde 'project'. Hoe meer stemmen SES k... Lees meer »

 
9/9

SES VERSPEELT VOORSPRONG TEGEN RAVENSTEIN

In de bekerpoule van SES, Ravenstein, SCV en VCO is het na dit weekend spannend geworden. Door de winst van het team uit Velp en het gelijkspel op de Kogelberg wordt het volgende week beslissend. In de eerste helft nam SES me... Lees meer »

 
2/9

SES WALST OVER MACHTELOOS VCO

De eerste bekerwedstrijd voor SES is moeiteloos verlopen. Het klasse verschil tussen de ploegen uit Langenboom en 't Oventje was duidelijk zichtbaar. Op een zonnige warme dag won SES Langenboom met 0-7 door doelpunten van aan... Lees meer »

 
13/8

SES kleding verkoop kantine

Op woensdag 22 augustus komt Bento uit Schaijk weer naar de kantine. Op deze avond kun je de laatste (SES) collectie bekijken en evt. kopen. Indien de kleding niet voorradig is, wordt deze binnen twee weken geleverd.&nbs... Lees meer »

 
11/8

Vrienden van SES draagt bij aan AED cursus en jeugddoeltjes

Via de inleg van alle leden van de Vrienden van SES hebben de vrienden twee projecten gerealiseerd.AED cursusDe Vrienden van SES bekostigen een AED cursus van 2 avonden. De cursus wordt gehouden op 24 september en 1 oktober v... Lees meer »

 
10/8

Voor alle SES Jeugdleden: Zaterdag 25 augustus Voetbalparty!

Op zaterdag 25 augustus vanaf 11.30 uur organiseert de Vrienden van SES een Voetbalparty! Voor alle jeugdleden van SES. Het voetbalveld bij SES wordt omgetoverd tot een ware oase van voetbalspellen: Voetvolley, Opla... Lees meer »

 
22/7

Indeling lagere elftallen

De indeling voor de lagere elftallen seizoen 2018/19 is bekend. Zie: Indeling lagere elftallen... Lees meer »

 
13/7

Indeling met veel derby's voor S.E.S. 1

De KNVB heeft de nieuwe competitieindelingen bekend gemaakt. Voor S.E.S. 1 betekent dit een mooie indeling vol met derby's. Een seizoen om naar uit te zien dus voor zowel voetballers als supporters. Hieronder de gehele indeli... Lees meer »

 
10/7

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Wij zoeken voor aankomend seizoen kantinepersoneel voor de zaterdag en zondag wedstrijden. Samen in een team van gemotiveerde vrijwilligers onze gasten, spelers en leden voorzien van een hapje en drankje! Je kunt je opgeven ... Lees meer »

 
25/6

Herman Sommers vrijwilliger van het jaar

Tijdens het 50-jarig jubileum van de SES-veteranenafdeling op zaterdag 9 juni werd Herman Sommers gehuldigd als vrijwilliger van het jaar. Elk jaar wordt een lid van SES in de bloemetjes gezet, ontvangt een oorkonde en een b... Lees meer »

 
14/6

Wo. 20 juni 17.00 uur Kennismakingsevent kinderen t/m groep 4

... Lees meer »

 
13/6

Jeugdkampioenendag 2018

Op zondag 10 juni was de 42e jeugdkampioenendag van SES op sportpark “DE KOGELBERG” . Onder prachtige weersomstandigheden werd door ruim 80 jeugdspelers en speelsters gestreden om de titel sportman/sportvrouw 2018... Lees meer »

 
13/6

16 juni a.s. 10e editie 7x7 Gezelligheidstoernooi

Op zaterdag 16 juni is het weer zover! Het inmiddels traditionele gezelligheidstoernooi staat voor de tiende keer op het programma!    Programma 08:30 uur Sportpark open09:30 uur Aanvang toernooi+/- 18:30 uu... Lees meer »

 
13/6

Indeling jeugd 2018 - 2019 ( meiden )

De indeling voor de meiden afdeling is nu ook klaar:Indeling meiden 2018 / 2019 Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze bij Frank Burgers ( contactpersoon tc ) stellen.... Lees meer »

 
2/6

Indeling jeugd 2018-2019

Na overleg met technische commissie, jeugdcommissie en alle leiders en trainers is dit de indeling van de jeugd voor het seizoen 2018/2019: Indeling jeugd 2018 - 2019 (excel bestand) De afdeling jongens is klaar, op enkele ... Lees meer »

 
1/6

SES Dames zoekt versterking!

Momenteel heeft ons tweede dames elftal 10 speelsters.We zijn op zoek naar enthousiaste meiden zodat de toekomst van dit mooie team kan voortbestaan! Meer informatie is op te vragen bij Noa Geurts ( 06-24250349 ), Rene de Wi... Lees meer »

 
31/5

S.E.S. 3 zonder te spelen kampioen

Waar het afgelopen zondag niet lukte om het kampioenschap, tegelijkertijd met S.E.S. 5, in de wacht te slepen, is het derde gisteravond zonder zelf te spelen kampioen geworden. Enige concurrent Udi'19 6 ging die avond in een ... Lees meer »

 
30/5

S.E.S. 5 ongeslagen kampioen, feestje S.E.S. 3 verpest

Afgelopen zondag 27 mei stonden maar liefst twee kampioenswedstrijden op het programma. Zowel S.E.S. 3 als S.E.S. 5 konden op de eigen Kogelberg het kampioenschap in de wacht slepen. Allereerst was het de beurt aan het 5e el... Lees meer »

 
29/5

10 juni 42e Jeugdkampioenendag

ZONDAG 10 JUNI staat de jeugdkampioenendag  van SES weer op het programma. Ruim 80 voetballers en voetbalsters zullen strijden om de titel sportman en sportvrouw van het jaar 2018. Tevens zal er gestreden worden om de pe... Lees meer »

 
27/5

SES VERDEDIGING FAALT IN MEGEN

De laatste wedstrijd van het seizoen werd in Megen met prachtige weersomstandigheden gespeeld. De eerste helft onweerde en regende het en in de tweede helft brak de zon door. Ook het voetbal was met vlagen interessant om te z... Lees meer »

 
25/5

A.s. zondag kampioenswedstrijd S.E.S. 3 en S.E.S. 5

Aanstaande zondag 27 mei kunnen zowel S.E.S. 3 als S.E.S. 5 de kampioensvlag hijsen. Beide teams kunnen in een thuiswedstrijd het kampioenschap binnen slepen.  Allereerst speelt S.E.S. 5 om 10.00 uur de lastige wedstrij... Lees meer »

 
22/5

Schoen- & Sportshop Bento schenkt eerste clubbord SES Langenboom

Begin april van dit jaar is Schoen- & Sportshop Bento gestart met de verkoop van clubborden. Naast clubborden van teams uit het betaalde voetbal zijn er ook clubborden verkrijgbaar van SES en andere verenigingen uit ... Lees meer »

 
20/5

SES VERSTOORT KAMPIOENSFEEST CONSTANTIA

De laatste thuiswedstrijd van SES Langenboom, traditioneel afgesloten met een barbecue en feestavond. De voorbereidingen werden getroffen voor een groot feest op deze zonnige dag. De wedstrijd zou bepalen voor wie dat feest h... Lees meer »

 
16/5

Hoofdsponsor Rinico steekt SES 1 in nieuwe kledij

Hoofdsponsor Rinico Tentenverhuur heeft aan SES 1 nieuwe jassen, trainingspakken, inloopshirts en coachjassen gesponsord. De gebroeders Van de Vorle, beide oud SES 1 spelers, zorgen met deze nieuwe kledinglijn ervoor dat het... Lees meer »

 
13/5

AfsluitingsBBQ op 20 mei a.s.!

De Duitse banken zijn nog maar net opgeruimd of het volgende (hopelijk buiten!) feestje komt er weer aan!Op 20 mei is het namelijk alweer de laatste thuiscompetitiewedstrijd voor SES 1. Zoals elk jaar eindigen we de competiti... Lees meer »

 
10/5

SES ook in extremis niet voorbij Achilles Reek

In een belangrijke uitwedstrijd tegen Achilles Reek toont SES veerkracht. Zij komen terug na een vroege achterstand, maar weten in de tweede helft het karwei niet af te maken. In de laatste minuut staat de doelpaal een overwi... Lees meer »

 
6/5

SES wint wederom de derby van Mill

Net als in de eerste seizoenshelft heeft SES drie punten overgehouden in de derby tegen Mill. De zege was verdiend, op een enkele kans na kwam Juliana er niet aan te pas deze middag. SES vloog erin het eerste kwartier, Julia... Lees meer »

 
4/5

Parkeren op Kermisplein dit weekend

Dit weekend is het niet mogelijk auto's te parkeren op de parkeerplaats voor het sportpark, vanwege een dressuur/springwedstrijd op het naastgelegen terrein. U kunt uw auto parkeren op het Kermisplein, waar o.a. een steward ... Lees meer »

 
4/5

Millse Mittag Teil 4, SES - Juliana Mill

Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. de uitgestelde Millse Mittag op het programma staan. De derby SES- Juliana zal weer verlengd worden mit eine Schöne dritte hälfte! Met een knipoog n... Lees meer »

 
29/4

SES verstevigt vierde plaats na krappe overwinning

Tijdens het duel met Milsbeek komt de Langenboomse ploeg pas in de tweede helft op voorsprong. De 1-0 weten ze zonder veel zorgen vast te houden tot het laatste fluitsignaal. Daarvoor wisten beide ploegen geen uitgespeelde ka... Lees meer »

 
28/4

Bijdrage Vrienden van SES 2018

Beste Vriend,Wij zijn trots en blij dat u één van de inmiddels 58 vrienden van SES bent. Een Vriend die de voetbalclub een warm hart toedraagt en graag een steentje bijdraagt in de sfeer en beleving binnen de ve... Lees meer »

 
23/4

6 mei SES - Juliana en Millse mittag

De KNVB heeft de wedstrijd SES-Juliana verzet naar zondag 6 mei. Dat bekent dat ook de roemruchte aansluitende Millse Mittag dan plaats zal vinden.  Na het grandioze succes van vorige seizoenen zal zondag 6 mei a.s. wed... Lees meer »

 
22/4

SES komt niet voorbij 10-tal SDDL

Op deze zonovergoten zondagmiddag weet thuisploeg SES geen vuist te maken tegen SDDL. Zelfs wanneer de bezoekers met 10 man komen te staan, blijft het niveau matig. Gelukkig spelen directe concurrenten Juliana Mill en Ulysses... Lees meer »

 
19/4

SES 1 dag de baas in Het Philips Stadion

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Me... Lees meer »

 
15/4

SES WERKT VERDER AAN ONGESLAGEN REEKS

Midden in het drukke programma van SES Langenboom ontvangt het Langenboomse team het ensemble van Ottersum op de Kogelberg. Het team van Ton Berens werkte ook deze wedstrijd aan de ongeslagen reeks na de overwinning op Heijen... Lees meer »

 
12/4

SES wint verrassend ruim van concurrent Herpinia: 3-0

Op de eerste van de drie donderdagen dat ingehaald moet worden heeft SES een ruime overwinning behaald op Herpinia. In een vooral in de tweede helft grimmige partij was een agressief SES vrijwel de hele wedstrijd de bovenligg... Lees meer »

 
8/4

SES wint op karakter uit in Sint Anthonis

Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag. Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije ... Lees meer »

 
2/4

Heijen het (paas)haasje op de Kogelberg

SES start sterk in de return tegen Heijen. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp. Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doel... Lees meer »

 
27/3

Wederom nieuwe datum gezelligheidstoernooi

Het zit ons niet mee dit jaar. Ook op onze nieuwe datum vond de KNVB het nodig om een geheel (dit maal een jeugd) programma in te lassen. Omdat we iedereen, ook onze jeugd, kans willen geven deel te nemen, hebben we moeten be... Lees meer »

 
25/3

SES wordt verrast op Cuijkse kunstgras

In een doelpuntrijke uitwedstrijd laat de Langenboomse formatie zich verrassen door thuisclub SIOL. SIOL speelt fysiek doch technisch en weet zo binnen een half uur op 3-0 te komen. SES lijkt zich heel even te herpakken, maar... Lees meer »

 
25/3

Willie van Sambeek winnaar Sjoelfinale, Rene de Wit Poedelprijs

Na de tweede sjoelavond is de nieuwe sjoelkampioen bekend geworden. Eerst heeft iedereen zijn derde ronde, onder de bezielende leiding van José Sommers, gesjoeld. De 4 beste spelers gingen daarna door naar de halve fin... Lees meer »

 
25/3

Puntenaantal gelijk? Dit geeft de doorslag

Vanaf seizoen 2017/’18 is de bepaling van de rangorde in de competities deels aangepast. Waar er voorheen in veel gevallen beslissingswedstrijden gespeeld werden, geldt vanaf dit seizoen dat zowel in categorie A als in ... Lees meer »

 
25/3

Thema-avond Behoud van jongeren

Beste allen, Uit onderzoek van het NOC*NSF blijkt dat sportdeelname onder jongeren in heel Nederland afneemt. Sportverenigingen hebben moeite met het behouden van jonge sporters. Dit geldt ook voor sportverenigingen in jul... Lees meer »

 
23/3

Easter Open Toernooi 2018

  Ook dit jaar wordt het grote internationale jeugdtoernooi op ons sportpark gespeeld. Op zaterdag 31 maart en zondag 1 april 2018 komen vanuit diverse landen, teams strijden om de bokaal van Easter Open 2018. Te... Lees meer »

 
18/3

Tussenstand Sjoelen is Gaaf

Afgelopen donderdag is er fanatiek geschoven met de sjoelschijven met hieronder de tussenstand. Komende donderdag 22 maart zal de strijd verder gaan en zullen we zien wie de nieuwe Sjoelkoning- of Sjoelkoningin van ... Lees meer »

 
14/3

AED en EHBO cursus

AED en EHBO cursus bij SES De vrienden van SES hebben tijdens de ledenvergadering budget vrijgemaakt om een AED en EHBOcursus te laten verzorgen. De cursus zal 2 a 3 avonden duren en wordt gehouden in de kantine van SES.Iede... Lees meer »

 
11/3

DOELPUNTRIJKE PUNTENVERDELING IN OVERLANGEL

Na vele afgelastingen konden de teams uit Overlangel en Langenboom weer aantreden. De neutrale kijker heeft kunnen genieten van hongerige spelers die lang hebben moeten wachten om weer eens een competitiewedstrijd te spelen. ... Lees meer »

 
25/2

Nieuwe Aftrap online

De nieuwste Aftrap van dit seizoen, nummer 2, staat online. Deze editie staat in het teken van 40 jaar vrouwenvoetbal. Hij is hier te downloaden... Lees meer »

 
22/2

Damestrainer gezocht voor seizoen 18/19!

... Lees meer »

 
19/2

Vrienden van SES ledenvergadering 2018

Op maandag 19 februarii om 20.00 uur heeft de Vrienden van SES haar ledenvergadering georganiseerd. Tijdens deze ledenvergadering hebben 5 leden gestemd op projecten waar de Vrienden van SES zich voor in zal zetten. Uit de s... Lees meer »

 
18/2

Kaartfestijn voor Ulysses

Matig voetbal tekende de wedstrijd die vandaag gespeeld is tussen SES 1 en Ulysses 1. Veel balverlies en persoonlijke fouten van beide teams zorgen voor veel onrust in het veld. Het lijkt of de carnaval nog niet uit de benen ... Lees meer »

 
28/1

SES morst punten in modderig Ottersum

De winter heeft zijn littekens achtergelaten in het veld van Achates. Het waterige weer maakte het veld los en drasserig. Toch werd de wedstrijd tussen de Langenboomse en Ottersumse ploegen gespeeld. De eerste van de tweede s... Lees meer »

 
15/1

19 februari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een een jeugdclinici hebben georganiseerd voor de meiden, een beamer hebben aangeschaft in de kantine, Pol van Boekel op bezoek hebben gehad en de mini F-jes hebben gesponsord, i... Lees meer »

 
12/1

Tim Kors nieuwe trainer SES 2

We zijn blij om te melden dat we in een korte periode een zeer geschikte trainer voor ons tweede elftal gevonden hebben! Tim Kors zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiders jas van SES 2 aantrekken. Tim, 28 jaar jong, w... Lees meer »

 
11/1

SES en Ambianz verlengen sponsorcontract

SES en Ambianz hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengt. Tot zeker 2021 blijft er Heineken bier geschonken worden in de kantine. Dankzij de gezamenlijke inkoop realiseert de voetbalclub aanzienlijke bespari... Lees meer »

 
3/1

Zevental jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari wordt traditiegetrouw op de nieuwjaarsreceptie het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Dit jaar werd de receptie druk bezocht, door leden, supporters en genodigden. Elk jaar wordt er ook aandacht b... Lees meer »

 
28/12

Maandag 1 januari 15.00 uur Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op maandag 1 januari 2018 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten b... Lees meer »

 
12/12

Jeugdkampioenenreceptie

 ... Lees meer »

 
11/12

SES JO13-1 Winterkampioen!!!

Afgelopen zaterdag werden onze jongens O13 winterkampioen, zonder zelf te spelen. Na 8 overwinningen op een rij waren ze niet meer te achterhalen voor de concurrentie.Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd met een ... Lees meer »

 
4/12

SES verlengt aanstelling hoofdtrainer Ton Berens

Ton Berens heeft zondag aan het eerste elftal kenbaar gemaakt volgend seizoen door te gaan bij SES uit Langenboom. Het bestuur heeft zijn vertrouwen uitgesproken en ziet een stijgende lijn in de resultaten van de club uit Lan... Lees meer »

 
3/12

SDDL MAAKT EINDE AAN ONGESLAGEN REEKS

Ondanks een koud weekend, zagen de weersverwachtingen er goed uit voor een voetbalzondag. SES heeft de vorige vijf wedstrijden met overtuigende cijfers gewonnen en was daardoor deze speelronde de te kloppen ploeg in de compet... Lees meer »

 
1/12

Klo'as-Loupe avond in kantine

Donderdag 30-12 heeft het jaarlijkse sinterklaasfeest plaatsgevonden in de kantine van SES.Na een koude trainingsavond waren de senioren teams, zowel dames als heren, in grote getalen aanwezig. Sinterklo'as wist dit jaar wed... Lees meer »

 
26/11

SES pakt thuis de punten tegen HBV

In een ietwat tegenvallende wedstrijd heeft SES de punten binnenshuis gehouden. Op een matig veld versloeg de Langenboomse ploeg HBV met 4-1. Voor rust was er weinig te beleven. Melvin v/d Elzen kreeg een aardige kans, maar ... Lees meer »

 
21/11

Marc Kuijpers en Martijn van Hal winnaars S.E.S. Voetbalquiz

Afgelopen donderdag 16 november werd de SES Voetbalquiz weer tot een spannend slot gebracht. In de Grote Finale werd het duo Marc Kuijpers & Martijn van Hal de nieuwe winnaar van de SES voetbalquiz. Zij versloegen record... Lees meer »

 
20/11

Jeugdwedstrijdsecretariaat is op zoek.

Junioren worden senioren…..zo ook bij mij thuis. Vanaf volgend seizoen, wordt er bij ons thuis niet meer op zaterdag gevoetbald maar op zondag. Een mooi moment om op zoek te gaan naar iemand die mijn taak, jeugdwedstri... Lees meer »

 
19/11

SES overklast Heijen

Het niveau van de wedstrijd is niet denderend. Na een moeizame start kwam de motor van SES langzaam op gang.  Veel balverlies van beide partijen zorgt voor strijd op het middenveld. De eerste grootte kans is voor SES. Aa... Lees meer »

 
19/11

Tribe Boekingen nieuwe bordsponsor SES

Met ingang van dit seizoen hebben we Tribe Boekingen als nieuwe bordsponsor van SES mogen verwelkomen. Voor aanvang van de thuiswedstrijd tegen Achilles Reek (0-1 verlies) werden Conny en Ilse Bens op het SES sportpark ontvan... Lees meer »

 
10/11

SES JO17-2 (B2) zoekt een voetballiefhebber

Een enthousiaste groep jongens, die graag een potje voetballen op zaterdag, zijn op zoek naar een voetballiefhebber, die hen elke zaterdag kan begeleiden en coachen Op dit moment staat er elke week iemand anders voor de groe... Lees meer »

 
5/11

SES buigt achterstand om

Na een vrij vroeg tegendoelpunt weet SES zich te hervatten en de wedstrijd naar zich toe te trekken. De thuisploeg imponeert echter niet, bezoeker O.K.S.V. krijgt kansen om langszij te komen.   Een eerste goede kans is... Lees meer »

 
31/10

Elfde editie: SES Voetbalquiz

De elfde editie van de SES voetbalquiz staat binnenkort weer op het programma! Volgende week donderdag 9 november zal de eerste ronde van start gaan. Zoals voorgaande jaren zal de quiz weer verspreid zijn over twee donderdaga... Lees meer »

 
29/10

SES haalt uit in derby: 0-5

SES heeft geen spaan heel gelaten van de Millse ploeg, dat totaal niet in de wedstrijd zat. Het werd bij vlagen overlopen door de Langenboomse formatie. Na een stroef begin van beide kanten was de eerste kans voor de bezoeker... Lees meer »

 
22/10

SES komt niet in gevaar

SES trekt overtuigend de overwinning naar zich toe in het duel met SIOL uit Cuijk. De thuisploeg heeft het overwicht en de meeste kansen, de bezoekers worden nauwelijks gevaarlijk.   Scheidsrechter van Uden fluit voor ... Lees meer »

 
18/10

Vrijwilligersavonden vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober

In het weekend van vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober staan de twee vrijwilligersavonden weer gepland. Op vrijdag is de 'jongeren'-variant georganiseerd en op zaterdag is de avond voor de 'oudere' vrijwilligers onder ons. All... Lees meer »

 
16/10

Scheidsrechter Pol van Boekel was 6 oktober bij SES

Scheidsrechter Pol van Boekel gaf op vrijdag 6 oktober een lezing bij SES Langenboom. De Vrienden van SES hadden hem uitgenodigd om mensen te enthousiasmeren voor het vak van scheidsrechter. Het was een mooie start van de "we... Lees meer »

 
15/10

Easter Open 2018 bij SES

Ook in 2018 zal SES weer haar sportpark ter beschikking stellen voor het internationale jeugdtoernooi Easter Open.  Op zaterdag 31 Maart en Zondag 1 April 2018 zijn er weer diverse teams uit Europa en andere werelddelen... Lees meer »

 
15/10

SES BAALT NA 0-1 VERLIES

SES start sterk aan de wedstrijd tegen Reek. De basis elf starten goed en houden de druk naar voren. Ze hebben veel meer balbezit en zijn vrijwel de hele tijd op de helft van de tegenstander aan het voetballen. SES krijgt vee... Lees meer »

 
8/10

SES voldoet niet aan verwachting

Milsbeek verloor de afgelopen twee wedstrijden. Ongelukkig volgens de Limburgers, maar een onbetwist feit is dat ze onderaan de ranglijst staan. Een te kloppen ploeg voor SES die nog geen enkel tegendoelpunt incasseerde. Over... Lees meer »

 
6/10

Bloem & Decoratie Marga nieuwe bordsponsor SES

Met ingang van dit seizoen hebben wij Bloem & Decoratie Marga als nieuwe bordsponsor mogen verwelkomen. Voor aanvang van de thuiswedstrijd tegen DSV (3-0 winst) werden Marga & Mark Nooijen op het sportpark met een, to... Lees meer »

 
1/10

Knappe overwinning SES op DSV

Knappe overwinning SES op DSV SES heeft, na het gelijke spel in Herpen, de eerste winst van het seizoen te pakken. Kampioenskandidaat DSV, dat vorige week met liefst 6-1 wist te winnen, werd met 3-0 naar huis gestuurd. In e... Lees meer »

 
28/9

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Op woensdag 18 oktober zal de algemene jaarvergadering plaatsvinden. Om tegemoet te komen aan veranderende subsidie eisen door de gemeente, wordt er een voorstel gedaan om de contributie voor de jongste jeugdleden te verhogen... Lees meer »

 
24/9

Verdiende brilstand in Herpen

Op een zonnige septemberdag startte het voetbalseizoen voor SES in Herpen. Het team uit Langenboom heeft in de beker nog geen wedstrijd gewonnen en het was dan ook de taak om in het competitievoetbal beter te starten. In een ... Lees meer »

 
21/9

Woensdag 20 september: Jeugdclinici met Sandra Swinkels

De vrienden van SES hebben opnieuw een clinic kunnen sponsoren voor de jeugd. Dit is mede mogelijk gemaakt door de leden. Vorig jaar is Andre Cornelissen geweest voor de trainers en de leiders van de jongens jeugdteams. Dit j... Lees meer »

 
14/9

Verstraten Handelsonderneming VOF nieuwe bordsponsor SES

Verstraten Handelsonderneming is met ingang van dit seizoen als bordsponsor op sportpark Kogelberg te bewonderen. Erwin en Hilke Verstraten werden, voorafgaand aan de regionale bekerwedstrijd tegen Festilent, door Wil Frenken... Lees meer »

 
7/9

SES JO-19 in het nieuw gestoken door Albert Heijn Luc van de Ven Mill

Afgelopen weekend startte het bekervoetbal bij de junioren en werden de nieuwe tenues van JO-19 gepresenteerd. Namens de sponsorcommissie werd er uit dank een bos bloemen aan Luc van de Ven overhandigd en een elftal foto gema... Lees meer »

 
24/8

Kledingverkoop Bento in kantine

Op woensdag 6 september komt Bento uit Schaijk weer naar de kantine. Op deze avond kun je de laatste (SES) collectie bekijken en evt. kopen. Indien de kleding niet voorradig is, wordt deze binnen twee weken geleverd.&nbs... Lees meer »

 
19/8

Indeling kantinediensten

Het voetbalseizoen 2017/2018 begint weer in september. Ses kan niet zonder voetballers maar ook niet zonder de kantine Iedereen is weer minimaal 2x ingedeeld om kantinedienst te draaien op zaterdag, zondag of donderdag.... Lees meer »

 
8/8

Uitnodiging 40-jarig bestaan S.E.S. Damesvoetbal

... Lees meer »

 
24/7

mobiele Digitale Wedstrijd Formulier

Mobiele Digitale Wedstrijd Formulier (mDWF) Vanaf het seizoen 2017/'18 stapt het amateurvoetbal over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedst... Lees meer »

 
27/6

Indeling lagere elftallen 2017/2018 bekend

De indelingen van het nieuwe seizoen bij de lagere elftallen is bekend. Zoals jullie wellicht weten starten we dit jaar met 3 lagere elftallen, SES 3, 4 en 5. Je kunt die indeling hier downloaden    ... Lees meer »

 
9/6

Spullen inleveren!

Leiders en trainers opgelet! Heb je nog SES spullen in je bezit, zoals jassen, shirt, sleutels ed? Zouden jullie deze in willen leveren bij Piet van Berlicum. Je kunt met hem telefonisch contact opnemen op tel.nr. 06-3107442... Lees meer »

 
7/6

SES JO9-2 wint toernooi

SES JO9-2 is zaterdag 3 juni op het goed georganiseerde toernooi in Venhorst 1e geworden. Na een 1-0 zege op Odiliapeel JO9-1 volgde een 3-0 overwinning op gastheer Venhorst JO9-2. Vervolgens werden HVCH JO9-4 met 3-1 verslag... Lees meer »

 
30/5

Dames 2 kampioen! a.s. Vrijdag kampioensreceptie

In het eerste jaar als 7-tal heeft Dames 2 het kampioenschap gepakt. In de competitie eindigde het samen met Vlijmense Boys op 43 punten. Hoewel het indrukwekkende doelsaldo (121 voor 29 tegen in 18 wedstr... Lees meer »

 
29/5

Indeling meisjes seizoen 2017-2018

In de bijlage vindt u de indeling van de meisjes van het seizoen 2017-2018. De indeling is onder voorbehoud. Voor vragen kunt u contact opnemen met de Technische Commissie: Frank Burgers en/of René de Wit.   In... Lees meer »

 
28/5

Receptie SES MO17-1

Op 20 mei is SES MO17-1 kampioen geworden. De jeugdcommissie wil iedereen de gelegenheid geven om hen te feliciteren met het kampioenschap. U bent allen van harte welkom. Tot dan!           &... Lees meer »

 
22/5

Jeugdkampioenendag

Tijdens een zonovergoten zondag, streden bijna 100 jeugdleden om de titel sportman en sportvrouw van 2017. Na het spelen van diverse spelletjes, zoals bijvoorbeeld de altijd moeilijke gatenkaas schieten, hooghouden, water ove... Lees meer »

 
21/5

Frank Burgers Vrijwilliger van het jaar

Tijdens een druk bezocht jeugdkampioenendag werd de SES vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt. Frank Burgers.......hij zet zich al jaren in voor de club. Zijn bezigheden binnen SES zijn o.a. Grensrechter SES 1, SES c... Lees meer »

 
20/5

SES MO17 Kampioen!!

Zaterdagmiddag 20 mei zijn de meisjes van SES MO17 kampioen geworden. Tegen naaste Concurrent en koploper OSS MO17 werd maar liefst met 3-0 gewonnen.  Vooraf waren er weinig toeschouwers die deze uitslag hadden voorspeld... Lees meer »

 
19/5

Indeling jongens seizoen 2017-2018

In de bijlage vindt u de indeling van de jeugd (jongens) van het seizoen 2017-2018. De indeling is onder voorbehoud. Voor vragen kunt u contact opnemen met de Technische Commissie: Frank Burgers en/of Wiljan de Klein. Indel... Lees meer »

 
14/5

Afmelding als lid

We willen iedereen er graag aan herrineren dat elk lid zelf verantwoordelijk is voor het afmelden van hem/haar via de officiele kanalen. Afmelding kan via het centrale e-mail adres of via secretaris@seslangenboom.nl... Lees meer »

 
11/5

Regiofinale schoolvoetbal bij SES

Afgelopen maand hebben zeven- en achtstegroepers van verschillende basisscholen het opgenomen tegen hun leeftijdgenoten van de scholen uit hun omgeving. Acht jongens- en acht meisjesklassen hebben zich geplaatst voor de regio... Lees meer »

 
9/5

41e Jeugdkampioenendag bij SES

Ter afsluiting van het seizoen 2016/2017 word op zondag 21 mei de voor Langenboom alom bekende SES-jeugdkampioenendag gehouden. Op deze middag zal er gestreden gaan worden door de jeugd van SES wie de 41e sportman en sportvr... Lees meer »

 
7/5

SES IN DERBY AFGETROEFT DOOR JULIANA

SES heeft de gemeentelijke derby tegen Juliana Mill met 0-1 verloren. In een gelijk opgaande strijd waren de Millenaren SES toch te slim af. Na 40 minuten spelen was het Tom Heerbaart die de beslissende goal maakte. De derby... Lees meer »

 
3/5

Rabobank clubkas campagne van start

Sinds gisteren (2 mei t/m 22 mei) kunnen Rabobank leden weer stemmen voor de clubkas campagne. Ieder Rabobank lid mag 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 stemmen op hetzelfde 'project'. Hoe meer stemmen SES krijgt, hoe g... Lees meer »

 
30/4

SOLIDE SES WINT VAN STERKER FESTILENT

De beladen lokale derby werd op een zonnige dag op de Kogelberg gespeeld. Festilent heeft een goede reeks wedstrijden achter de rug en SES komt nog bij van een domper tegen Achilles Reek van de week ervoor. Toch trok SES aan ... Lees meer »

 
26/4

Damestrainer gezocht!

Voor komend seizoen 2017-2018 zijn wij voor ons dameselftal op zoek naar een nieuwe trainer/coach. Momenteel spelen we op zondag met een 11-tal in de 4e klasse en met een 7-tal. Komend seizoen starten we met &e... Lees meer »

 
26/4

Amateurvoetbal gaat over op mobiel digitaal wedstrijdformulier

Volgend seizoen stapt het amateurvoetbal over naar het mobiel digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal vanaf dan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app op een smartphone of tablet gaan. De Weds... Lees meer »

 
23/4

SES verliest onnodig van HBV: 1-0

SES heeft het traditioneel lastig in Beers tegen HBV. Toch begon de ploeg uit Langenboom goed aan de wedstrijd en was het in de eerste helft de bovenliggende partij. De thuisploeg was nauwelijks gevaarlijk, terwijl SES via Me... Lees meer »

 
22/4

Contributie Vrienden van SES 2017

Beste Vriend, Wij zijn trots en blij dat u één van de inmiddels 60 vrienden van SES bent. Een Vriend die de voetbalclub een warm hart toedraagt en graag een steentje bijdraagt in de sfeer en beleving binnen de ... Lees meer »

 
21/4

't Stekske Koningspelen: SES Voetbalclinic

In het teken van de Koningspelen, georganiseerd door basisschool 't Stekske, leverde ook SES Langenboom een bijdrage. Voor de kinderen van groep 5, 6, 7 en 8 werd op vrijdagochtend 21 april een voetbalclinic gegeven. Twee gro... Lees meer »

 
15/4

Matig SES verliest van Achilles

SES heeft zich op zaterdag een slechte beurt gegeven door te verliezen van laagvlieger Achilles uit Reek. Vaste basisspelers Gijs Bens, Niek Nooijen en Sebe van Huisseling werden node gemist. In een rommelige eerste helft wa... Lees meer »

 
13/4

SES Sponsorweken van start

Zonder sponsors geen voetbal! Mede dankzij onze sponsoren is SES een gezonde vereniging. De laatste jaren hebben we echter te maken met een terugloop van bordsponsors en daarom roept de sponsorcommissie de hulp in van alle le... Lees meer »

 
10/4

Easter open 2017. indeling bekend

SES Langenboom doet dit jaar wederom mee met het Easter open toernooi. De indeling van de 9 teams van SES die hieraan meedoen, is bekend: MO15: in Wanroy (09:00) https://www.toernooi.nl/sport/draw.aspx?id=9CF0EF23-4A... Lees meer »

 
10/4

SES en Easter Open steunen War Child

SES Langenboom & de organisatie van het Easter Open zijn  van mening dat alle kinderen in de wereld de gelegenheid moeten hebben om te kunnen sporten. Dit jaar zet stichting Vrienden van Easter Open zich daarom in vo... Lees meer »

 
9/4

SES WINT VAN 9-KOPPIG SIOL

Op een zonnige zondag werd het tweede treffen tussen de Cuijkse SIOL en het Langenbooms SES gespeeld. Terugkijkend op de eerdere ontmoeting beloofde het een spannende wedstrijd te worden. In Cuijk wist SES moeizaam tot een ge... Lees meer »

 
2/4

SES BREEKT BAN EN WINT IN OSS

Zowel SES als CITO verkeerde voor de wedstrijd in zwaar weer. In de afgelopen vier wedstrijden haalde SES slechts 1 punt en kreeg het 9 doelpunten om de oren. CITO verloor de afgelopen twee wedstrijden van laagvliegers Julian... Lees meer »

 
26/3

SES onderuit tegen SDDL

Na een sterke openingsfase geeft thuisploeg SES al snel het heft uit handen. Nog voor rust komt bezoeker SDDL op 0-2. Daarna blijft het spelbeeld hetzelfde en eindigt de wedstrijd in 0-3.   Met een drietal kansen voert... Lees meer »

 
22/3

OPROEP aan Rabobank klanten, wordt lid en steun SES!

De Rabobank clubkas campagne gaat binnenkort van start. Hierin kunnen verenigingen een plan indienen waarop Rabobank leden kunnen stemmen.  Elke stem staat gelijk aan een x-bedrag (dat na afloop berekend wordt). Hoe meer... Lees meer »

 
19/3

Jan Meulepas wint Sjoelfinale, Guus Cuppen Poedelprijs

Ook dit jaar is er tijdens 2 clubavonden fanatiek gesjoeld bij SES. Dit alles uiteraard onder de bezielende leiding van José Sommers. De wisseltrofee werd door Willy van Sambeek ingeleverd en hij hoopte deze uiteraard ... Lees meer »

 
19/3

3 doelpunten Melvin deren SES niet

SES heeft de uitwedstrijd tegen Constantia verloren. In een rommelige wedstrijd op een erbarmelijk veld won de Wanroijse formatie met 4-3 De wedstrijd was nog maar amper onderweg en melvin vd Elzen schoot kansrijk jammer gen... Lees meer »

 
12/3

WEDEROM GELIJKSPEL VOOR MATIG SES

In zomerse weersomstandigheden werd de eerste wedstrijd na de winterstop op sportpark de Kogelberg gevoetbald. Estria kwam naar Langenboom toe voor de tweede ontmoeting dit seizoen. In november werd dit affiche met dezelfde e... Lees meer »

 
11/3

Tussenstand Sjoelen is Gaaf

Afgelopen donderdag is er fanatiek geschoven met de sjoelschijven met hieronder de tussenstand. Komende donderdag 16 maart zal de strijd verder gaan en zullen we zien wie de nieuwe Sjoelkoning- of Sjoelkoningin van ... Lees meer »

 
21/2

UPDATE: Vrienden van SES begint TOTO

UPDATE: we hebben besloten de TOTO in te steken vanuit de Eredivisie. Bestaande spelers hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen. Nieuwe spelers kunnen zich hier aanmelden: http://www.voetbalpooltjes.nl/register/2455/j... Lees meer »

 
19/2

Discutabel verlies SES

In een wedstrijd met veel balbezit voor de uit-spelende ploeg uit Langenboom gaan de bezoekers met lege handen naar huis. Herpinia wint met 1-0.   In de eerste minuten voert de formatie uit Herpen de boventoon. SES-kee... Lees meer »

 
19/2

Easter open toernooi op 15 en 16 april bij SES

Ook dit jaar zal sportpark 'de kogelberg' tijdens het paasweekend het toneel zijn voor het jaarlijkse Easter Open toernooi. SES zal maar liefst met 9 teams deelnemen aan dit toernooi, dat verspreid is over 15 sportparken in d... Lees meer »

 
5/2

SES wint eenvoudig van Toxandria: 3-0

Eindelijk heeft SES weer een driepunter te pakken. Thuis tegen het laaggeplaatste Toxandria werd eenvoudig met 3-0 gewonnen. In de eenzijdige eerste helft was SES duidelijk de meerdere. Al na een kwartier twee dotten van kan... Lees meer »

 
31/1

Gezelligheidstoernooi vrijwilligers gezocht!

Op het moment zijn we al begonnen met de organisatie van het 8e gezelligheidstoernooi. De voorgaande jaren zijn we op die dag altijd de beschikking gehad over een vaste vrijwilligersgroep die jullie van een hapje en een drank... Lees meer »

 
23/1

Vrienden van SES Ledenvergadering 2017

Op maandag 23 januari om 20.00 uur heeft de Vrienden van SES haar ledenvergadering georganiseerd. Tijdens deze ledenvergadering hebben 12 leden gestemd op projecten waar de Vrienden van SES zich voor in zal zetten. Uit de st... Lees meer »

 
4/1

Nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen

Op zondag 1 januari 2017 is het nieuwe jaar feestelijk ingeluid tijdens de nieuwjaarsreceptie van S.E.S. Langenboom. Tijdens deze gezellige bijeenkomst is in vogelvlucht teruggekeken op de bijzondere momen... Lees meer »

 
29/12

23 januari: ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we een nieuw speeltuintje hebben gerealiseerd en een jeugdclinic met veel enthousiasme is ontvangen door de jeugdtrainers is het weer tijd voor onze jaarlijkse ledenvergadering. De... Lees meer »

 
21/12

1 januari Nieuwjaarsreceptie

Nieuwsjaarsdag 1 januari is de traditionele nieuwjaarsreceptie bij SES. Vanaf 15.00 uur heffen we het glas op een succesvol nieuw jaar! Ook worden de jubilarissen van dit jaar gehuldigd. Dit jaar zijn dat: Mark Emons, Ma... Lees meer »

 
14/12

SES JO9-1 Kampioen!

Gisteravond had SES JO9-1 nog een inhaalwedstrijd tegen de koploper Vitesse '08. SES JO9-1 stond op de 2e plaats, met 3 punten verschil. Ze hadden dus 1 opdracht......winnen! Want het doelsaldo was beter als de nummer 1. Veel... Lees meer »

 
7/12

Jeugdkampioenenreceptie

Bij SES mogen wij 2 najaars jeugdkampioenen feliciteren, namelijk SES JO15-1 en SES JO9-1. De jeugdcommissie biedt hen een receptie aan. De receptie is op vrijdag 16 december van 19.00 - 20.30 uur. Iedereen is van harte... Lees meer »

 
6/12

Winterstop Summerparty na S.E.S. 1- Hapse Boys

Het vriest dat het kraakt, de voetbalvelden zijn hard, de tenen zijn blauw en de sint is nog net niet van de gladde daken gedonderd.   Hoog tijd dus voor een dampende, zwoele Summerparty @The Bullet Mountain Arena om ... Lees meer »

 
4/12

SES overtuigt en zet rivaal Juliana opzij

SES heeft de streekderby in en tegen Juliana Mill winnend afgesloten. De ploeg uit Langenboom domineerde en wist dit ook in de score uit te drukken: 0-2. Doelpuntenmakers waren Van den Elzen en Van Lith. Een wedstrijd die be... Lees meer »

 
3/12

SES JO15-1 Kampioen!!

SES heeft haar eerste najaarskampioen van 2016. In het limburgse Heijen is SES JO15-1 onder grote publieke belangstelling kampioen geworden. In een leuke wedstrijd werd Heijen met 0-6 verslagen. De ruststand was 0-1 in het v... Lees meer »

 
29/11

Aanvang wedstrijden S.E.S. 1 in december een kwartier eerder (14.15 uur)

Supporters opgelet! De wedstrijden van het eerste elftal in december starten een kwartier eerder dan het normale aanvangstijdstip. Namelijk om 14.15 uur in plaats van 14.30 uur. Het betreft de uitwedstrijd tegen Juliana Mill... Lees meer »

 
27/11

SES en Festilent delen de punten

In een middenmootse strijd in buurdorp Zeeland is de derby geëindigd in een 1-1 gelijkspel. Een terechte uitslag SES was de bovenliggende partij in het eerste bedrijf. Festilent kon de bal maar moeilijk in bezit houden.... Lees meer »

 
25/11

Contract hoofdtrainer Ton Berens met een jaar verlengd

S.E.S. Langenboom en haar hoofdtrainer Ton Berens zijn een verlenging van het contract voor de duur van een jaar overeengekomen. Berens staat momenteel met een sterk verjongd team, na het afscheid van een flink aantal ervaren... Lees meer »

 
18/11

Tijn en Bram winnaars 10e SES Voetbalquiz

Afgelopen donderdag 17 november werd de SES voetbalquiz tot een spannend slot gebracht. In de finale ronde werd het duo Tijn Cuppen & Bram Schonenberg de nieuwe winnaar van de SES voetbalquiz.   De winnaa... Lees meer »

 
16/11

MO-13 in het nieuw gestoken

In navolging van de Meiden onder 17 heeft ook onze jongste meiden team nieuwe tenues. Vanaf dit seizoen worden ze gesponsord door Lei’s Tuinerij en Strico wand- en plafondafwerking. Afgelopen zaterdag werden de sponsors... Lees meer »

 
16/11

Nieuwe tenues voor O-13

Ook de jongens onder 13 hebben nieuwe tenues gekregen, gesponsord door Gebr. Regter. In de nieuwe tenues werd direct een klinkende 9-1 overwinning behaald op Prinses Irene en daardoor is de ploeg in de bovenste regionen van d... Lees meer »

 
13/11

SES onderuit tegen HBV

In een duel met kansen over en weer trekt SES aan het kortste eind. De thuisploeg weet de achterstand niet om te buigen en krijgt tegen het eind het deksel op de neus.   De Langenboomse ploeg komt goed uit de startblok... Lees meer »

 
11/11

Uitslag SES Voetbalquiz dag 1

Afgelopen donderdag 10 november werd de eerste dag van de SES Voetbalquiz gespeeld. Dit zijn de uitslagen van de pittige eerste ronde: 19. Kopenhagen (Roel & Daan) 14pt 18. Chelsea (Joey & Don) 15pt 17. Celtic (Joost... Lees meer »

 
10/11

Real Madrid wint Champions league

Woensdag 9 november Champions League in Langenboom. Georganiseerd door Evy Zonnenberg en Madelief de Beer, voor een opdracht op school. Vele voorbereidingen vooraf getroffen, behalve het weer, dat hadden ze niet in de hand. E... Lees meer »

 
6/11

Puntendeling in Escharen

Scheidsrechter Lange leidt de wedstrijd Estria – SES, die voor de thuisploeg goed begint. Binnen het kwartier maakt Bart Cruysen de openingstreffer, 1-0. SES komt daarna in de wedstrijd en is een aantal keer gevaarlijk ... Lees meer »

 
4/11

9 november Sinterklaasverkoop SES kleding

Woensdag aanstaande (9 november) wordt er, in samenwerking met Bento uit Schaijk, weer een kleding verkoop avond gehouden. De kantine is geopend van 19:00 - 20:30. Dus als u nog op zoek bent naar leuke en originele sinterklaa... Lees meer »

 
30/10

SES en Cito delen de punten en behouden ongeslagen status

Het thuisduel van SES tegen Cito uit Oss kende geen winnaar. Beide ploegen wisten het doel niet te vinden: 0-0. Al doet de uitslag anders vermoeden, het was geen saaie voetbalmiddag op sportpark Het Kogelpark. De wedstrijd t... Lees meer »

 
29/10

Tiende editie SES voetbalquiz

De tiende editie van de SES voetbalquiz staat binnenkort weer op het programma! Volgende week donderdag 10 november zal de eerste ronde van start gaan. Zoals voorgaande jaren zal de quiz weer verspreid zijn over twee donderda... Lees meer »

 
26/10

5 tegen 5 Jeugdtoernooi bij SES

Evi Zonnenberg, al jaren lid van SES, begonnen bij de meisjes, en nu een vaste waarde voor SES dames 1, volgt de opleiding CIOS in Arnhem. Ze heeft de opdracht gekregen om een evenement te organiseren. En wil dit evenement he... Lees meer »

 
25/10

Soccer MasterZ leuke herfstactiviteit

All vroeg in de ochtend werd veld 2 omgetoverd, tot een spellencircuit. Allemaal spellen, gebaseerd op de techniek van het voetballen. De kinderen waren enthousiast en zeer fanatiek. Rond de middag werd een gehele lunch verzo... Lees meer »

 
21/10

Soccer MasterZ in Langenboom

Op dinsdag 25 oktober 2016 organiseert SES Langenboom in samenwerking met Dutch Soccer Events en Uitblinken de Soccer MasterZ. Dit is de leukste, spannendste en meest afwisselende voetbaldag van Nederland en België ... Lees meer »

 
20/10

Vrijdag 28 oktober vrijwilligersfeest 'Jongeren' met 7-voudig Brabants kampioen tonpraten Berry Knapen

Zoals ieder jaar worden ook dit jaar alle vrijwilligers van SES bedankt middels een feestavond. Eén voor de 'oudere' en één voor de 'jongere' vrijwilligers. Iedere vrijwilliger mag zelf bepalen naar welke... Lees meer »

 
20/10

Zaterdag 29 oktober Vrijwilligersavond 'ouderen' Kienen om het varken

'Oudere' vrijwilligers van SES, let op! Om alle vrijwilligers te bedanken worden er ook dit jaar weer twee vrijwilligersavonden gehouden.  De  tweede avond staat in het teken van onze 'oudere' vrijwillige... Lees meer »

 
16/10

SES zet ongeslagen reeks nipt voort

Thuisploeg SIOL en SES speelden op het nieuwe kunstgrasveld van de Cuijkse voetbalclub beiden hun zesde wedstrijd van de competitie. SES zet ook na deze wedstrijd zijn ongeslagen reeks voort, al leek het er lange tijd op dat ... Lees meer »

 
9/10

SES mag blij zijn met punt tegen Constantia

In een tot de 70ste minuut gelijkopgaande wedstrijd moet SES uiteindelijk blij zijn met een gelijkspel. Op sportpark de Kogelberg werd in een met vlagen leuke wedstrijd uiteindelijk de punten gedeeld: 1-1. In de gelijkopgaan... Lees meer »

 
6/10

Nieuwe tenues voor MO-17

Met ingang van het nieuwe seizoen speelt MO-17 (voorheen Meiden B) in nieuwe tenues, gesponsord door Hans van den oever en MD Vloeren. Op de mouw van de nieuwe shirts prijkt overigens ook logo van Albert Heijn uit Mill, dat d... Lees meer »

 
2/10

Penalty bezorgt SDDL gelijkspel

Op een regenachtige dag in Demen zorgde een penalty in de slotfase voor een gelijkspel in de wedstrijd SES tegen SDDL. Voor SES had er meer ingezeten, maar door het uitblijven van een tweede doelpunt voor de Langenbomers wist... Lees meer »

 
27/9

Jeugdclinic Vrienden van SES

In de ledenvergadering van afgelopen januari is door de Vrienden van SES besloten een jeugdclinic te organiseren. Op vrijdag 16 en 23 september heeft deze clinic plaatsgevonden. Onder de bezielende leiding van André Co... Lees meer »

 
26/9

Leo Huibers en Piet Martens nemen afscheid als bestuurslid

Tijdens de algemene ledenvergadering van donderdag 22 september jongsleden namen bestuursleden Leo Huibers en Piet Martens afscheid en werd hun plaats ingenomen door Ellen Hendriks, Sandra Peters en Nort van Schayik. Maa... Lees meer »

 
25/9

SES verdiend langs Herpinia (2-1)

SES heeft zich weten te nestelen in de top van de 4e klasse H. In een duel tegen een concurrent, Herpinia, werd uiteindelijk verdiend de driepunter gepakt. Voor rust was Herpen duidelijk de betere partij. Gelukkig had keeper... Lees meer »

 
23/9

Nieuwe opzet pupillenvoetbal: wat, waarom en hoe?

Nieuwe opzet pupillenvoetbal: wat, waarom en hoe? De KNVB is deze periode op bezoek bij 80 voetbalverenigingen om de plannen door te nemen voor nieuwe wedstrijdvormen. Ruim 4000 personen van ongeveer 1400 verenigingen hebben... Lees meer »

 
23/9

Seizoensopeningsfeest zondag 25 sept. na SES - Herpinia

Het voetbalseizoen is weer begonnen... Wat een feest! Tenminste, dat willen we er van gaan maken. Het eerste feestje wordt gevierd op zondag 25 september direct na de eerste thuiswedstrijd van heren 1. Wij zorgen ... Lees meer »

 
18/9

SES wint overtuigend van Achilles Reek

Na een stroeve eerste helft heeft SES de uitwedstrijd tegen Achilles Reek uiteindelijk eenvoudig weten te winnen. De gastheren liepen in de tweede helft eenvoudig weg: 0-3. Doelpuntenmakers aan Langenboomse zijde waren Melvin... Lees meer »

 
11/9

SES speelt gelijk tegen promovendus

In haar eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen komt SES niet verder dan een gelijkspel in Rijkevoort. Beide teams komen met wat geluk tot scoren en weten niet te overtuigen.   Na het afscheid van een aantal ... Lees meer »

 
7/9

Opening van speeltuintje

Op 25 september wordt in de rust van de wedstrijd SES-Herpinia het speeltuintje naast de kantine officieel geopend voor onze jeugdige leden. Graag nodigen we iedereen uit om even een kijkje te komen te nemen. Het speeltuintj... Lees meer »

 
7/9

Vrienden van SES organiseert clinic voor jeugdtrainers/leiders

Tijdens de ledenvergadering van de Vrienden van SES (VvS) is besloten om een deel van het budget vrij te maken voor een clinic, gericht op alle jeugdleiders en jeugdtrainers van SES. VvS heeft in samenwerking met Carlo Raijm... Lees meer »

 
1/9

Kantinedienst lijsten online

Via www.seslangenboom.nl/kantinediensten (of via het menu --> Kantinediensten) kun je bekijken wanneer en of je kantinedienst hebt. Kijk de lijsten goed na en schrijf het in je agenda! Als je niet kunt dien je zelf voor ve... Lees meer »

 
1/9

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 22 september

Aan:       Alle leden van de RKVV SES Langenboom Betreft:   Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Tijd:       Donderdag 22 september 2016 om 21.30 uur. Lokatie:   Kant... Lees meer »

 
29/8

Benaming jeugdteams

Met ingang van het seizoen 2016-2017 hanteert de KNVB voor de jeugdteams een gewijzigde benaming. De nieuwe benaming sluit beter aan bij de internationale benamingen. In de nieuwe benaming staat de letter J voor jongens en de... Lees meer »

 
25/8

Kledingverkoop op 7 september

Op woensdag 7 september komt Bento uit Schaijk weer naar de kantine. Op deze avond kun je de laatste (SES) collectie bekijken en evt. kopen. Indien de kleding niet voorradig is, wordt deze binnen twee weken geleverd.&nbs... Lees meer »

 
1/8

Dringend verzoek: INLEVEREN PASFOTO'S SPELERSPAS

Hieronder vermelde leden worden vriendelijk verzocht om een pasfoto in televeren voor de aanvraag van een nieuwe spelerspas. Gelieve de pasfoto in te leveren op de Thomasweg 16, in een enveloppe met vermelding van naam e... Lees meer »

 
14/7

Indeling F-teams

In de bijlage vindt u de indeling van de F-teams en MP team. Indeling F-teams en MP team... Lees meer »

 
26/6

Indeling senioren heren seizoen 2016-2017

De indelingen van de heren senioren teams voor het komende seizoen, 2016-2017, zijn bekend. In het komende seizoen zal er een extra team gaan spelen, waardoor S.E.S. weer met 6 senioren herenteams de spreekwoordelij... Lees meer »

 
10/6

SES 1 neemt afscheid van meer dan duizend basisplaatsen in wedstrijd tussen SES 1 en oud eerste elftal spelers

Met 'SES legends' als John Verstegen, Jos Koenen, Gert-Jan van der Horst en verschillende andere (minder) oud gedienden kon het nog best een lastige avond worden voor de ploeg van de eveneens stoppende René Jurrius. Op... Lees meer »

 
2/6

SES organiseert afscheidswedstrijd voor zestal spelers

Op vrijdag 10 juni 2016 zet SES Langenboom een aantal leden in het zonnetje vanwege hun aangekondigde afscheid bij het eerste elftal. Martijn van Lith(30), Gijs Meulepas(33), Ron Ghijssen(33), Jochen Wijdeven(34) en Robin Aal... Lees meer »

 
30/5

VANUIT DE LEDENADMINISTRATIE

Onderstaan het verzoek om uw medewerking als U wilt stoppen of wilt overschrijven bij onze vereniging.  Stoppen bij onze vereniging? Vriendelijk verzoek om, indien je besloten hebt om te stoppen bij onze vereniging, zo... Lees meer »

 
30/5

INLEVEREN PASFOTO'S SPELERSPAS

Hieronder vermelde leden worden vriendelijk verzocht om een pasfoto in te leveren voor de aanvraag van een nieuwe spelerspas.  Gelieve de pasfoto in te leveren op de Thomasweg 16 (Langenboom), in een enveloppe met verme... Lees meer »

 
28/5

Indeling jeugd seizoen 2016 - 2017

In onderstaande bijlage vindt u de indeling van de jeugd van het nieuwe seizoen 2016-2017. De F-jeugd volgt binnen enkele weken, i.v.m. nieuwe aanmeldingen. Hierdoor is er een mogelijkheid om te kijken of een F3 team haalbaar... Lees meer »

 
26/5

40e Jeugdkampioenendag bij SES

40 jaar geleden werd deze activiteit bedacht en opgericht door 4 sportieve heren; Toon Jans, Toon Roefs, Wim Buts en Peter Arts. En vanaf de oprichting is er nagenoeg weinig veranderd in de opzet Door de jaren heen is dit voo... Lees meer »

 
26/5

Einde seizoen SES

Einde seizoen SES   Het zou een moeilijke opgave worden om de met 0-3 verloren wedstrijd tegen HBV goed te maken. Voor het oog van zo’n 160 toeschouwers kon SES het dan ook niet waarmaken. De eerste helft werd er... Lees meer »

 
25/5

Commissie Jeugdkampioenendag zoekt nieuwe leden !

De commissie jeugdkampioenendag SES zoekt nog enthousiaste leden die mee willen helpen organiseren van de jaarlijkse Jeugdkampioenendag voor de jeugd. Wie graag mee wil helpen om de jeugdkampioenendag tot een succes te maken... Lees meer »

 
24/5

Ton Berens nieuwe hoofdtrainer S.E.S.

Kort nadat het bericht naar buiten kwam, dat S.E.S. en hoofdtrainer Rene Jurrius in goed overleg besloten hadden het contract, om persoonlijke redenen, niet te verlengen heeft de club al een nieuwe trainer gecontracteerd. S.E... Lees meer »

 
22/5

Promotie ver weg voor SES

SES heeft zichzelf in een schier onmogelijke positie gebracht om kans te maken op promotie naar de zo felbegeerde 3e klasse. In Beers sprong HBV het best op met de kansen. Het werd uiteindelijk, een toch wel geflatteerde, 3-0... Lees meer »

 
18/5

SES 4 ongeslagen kampioen!

Afgelopen pinkstermaandag is het vierde elftal van SES, zonder ook maar een wedstrijd te verliezen, voor het eerst sinds 2004 kampioen geworden in de 6e klasse KNVB. Met 7 punten voorsprong en een wedstrijd meer is het n... Lees meer »

 
15/5

Receptie SES A1

... Lees meer »

 
14/5

SES A1 Kampioen!!!

Na 22 jaar is vandaag SES A1 kampioen geworden! Doordat 2 weken geleden Estria hun kampioenswedstrijd niet kon winnen, kwam SES in de ranglijst bovenaan te staan. Echter St Hubert/De Willy's hadden nog 2 wedstrijden te gaan.... Lees meer »

 
13/5

Hoofdtrainer Jurrius vertrekt

Rene Jurrius en SES hebben in goed overleg besloten het contract niet te verlengen voor komend seizoen. De Nijmeegse hoofdtrainer geeft aan om persoonlijke redeneren tot dit moeilijke besluit gekomen te zijn. Rene en de spele... Lees meer »

 
13/5

Toon Jans gehuldigd voor 50 jaar vrijwilligerswerk bij de S.E.S.-jeugd

Geridderd voor vrijwilligerswerk en lidmaatschap van onder andere de Harmonie, de Carnavalsvereniging, de Blaaskapel en S.E.S. was hij al. Ook is hij onderscheiden door de K.N.V.B. en is hij erelid van S.E.S. Op 8 mei j.l. t... Lees meer »

 
11/5

40e Jeugdkampioenendag bij SES Langenboom

40e Jeugdkampioenendag bij SES Langenboom Ter afsluiting van het seizoen 2015/2016 wordt op zondag 22 mei de voor Langenboom alom bekende SES-jeugdkampioenendag gehouden. Op deze middag zal er gestreden worden door de jeugd v... Lees meer »

 
8/5

Wedstrijd met twee gezichten eindigt in gelijkspel

Op een zonovergoten sportpark speelt SES een wisselende wedstrijd tegen rivalen uit buurdorp Zeeland, Festilent. Zo’n 400 supporters aanschouwen het duel, welke uiteindelijk in 2-2 eindigt.   De eerste helft is o... Lees meer »

 
1/5

SES verliest van een sterker Cito maar pakt toch nacompetetie

Sportpark De Kogelberg ligt er mooi bij op deze zonnige middag. Ook SES start zonnig met enkele kansjes in de eerste minuten. Na acht minuten slaat het weer om en staat SES met 0-1 achter. Een scrimmage voor de goal zorgt erv... Lees meer »

 
29/4

Oproep aan (oud) SES leden

Als er over de F-jes van SES wordt gesproken, zal de naam van Antoon (op de Kogelberg gewoon ‘Toon’) Jans al snel vallen. Behalve het trainen van de F-jes, voert hij nog vele andere taken uit bij SES. Zo zit Toon ... Lees meer »

 
24/4

SES de betere, maar zonder punten naar huis

Een zondagmiddag waar alles in zat: Hagel, zon, een gemiste penalty, veel kansen over en weer, strijd, maar vooral een opgelaten gevoel voor iedereen die SES een warm hart toedraagt.   Na 20 minuten spelen vond er een ... Lees meer »

 
23/4

Kledingactie SES en Albert Heijn Mill ingeperkt

Sinds afgelopen week kan er bij de Albert Heijn in Mill gespaard worden voor diverse SES kleren zoals sweaters, polo’s, petten en een gepersonaliseerd SES shirt. Deze actie is echter niet met SES gecommuniceerd en nu st... Lees meer »

 
13/4

Contributie Vrienden van SES 2016

Beste Vriend, Wij zijn trots en blij dat u één van de inmiddels 63 vrienden van SES bent. Een Vriend die de voetbalclub een warm hart toedraagt en graag een steentje bijdraagt in de sfeer en beleving binnen de ... Lees meer »

 
10/4

SES en Schadewijk houden elkaar in evenwicht

SES komt deze mooie zondagmiddag sterk uit de startblokken. Sebe van de Huisseling staat in de spits omdat Gijs Bens deze zondag gemist moet worden. Het eerste kwartier speelt SES aantrekkelijk voetbal, maar de bal weigert tu... Lees meer »

 
3/4

SES boekt benauwde zege op Ollandia

Met pijn en moeite heeft SES de uitwedstrijd tegen Ollandia winnend afgesloten. Al na 10 minuten bracht Sebe van Huisseling de ploeg uit Langenboom op voorsprong en leek SES een gemakkelijke middag tegemoet te gaan. Ver in de... Lees meer »

 
31/3

Feest met BBQ laatste wedstrijddag zondag 8 mei

Het einde van een mooie competitie is weer in zicht! In het weekend van 7 en 8 mei spelen de meeste teams weer de laatste wedstrijd van het seizoen 2015-2016. Wie weet pakt S.E.S. 3 en/of S.E.S. 4 deze zondag  het kam... Lees meer »

 
29/3

2e bord voor sponsor van Lanen bij SES

Van Lanen is al jaren aan SES verbonden en heeft onlangs besloten om een extra tweede bord te sponsoren. Van Lanen is een elektro-installatie bedrijf gevestigd in Mill, dat gespecialiseerd is in advisering, aanleg en onderhou... Lees meer »

 
28/3

SES krijgt SDDL na rust op de knieen

SES heeft het paasweekeinde perfect afgesloten. Na de driepunter in Escharen pakte de Langenboomse formatie ook op 2e paasdag de volle buit. Op een winderige Kogelberg tegen SDDL werd het, na een moeizame 1e helft, 3-1. Al n... Lees meer »

 
27/3

Easter Open toernooi succesvol verlopen

Op zaterdag 26 en zondag 27 maart vond bij SES het Easter Open toernooi plaats. Onder een stralend zonnetje werd er op Zaterdag gestreden door maar liefst 7 SES teams op ons sportpark. De tegenstand was erg groot. Er waren di... Lees meer »

 
26/3

SES wint derby in Escharen

SES kreeg de punten in de derby bij Estria niet kado. De bezoekers uit Langenboom waren de aanvallende partij maar Estria verweerde zich door stug te verdedigen en en af en toe proberen te counteren. Toch was het SES dat uite... Lees meer »

 
24/3

OOvB adviseurs en accountants nieuwe bordsponsor

Wellicht is het een enkeling al opgevallen, dat we met OOvB adviseurs en accountants (www.oovb.nl) een nieuwe bordsponsor hebben mogen verwelkomen. Zoals de naam al doet vermoeden is OOvB een advies en accountantsbureau, dat ... Lees meer »

 
20/3

SES krijgt te weinig tegen SCMH

Het was de thuisploeg die het spel bepaalde op sportpark De Kogelberg, maar uiteindelijk moest SES de punten delen met SCMH uit Mariaheide: 1-1. Sebe van Huisseling scoorde de 1-0, Tom Bens maakte met een eigen goal ongelukki... Lees meer »

 
13/3

SES wint terecht van WHV

SES wint wederom van WHV. Zowel in Langeboom als in Loosbroek was de formatie van René Jurrius te sterk. SES blijft daardoor in de race om de 3e plaats en een ticket voor de nacompetitie. WHV mag van geluk spreken dat ... Lees meer »

 
6/3

Remise op Langeboomse bodem

SES – Berghem Sport  1-1 De wedstrijd begint wat aftastend, beide teams weten dat een counter dodelijk kan zijn en spelen daarom zonder veel risico. Het eerste wapenfeit komt van SES dat met ongevaarlijk schot kee... Lees meer »

 
28/2

SES krijgt loon naar werken

In de thuiswedstrijd tegen directe concurrent Boskant heeft SES uit Langenboom het spel gedomineerd. Dit resulteerde pas laat in de wedstrijd tot doelpunten. Nadat Tijn Cuppen de score opende, bepaalde Melvin van de Elzen de ... Lees meer »

 
26/2

Dames 1 in het nieuw gestoken

Zonder dat er gevoetbald werd, waren de Dames van het eerste afgelopen zondag aanwezig op het sportpark. Op de planning stond de presentatie van de nieuwe tenues gesponsord door DLV Advies en APN Uitzendbureau.... Lees meer »

 
21/2

Harde wedstrijd eindigt in gelijkspel

Ondanks het gure weer en de hoeveelheid regen die er is gevallen werd de wedstrijd in Wijbosch afgewerkt op het hoofdveld, dat er goed bij lag. Op de ranglijst is het verschil tussen SES en WEC vrij groot, maar tijdens deze w... Lees meer »

 
1/2

Vrienden van SES Ledenvergadering 2016

Op maandag 1 februari om 20.00 uur heeft de Vrienden van SES haar ledenvergadering georganiseerd. Tijdens deze ledenvergadering hebben 17 leden gestemd op projecten waar de Vrienden van SES zich voor in zal zetten. Uit de st... Lees meer »

 
31/1

Eenvoudige winst SES tegen rode lantaarn

Op een verrassend goed veld heeft SES gemakkelijk een driepunter over gehouden tegen nummer laatst FC de Rakt. Het werd in Uden 2-5. In eerste instantie nam de thuisploeg het initiatief, wat leidde tot twee mogelijkheden van... Lees meer »

 
5/1

Ledenvergadering Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES,Na een jaar waarin we ons 63ste lid hebben mogen verwelkomen, het pannaveltje is geopend en wederom een succesvolle verkoop van SES sjaals, is het weer tijd voor een ledenbijeenkomst.De agenda van de le... Lees meer »

 
5/1

Kienen om het varken (vrijwilligersfeest 'ouderen')

'Oudere' vrijwilligers van SES, let op! Om alle vrijwilligers te bedanken worden er ook dit jaar weer twee vrijwilligersavonden gehouden.  De  tweede avond staat in het teken van onze 'oudere' vrijwillige... Lees meer »

 
3/1

Huldiging jubilarissen tijdens nieuwjaarsreceptie

Op vrijdag 1 januari 2016 is het nieuwe jaar feestelijk ingeluid tijdens de nieuwjaarsreceptie van S.E.S. Langenboom. Tijdens deze gezellige bijeenkomst is in vogelvlucht teruggekeken op de bijzondere mome... Lees meer »

 
24/12

Hoofdtrainer Rene Jurrius verlengt contract

Hoofdtrainer van de S.E.S.-herenselectie, Rene Jurrius, heeft zijn lopende contract met 1 seizoen verlengd. Jurrius is aan zijn eerste seizoen bezig en voert met zijn team momenteel de middenmoot aan door op ruime afstand van... Lees meer »

 
23/12

Ook nieuwe tenues voor SES 3

Hoofdsponsor Rinico heeft er voor gezorgd dat het derde elftal nieuwe tenues heeft gekregen. Deze werden voorafgaand aan de competitie wedstrijd tegen Festilent (4-1 winst) gepresenteerd en is het elftal op de foto gezet. Dat... Lees meer »

 
22/12

Vrijdag 1 januari Nieuwjaarsreceptie (met huldiging jubilarissen)

Op vrijdag 1 januari 2016 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de bijzondere momenten&n... Lees meer »

 
20/12

SES verliest onterecht van NLC

Een fysiek fel spelend NLC heeft vanmiddag met 2-1 gewonnen tegen een voetballend sterker SES. NLC kwam in de tiende minuut op voorsprong door een mistrap van de invallende keeper Jon de Klein. Menno Hornman kon de bal hierdo... Lees meer »

 
18/12

The 90's are back!! (Winterstopfeest) Nieuwe datum 20-12!

Op zondag 20 december vanaf 16.00 uur, Na de wedstrijd S.E.S. 1 - NLC'03, waarin de het eerste elftal de aansluiting bij de top 2 zal willen zien te houden, zal het winterstopfeest plaatsvinden ter af... Lees meer »

 
17/12

Jeugdkampioenenreceptie 18 december

  ... Lees meer »

 
14/12

Van Gerwen nieuwe bordsponsor SES

Afgelopen vrijdag heeft Bianca van Katwijk, namens verkeersschool van Gerwen uit Zeeland, een drie jarig contract voor bordsponsoring getekend. Bianca van Katwijk en Leonard van der Ven waren bij SES te gast om het bord te pr... Lees meer »

 
14/12

S.E.S. onder 23 speelt Festilent van de mat

Donderdag 10 december stond er weer een wedstrijd voor Onder 23 gepland. Dit keer was Festilent onze tegenstander, een tegenstander waarvan het eerste 4 dagen eerder overtuigend had gewonnen.  Op een redelijk bespee... Lees meer »

 
14/12

Intersport Voetbaldagen 2016 (Festilent)

Vanaf woensdag 9 december 2015 kunnen jongens en meisjes die lid zijn van een voetbalvereniging en geboren zijn tussen: 1 januari 2002 en 31 december 2008 zich inschrijven voor de Intersport Voetbaldagen. De Intersport V... Lees meer »

 
13/12

Winterstopfeest verzet naar 20 december

Het geplande winterstopfeest van vanmiddag is door de afgelastingen verzet naar volgende week! SES speelt dan een thuiswedstrijd tegen NLC!... Lees meer »

 
13/12

SES E2 Kampioen na bloedstollende wedstrijd

Zaterdag 12 december moest het gebeuren. De E2 van SES had 3 punten nodig in de wedstrijd tegen Olympia '18 D6G om kampioen te worden. De supporters waren in grote getalen op komen dagen om te zien hoe de E2 het op een 7e ple... Lees meer »

 
13/12

SES D1 winterkampioen

Eindelijk was het dan zover. Na vorig jaar het hele jaar meegedongen te hebben naar de titelrace, is het ons dit jaar wèl gelukt. Na ingedeeld te zijn in een sterke competitie met tegenstanders als “De Rakt, Fes... Lees meer »

 
9/12

Vrienden bedankt!

Mooi nieuws vanuit de Vrienden van SES! Vandaag hebben we bericht ontvangen van de Rabobank dat we met de Clubkascampagne EUR 619,51 hebben opgehaald met 118(!) stemmen. We gaan dit geld besteden om de kosten van het Pannave... Lees meer »

 
8/12

SES Supporter van sportiviteit

Met ingang van afgelopen weekend is er een nieuw sportiviteitsbord op het sportpark van SES te vinden. Op zaterdagen krijgt het een prominente plaats op het sportpark. Doormiddel van het sportiviteitsbord willen we ouders en ... Lees meer »

 
8/12

SES C1 Kampioen!

SES C1 is zeer succesvol geweest in de voorbije competitie.De geel-zwarten mochten ongeslagen het winterkampioenschap vieren, wat natuurlijk een geweldige prestatie is.Het team wil iedereen bedanken die heeft bijgedragen... Lees meer »

 
6/12

Relatief eenvoudige zege SES op Festilent

Ses mocht op het sportpark in Zeeland aantreden tegen Festilent, de club die een aantal jaren geleden nog 2e klasse voetbalde. In de eerste helft was het eenrichtingsverkeer, SES domineerde de thuisspelende ploeg op strateg... Lees meer »

 
5/12

SES F3 Kampioen!

5 december 2015 Zaterdagochtend 9.30 uur: Volkel F4 thuis, altijd een lastige tegenstander. Met veel publiek langs de kant, vaders, moeders, broertjes en zusjes, opa's, oma's, ooms en tantes, bestuur en trainers Joh... Lees meer »

 
2/12

Nieuwe tenues voor SES 1

Hoofdsponsor Rinico heeft er voor gezorgd dat het eerste elftal nieuwe tenues heeft gekregen. Deze werden voorafgaand aan de competitie wedstrijd tegen Ollandia gepresenteerd en is het elftal op de foto gezet. Vanaf dit seizo... Lees meer »

 
23/11

Vrijdag 27 november Vrijwilligersfeest Jongeren: Las Vegas!

Zoals ieder jaar worden ook dit jaar alle vrijwilligers van SES bedankt middels een feestavond. Eén voor de 'oudere' en één voor de j'ongere' vrijwilligers. Iedere vrijwilliger mag zelf bepalen naar welke... Lees meer »

 
22/11

SES mist aansluiting top door verlies bij Schadewijk

SES heeft verzuimd de nummer twee positie over te nemen van Boskant. De Langenboomse formatie wist de topper tegen Schadewijk niet te winnen. Het werd uiteindelijk 4-1. Het eerste kwartier was voor de gastheer uit Oss. SES w... Lees meer »

 
11/11

Individuele klasse SES doorslaggevend voor winst tegen Ollandia (update: foto's toegevoegd)

LANGENBOOM – SES heeft de thuiswedstrijd tegen laagvlieger Ollandia zonder al te veel moeite winnend afgesloten: 4-2. Doelpuntenmakers aan Langenboomse zijde waren Gijs Bens, Robin Aalbers en Martijn van Lith (2x). Voor... Lees meer »

 
11/11

Markhoor sponsort Nieuwe tenues voor Dames 2

Afgelopen zondag 8 november stond de shirtpresentatie voor het 2e damesteam op het programma. Met ingang van dit seizoen is Markhoor de nieuwe sponsor van dit damesteam. Zij hebben nieuwe wedstrijdshirts, broeken en sokk... Lees meer »

 
5/11

Breng je stem uit op het pannaveldje

Vrienden van SES doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Stem nu op ons project: het pannaveldje. Je kunt je stem uitbrengen via deze site. Stemmen kan tot 16 november met je persoonlijke code die je van de Rabobank hebt o... Lees meer »

 
4/11

Oliehandel Hopmans steekt S.E.S. 2 in het nieuw

Oliehandel Hopmans is al velen jaren actief als sponsor van SES. Met ingang van het nieuwe seizoen heeft Hopmans het tweede elftal geheel in het nieuw gestoken. Niet alleen het tenue werd vervangen, maar ook de shirts, broeke... Lees meer »

 
4/11

Kleding leverancier Bento komt weer naar Langenboom

Binnenkort komt onze kledingleverancier weer bij SES voor Sinterklaas verkopen. Verkoop SES sportkleding voor Sinterklaas Door Bento Schaijk Kantine S.E.S. Woensdag 11 November Van 19.00 – 21.00 uur   ... Lees meer »

 
4/11

Prima overwinning S.E.S. onder 23 jaar

Dinsdag 3 november stond de 1e wedstrijd van dit seizoen op het programma van SES Onder 23 tegen Odiliapeel Onder 23. Onder 23 is een combinatie elftal met talentvolle spelers vooral uit A1 aangevuld met jonge spelers u... Lees meer »

 
3/11

Willy van Sambeek Sjoelen is gaaf-kampioen 2015

Willy van Sambeek mag zich een jaar lang de Sjoelkampioen van S.E.S. noemen. Na de voorronden op donderdagavond 22 oktober, gingen een kleine 30 sjoelers op donderdagavond 29 oktober, onder leiding van hoofd-jurylid... Lees meer »

 
3/11

Rinico tentenverhuur drie jaar langer hoofdsponsor van SES

Rinico tentenverhuur uit Mill en SES hebben afgelopen zondag hun handtekening gezet onder een nieuw contract. Met de nieuwe overeenkomst blijft Rinico voor ten minste drie jaar als hoofdsponsor aan SES verbonden. In het bijzi... Lees meer »

 
1/11

Eenvoudige overwinning SES

Voor het oog van zo’n 150 toeschouwers leidde scheidsrechter van Berlo de wedstrijd tussen SCMH uit Mariaheide tegen bezoekers SES uit Langenboom. SES was de voetballende ploeg en SCMH kon daar weinig tegenover zetten. ... Lees meer »

 
23/10

Stel je verkiesbaar als ledenraadslid KNVB

Op 26 september heeft de verenigingsraad ingestemd met de implementatie van het ledenraadmodel. Met het ledenraadmodel wil het amateurvoetbal dicht bij de verenigingen en leden staan. Verenigingen kiezen zelf wie hen in deze ... Lees meer »

 
20/10

Mooie, warme S.E.S.-dassen te koop (7,50 euro)

Op zaterdag 7 november gaan 'De vrienden van S.E.S.' dassen verkopen van S.E.S. Deze dassen kosten € 7.50 per das. Ze zijn erg mooi en warm en bovendien wat is er leuker dan om in de wintermaande... Lees meer »

 
18/10

SES wint redelijk eenvoudig van WHV

Uit het niks valt voor WHV de 0-1, vanaf rechts wordt een goede voorzet door Harold Lunenburg in de kluts gepromoveerd tot een doelpunt. Direct na de openingstreffer krijgt SES een vrije trap, deze wordt genomen door Robin Aa... Lees meer »

 
16/10

Keepersclinic UDI'19/BB op wo. 28 oktober

  Keepers-clinic UDI’19/BB  2015 Woensdag 28 oktober Sportpark “Parkzicht” Uden   Op Woensdag 28 oktober 2015 ( Herfstvakantie  ) organiseren wij, na het succes van de voorgaande k... Lees meer »

 
11/10

Berghem Sport maatje te groot voor SES

SES heeft de eerste topper van het seizoen met duidelijke cijfers verloren. SES kwam in grote delen van de wedstrijden niet in het stuk voor en mocht blij zijn dat de uiteindelijke eindstand (4-1) niet hoger uitgevallen was. ... Lees meer »

 
6/10

Opening pannaveldje

Afgelopen zondag (4 oktober) is het pannaveldje op sportpark De Kogelberg officieel geopend. In de rust van de wedstrijd SES 1 - WEC 1 nam voorzitter Wil Frenken het woord om alle betrokken partijen te bedanken voor de realis... Lees meer »

 
4/10

SES wint eenvoudig van WEC

SES heeft vanmiddag eenvoudig van WEC uit Wijbosch gewonnen. Het werd 4-0 op sportpark De Kogelberg. Nick van de Hei, Sebe van de Huisseling, Martijn van Lith en Melvin van den Elzen scoorden achtereenvolgens. Lees het c... Lees meer »

 
27/9

SES komt niet tot winst tegen SDDL

DEMEN – SES heeft de uitwedstrijd tegen SDDL afgesloten met een gelijkspel: 1-1. Na de rust was het SDDL-aanvaller Ties Klievink die vanaf de stip de thuisploeg op voorsprong schoot. Aan de andere kant bracht Melvin van... Lees meer »

 
21/9

Nieuwe bord sponsor Bardoel - van Lier gepresenteerd

Met ingang van het seizoen 2015/2016 hebben we in 'Fysiotherapie Bardoel - van Lier' uit Escharen een nieuwe bordsponsor gevonden. Bij de eerste competitiewedstrijd tegen, nota bene, Estria mochten wij Maikel Bardoel en ... Lees meer »

 
20/9

SES boekt zakelijke zege

Een kleine 150 toeschouwers zagen SES vanmiddag een groot veldoverwicht hebben in de ontmoeting met FC De Rakt uit Uden. Dit resulteerde echter niet in een doelpuntenfestijn. De Langenboomse formatie trof twee keer het net. ... Lees meer »

 
13/9

SES in slotminuut naar eerste winst van het seizoen: 1-0

SES heeft een driepunter overgehouden aan het duel met naaste buur Estria. Pas in de allerlaatste minuut van de blessuretijd wist Tijn Cuppen een vrije trap van Tom Bens tegen de touwen te werken. Het was niet onverdiend, het... Lees meer »

 
6/9

Openingsduel in 4e klasse H eindigt in een remise tussen Cito en SES

  In de 21e minuut onderschept Tijn Cuppen knap een bal tussen de linies en legt af op debutant Melvin vd Elzen die beheerst de bal achter de keeper schiet. Cito gaat het spel meer op de man spelen en maakt onnodige o... Lees meer »

 
26/8

Wo. 2 september 'Wedstrijd voor het goede doel' in Mill

Deze keer geen aankondiging van een activiteit bij S.E.S., maar een aankondiging van een ontzettend belangrijke activiteit bij onze Juliana-buren, waaraan wij graag ons kleine steentje bijdragen. En wel door alle S.E.S.-led... Lees meer »

 
25/8

Nieuwe overeenkomst met Bento en Hummel (Wo. 2 sept. Bento bij S.E.S.)

Onlangs hebben wij als voetbalvereniging een nieuwe sponsorovereenkomst via onze leverancier schoen- en sportshop Bento uit Schaijk afgesloten met teamwearspecialist Hummel, na vele jaren van prettige samenwerk... Lees meer »

 
7/8

Wie is de voetbalexpert van SES?

Elke weekend gaat het er in de kantine weer over. Het betaalde voetbal. En wat kan die iedereen toch lekker dan zijn eigen mening hebben over de aankopen, wedstrijden en beslissingen van het arbitrale trio! Iedereen vind dan ... Lees meer »

 
2/8

Uitzwaaiwedstrijd: Nederlands CP Team O19 - SES A1

Op deze mooie met zon overgoten zaterdag middag stond er een bijzondere wedstrijd op het programma. De kanjers van SES hoofdtrainer Rene Jurrius, die ook bondscoach is van het CP team -19 speelde hun laatste wedstrijd tegen ... Lees meer »

 
28/7

SES A1 speelt uitzwaaiwedstrijd van het Nederlands CP team.

Waar zowel de heren, dames en jongeren van de Nederlandse voetbalelftallen geregeld in het nieuws verschijnen, verdienen de doorzetters van het CP Team -18 ook de gepaste aandacht. Dit team, geleid door onze nieuwe hoofdtra... Lees meer »

 
21/7

Vrijwilligers gezocht voor wederdienst!

Zoals jullie weten gebeurt het regelmatig, dat er bij activiteiten van SES  personeel van andere verenigingen achter de bar staat.   Wij, als activiteitencommissie, ervaren dit als zeer pos... Lees meer »

 
9/7

S.E.S. legt zich neer bij seizoen zonder derby

LANGENBOOM - SES heeft zich neergelegd bij de nieuwe indeling van de competitie. Het bestuur van de voetbalclub uit Langenboom heeft deze week tevergeefs geprobeerd om alsnog te worden ingedeeld in de 4e klasse G, een competi... Lees meer »

 
8/7

Inleveren pasfoto's

Een aantal S.E.S.-leden heeft nog geen pasfoto ingeleverd voor de aanmaak van de spelerspas. Zonder deze spelerspas mag er niet gevoetbald worden. Vandaar een dringend verzoek aan onderstaande leden om zo snel mogelijk e... Lees meer »

 
17/6

Competitie-indeling S.E.S. 1 bekend; geen Juliana

De competitie-indelingen van de standaardteams voor seizoen 2015-2016 zijn door de KNVB bekend gemaakt. Anders dan in voorgaande jaren wordt de competitie-indeling samengesteld op basis van postcodes. Dit heeft... Lees meer »

 
4/6

S.E.S. neemt afscheid van hoofdtrainer Claus Foederer

Op zaterdag 30 mei heeft S.E.S. na 5 mooie jaren afscheid genomen van haar hooftrainer Claus Foederer. Om Claus te bedanken had de selectie een afscheidswedstrijd georganiseerd tussen de huidige S.E.S.-selectie en de Claus-Al... Lees meer »

 
4/6

Sanne Dortmans krijgt S.E.S.-trofee uitgereikt

  Onlangs werd de S.E.S.-trofee wederom uitgereikt door initiatiefnemer Piet van Berlicum. Dit jaar is deze eer gegaan naar Sanne Dortmans voor haar bijzondere verdiensten als vrijwilliger voor de dames- en meisjesafdel... Lees meer »

 
2/6

Tiny Hendriks bij afscheid als bestuurslid benoemd tot erelid

Op de Algemene ledenvergadering van jongstleden donderdag 28 mei werd Tiny Hendriks bij zijn afscheid als bestuurslid tot erelid benoemd. Tiny speelde een belangrijke rol tijdens de 36 jaar dat hij bestuurslid was zoals uit o... Lees meer »

 
2/6

Jeugdkampioenendag SES Langenboom

Jeugdkampioenendag SES Langenboom Op 31 mei 2015 werd de 39e jeugdkampioenendag gehouden. Er hadden zich maar liefst 120 jongens en meisjes opgegeven. Van de minipupillen tot en met de C, gerechtigde, leeftijd konden zich aa... Lees meer »

 
1/6

Piet van Berlicum in het zonnetje gezet door SES Dames en Meisjes

Piet van Berlicum is tijdens de algemene ledenvergadering door een vertegenwoordiging van de dames en de meisjes in het zonnetje gezet en bedankt voor zijn grote inzet. Hij is altijd bereid om de keepsters van de d... Lees meer »

 
27/5

Stem op S.E.S. vrouwen 1 en 2 voor de Kliksport Awards Aanmoedingsprijs

Kliksport Awards: wie wint Aanmoedigingsprijs? De Kliksport Awards staan vrijdagavond 5 juni weer op het programma in D'n Brouwer in Mariaheide. Tijdens deze avond worden de beste spelers, trainers en teams van afgelopen sei... Lees meer »

 
26/5

Algemene ledenvergadering op do. 28 mei 20.30 uur

Op donderdagavond 28 mei a.s. vindt de jaarlijkse Algemene ledenvergadering plaats. Het bestuur van S.E.S. vraagt uw bijzondere aandacht voor het volgende agendapunt: 9.     Verplichting vrijwilligerstake... Lees meer »

 
25/5

Impressie kampioensreceptie Dames 1 en 2, en Meisjes B1

Afgelopen vrijdag 22 mei vond een receptie plaats ter ere van de behaalde kampioenenschappen door S.E.S. Dames 1, Dames 2 en Meisjes B1. Vele familieleden, vrienden, supporters, clubgenoten en andere belangstellenden vonden d... Lees meer »

 
18/5

Teamindelingen senioren en jeugd seizoen 2015-2016

De teamindelingen van de senioren- en de jeugdteams zijn bekend. SES zal komend seizoen 2015-2016 met 5 heren-, 2 dames- en 1 veteranenteam de competitie ingaan. Voor wat betreft de jeugdteams zal gestart worden met... Lees meer »

 
17/5

invoering Fair Play bij SES F jeugd

Gezien de positieve ervaringen heeft de KNVB besloten de Fair Play competitie voor F-pupillen in het district Zuid II verder uit te breiden. Vanaf het seizoen 2015/’16 spelen alle teams die uitkomen in de 2e en 3e klass... Lees meer »

 
15/5

Kampioensreceptie Dames 1 en 2, en Meisjes B1 vrijdag 22 mei

Op vrijdag 22 mei vindt de kampioensreceptie van S.E.S. Dames 1 en Dames 2 plaats. Dames 1 pakte op zondag 26 april, onder het toeziend oog van een paar honderd toeschouwers, het kampioenschap in de 5e klasse d... Lees meer »

 
13/5

Zondag 31 mei 39e Jeugdkampioenendag SES

Bij afsluiting van het seizoen 2014/20145 word op zondag 31 mei de alom bekende SES-jeugdkampioenendag gehouden. Op deze middag zullen we de 39e sportman en sportvrouw mogen verwelkomen. Tevens zal er ook weer om de penalty... Lees meer »

 
11/5

Ook S.E.S. Dames 2 pakt overtuigend de titel

Ook het tweede dameselftal van S.E.S. is erin geslaagd om de het kampioenschap voor zich op te eisen. De enige overgebleven concurrent, Nooit Gedacht Dames 3 uit Geffen, werd twee weken geleden thuis verslagen. Maar afgelopen... Lees meer »

 
11/5

Zomers aanbod van TCL

Geweldig zomers aanbod van TCL! Iedereen die deze zomer een balletje wil slaan op de tennisbanen van TC Langenboom, kan dat komen doen. Dit jaar heeft TCL het extra laagdrempelig gemaakt. Senioren (17+) kunnen vanaf 1 mei t... Lees meer »

 
5/5

Zondag 10 mei kampioenswedstrijd S.E.S. Dames 2

Na zowat het hele seizoen gezamelijk de koppositie gedeeld te hebben, heeft S.E.S. Dames 2 vorige week medekoploper Nooit Gedacht Dames 3 met een duidelijke 3-0 nederlaag naar huis gestuurd. Zodoende is het Langenboomse team ... Lees meer »

 
4/5

Inleg Vrienden van SES seizoen 2015-2016

Beste Vriend, Wij zijn trots en blij dat u één van de inmiddels 62 vrienden van SES bent. Een Vriend die de voetbalclub een warm hart toedraagt en graag een steentje bijdraagt in de sfeer en beleving binnen de ... Lees meer »

 
28/4

Feest met BBQ laatste wedstrijddag zondag 3 mei

Het einde van een mooie competitie is weer in zicht!In het weekend van 2 en 3 mei spelen de meeste teams weer de laatste wedstrijd van het seizoen 2014-2015.Wie weet pakt Dames 2 deze zondag het kampioenschap en plaats S.E.S.... Lees meer »

 
28/4

Dames 1 pakt overtuigend kampioenschap

S.E.S. dames 1 heeft afgelopen zondag 26 april met grote overtuiging het kampioenschap in de 5e klasse gepakt. Op een volgepakt sportpark Den Dries in 't Oventje had Dames 1 geen kind aan VCO Dames 1. Met maar liefst 6-0 werd... Lees meer »

 
28/4

Van Katwijk Service en techniek nieuwe bordsponsor

“SES bedankt hun nieuwste reclamebordsponsor Will en Marja van Katwijk van ”van Katwijk Service en Techniek” voor de sponsoring van een reclamebord”  ... Lees meer »

 
26/4

SES sluit laatste thuisduel winnend af

SES weet weer wat winnen is. Ondanks een 0-1 achterstand en een rode kaart van Robin Aalbers wist de Langenboomse formatie de punten op sportpark De Kogelberg te houden. SDDL werd met 2-1 verslagen. Doelpuntenmakers waren Tij... Lees meer »

 
25/4

Kom S.E.S. dames 1 aanmoedigen in kampioenswedstrijd

Zondag 26 april speelt S.E.S. Dames 1 om 12.00 uur tegen VCO Dames 1 de wedstrijd om het kampioenschap (Sportpark Den Dries te Zeeland/ 't Oventje) . Bij 3 punten kunnen de champagneflessen ontkurkt worden. De wedstrijd wordt... Lees meer »

 
25/4

S.E.S. MB1, C1 en D2 hijsen kampioensvlag

Maar liefst drie kampioenschappen vielen er te vieren op een bij tijd en wijlen regenachtige zaterdag 25 april. Nadat allereerst S.E.S. D2 in een uitwedstrijd Excellent/Westerbeekse boys D2 met 2-5 wist te verslaan ... Lees meer »

 
13/4

Jumbo Eijsermans Zeeland nieuwe sponsor

Jumbo Eijsermans Zeeland sponsort, na omzetting van C1000 naar Jumbo, de eerste 2 Jumbo reclameborden op het sportpark van RKVV SES Langenboom. ... Lees meer »

 
12/4

Wedstrijd duurt te lang voor Langenboomse delegatie

SES degene met het meeste balbezit, maar Nijnsel de ploeg met de grootste kansen. Keeper Van Katwijk van de Langenboomse delegatie moet een paar keer goed zijn doel verdedigen omdat Nijnsel met steekballen de SES defensie ver... Lees meer »

 
6/4

Gelijkspel derby Mill - Langenboom

Voor de tweede keer dit seizoen blijft de kraker tussen Juliana en SES steken op een gelijkspel. Op een spiegelglad veld begonnen beide partijen timide aan de wedstrijd. Tijn Cuppen gaf een strakke voorzet op Sebe van Huissel... Lees meer »

 
26/3

Cupfighter S.E.S. 3 naar halve finale beker

Het derde elftal heeft afgelopen dinsdag de halve finale van de beker voor 5e klassers bereikt, door het tweede elftal van Ulysses uit Megen met 2-3 te verslaan in de kwartfinale. S.E.S. 3 was daar gekomen door achtereenvolge... Lees meer »

 
25/3

Gebroeders Paul en Theo Thelosen schenken S.E.S. A1 nieuwe trainingspakken

  Gebroeders Paul en Theo Thelosen schenken de spelers van S.E.S. A1 nieuwe trainingspakken.... Lees meer »

 
25/3

Glas- en Schildersbedrijf Verberk vernieuwt haar logo en en continueert sponsoring S.E.S.

    Glas- en Schildersbedrijf Verberk vernieuwt haar logo en en continueert sponsoring S.E.S.... Lees meer »

 
22/3

SES blijft overeind tegen Ollandia

SES treedt vandaag aan tegen het lager geklasseerde Ollandia. Scheidsrechter Schelsema is de leidsman. Zo’n 100 toeschouwers zien in een beginnende lentezon SES domineren in de eerste helft van de wedstrijd. De thuisplo... Lees meer »

 
15/3

Subtopper in vierde klasse onbeslist: 1-1

SES heeft thuis tegen DVG verzuimd dichterbij de top drie te sluipen. De Langenboomse formatie kwam na rust nog wel op voorsprong, maar gaf deze tien minuten later uit handen. SES deed zich met een punt gezien het spelbeeld h... Lees meer »

 
9/3

Inschrijven Intersport Voetbaldagen 2015

Intersport Voetbaldagen 2015. Vanaf maandag 9 februari 2015 kunnen jongens en meisjes die lid zijn van een voetbalvereniging en geboren zijn tussen: 1 januari 2001 en 31 december 2007 zich inschrijven voor de Intersport Voet... Lees meer »

 
8/3

SES ziet Cito naderen op de ranglijst

Het verschil tussen Cito en SES is verkleind naar twee punten, door een zege van de Osse club op haar directe concurrent. Met twee doelpunten in de tweede helft kwam de thuisclub terug van een achterstand. Onder leiding van s... Lees meer »

 
3/3

Aftrap nu ook digitaal

De edities van de Aftrap zijn voortaan ook digitaal te lezen. Je vind ze onder het menu Algemeen - Aftrap.... Lees meer »

 
1/3

SES heer en meester tegen FC Schadewijk

SES heeft vanmiddag de thuiswedstrijd tegen FC Schadewijk winnend afgesloten: 4-0. De ploeg uit Langenboom legde met vlagen erg goed voetbal op de mat en kwam geen moment in de problemen. Doelpuntenmakers waren Sebe van Huiss... Lees meer »

 
22/2

SES wint uiteindelijk eenvoudig van hekkesluiter

De omstandigheden waren bar en boos deze middag in Zijtaart. Weinig toeschouwers vonden hun weg naar sportpark De Vonders, de temperatuur naderde het nulpunt en het veld maakte goed voetbal zo goed als onmogelijk. Toch boekte... Lees meer »

 
21/2

Actie reclamebord sponsoring voor elftallen/leden

Zoals eerder gemeld starten we een actie om het aantal  reclameborden op een hoger niveau te brengen. De aftrap hiervan zal in februari plaatsvinden. Het idee nu is om middels onze leden/elftallen een actie te starten o... Lees meer »

 
12/2

Vrienden van SES Ledenvergadering 2015

Op maandag 26 januari om 20.00 uur heeft de Vrienden van SES haar ledenvergadering georganiseerd. Tijdens deze ledenvergadering hebben 14 leden gestemd op projecten waar de Vrienden van SES zich voor in zal zetten. Uit de ste... Lees meer »

 
18/1

Controle gegevens S.E.S.-leden

Het secretariaat van S.E.S. is bezig met een controle op de gegevens van alle S.E.S.-leden. Via een muisklik op de onderstaande link kom je in een overzicht met alle gegevens van de S.E.S.-leden, van 18 jaar en ouder, zo... Lees meer »

 
10/1

Ledenbijeenkomst Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES, Na een jaar waarin we ons 62ste lid hebben mogen verwelkomen, het pannaveltje steeds dichterbij komt, de verkoop van SES sjaals een succes was en de jeugdclinici in de maak is, is het weer tijd voor e... Lees meer »

 
22/12

Nieuwjaarsreceptie op zondag 4 januari 15.00 uur met huldiging jubilarissen

Op zondag 4 januari 2015 zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zal in vogelvlucht teruggekeken worden op de hoogte-, maar ook dieptepunten binnen... Lees meer »

 
22/12

Nieuwe trainer S.E.S. A1 seizoen 2015-2016

De technische commissie heeft vlak voor de feestdagen nog een nieuwe trainer vastgelegd voor de A1-junioren. De 36-jarige Gravenaar Brian Hendriks zal komend seizoen Stefan van de Watervliet opvolgen, die 2 seizoen lang het o... Lees meer »

 
22/12

Jos Koenen nieuwe trainer Sc Sint Hubert

S.E.S.-lid Jos Koenen wordt de nieuwe trainer van Sc Sint Hubert. Na maar liefst 5 seizoenen verantwoordelijk te zijn geweest voor de voetbalselectie van zesdeklasser Achilles Reek, stapt Koenen komend seizoen dus over naar g... Lees meer »

 
14/12

Boskant en SES verwarmen publiek pas laat in de tweede helft

Boskant en SES verwarmen publiek pas laat in de tweede helft Op Sportpark De Scheeken in Boskant hebben subtoppers SES en Boskant de punten gedeeld. Het werd één – één. Pas halverwege de twe... Lees meer »

 
5/12

René Jurrius komend seizoen nieuwe hoofdtrainer S.E.S. Langenboom, Foederer naar Juliana Mill

Nijmegenaar René Jurrius wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van S.E.S. Langenboom. Hij volgt Claus Foederer op, die aan het einde van het seizoen, na vijf seizoenen, stopt als trainer en aan de slag gaat bij ... Lees meer »

 
5/12

Mokums feessie (feestelijke afsluiting 1e seizoenshelft)

  Zondag 14 december zal het traditionele feest ter ere van de afsluiting van de 1e seizoenshelft wederom plaatsvinden. Dit jaar zullen we in Amsterdamse sferen vertoeven met een Mokums feessie. We starten zo rond hal... Lees meer »

 
30/11

Verdiende zege SES

De toeschouwers in Langenboom werden op deze koude zondagmiddag warm gehouden door aanvallend voetbal van de thuisploeg, resulterende in 4 doelpunten. Bezoekende ploeg Herpinia had hier weinig tegenover te zetten en verliet h... Lees meer »

 
29/11

Frank en Robin prolongeren titel S.E.S. voetbalquiz

Donderdag 27 november vond de finale plaats van de 8e editie van de S.E.S.-voetbalquiz. Nadat er een week eerder na ronde 1 en 2 al een aantal teams afgevallen waren, gingen er 20 teams door naar de halve finale. In deze halv... Lees meer »

 
23/11

Nijnsel te sterk voor hard werkend SES

SES heeft voor de derde maal op rij niet weten te winnen. Na het gelijkspel tegen Juliana en het bekerverlies tegen Blauw-Geel was Nijnsel op eigen veld te sterk voor de Langenboomse equipe. Op deze mooie herfstdag werd het o... Lees meer »

 
20/11

Extra koopavonden Bento met o.a. clubkleding

Op woensdag 19 november en donderdag 20 november houden wij 2 extra koopavonden voor alle leden van uw club. Op deze avond kan je dan natuurlijk jullie eigen clubkleding bij ons bestellen. Op de overige artik... Lees meer »

 
20/11

S.E.S. kan ook op zoek naar nieuwe trainer tweede elftal

Nadat eerder al bekend werd, dat Claus Foederer bezig is aan zijn laatstste seizoen als hoofdtrainer van de S.E.S.-selectie, kan S.E.S. ook op zoek naar een nieuwe trainer voor S.E.S. 2. Na een dienstverband van 1 seizoen hee... Lees meer »

 
20/11

Sneller geschorst na gele kaart

Vanaf dit seizoen worden tuchtrechtelijke beslissingen niet meer per post, maar digitaal aan verenigingen en individuele leden gecommuniceerd. Ook correspondentie over een of meerdere gele kaart(en) die tot een uitsluiting ... Lees meer »

 
13/11

SES strijdend maatje te klein voor Blauw-geel: 3-0

SES is in de districtsbeker blijven steken in de derde ronde. Blauw-Geel, koploper in de Hoofdklasse B, was een maatje te groot voor de Langenboomse formatie. In een eenzijdig duel, waarin SES alleen maar kon tegenhouden, ble... Lees meer »

 
10/11

Blauw Geel'38 - S.E.S. op donderdagavond 13 november 19.30 uur

De loting voor de derde bekerronde heeft uitgewezen, dat S.E.S. op bezoek gaat bij Blauw Geel'38 uit Veghel. Deze wedstrijd vindt, in tegenstelling tot eerdere berichten niet plaats op zondag 16 november, maar a.s. donderdaga... Lees meer »

 
9/11

Zowel SES als Juliana Mill tevreden met punt

Op het sportpark de Kogelberg vond op deze aangename zondagmiddag de altijd beladen kraker plaats tussen SES en Juliana Mill. De activiteitencommissie van SES heeft voor het tweede jaar op rij groots uitgepakt met de Millse M... Lees meer »

 
5/11

Claus Foederer verlaat S.E.S. na 5 seizoenen

In de aanloop naar de gemeentelijke derby en 4e klasse H topper S.E.S. – Juliana Mill heeft hoofdtrainer Claus Foederer zijn spelersgroep, dinsdagavond tijdens de training, laten weten, dat het huidige seizoen zijn laat... Lees meer »

 
4/11

Millse Mittag na afloop van SES- Juliana (9 nov.)

Na het grandioze succes van vorig seizoen zal ook dit seizoen wederom de Millse Mittag op het programma staan. Op zondag 9 november belooft het na SES- Juliana weer een Schöne dritten helft te worden! Met een knipoo... Lees meer »

 
2/11

SES boekt zakelijke overwinning in Olland: 0-2

OLLAND – SES heeft zich goed hersteld van de thuisnederlaag tegen Cito vorige week. In Olland werd Ollandia verslagen met 2-0. Een rake strafschop van Gijs Meulepas en een eigen goal zorgden ervoor dat de drie punten me... Lees meer »

 
1/11

Kentjes maken favorietenrol waar; Sjaak Jansen wederom winnaar Sjoelen (met Jose) is gaaf

De leden van Sjoelclub "De Kentjes" hebbben hun favorietenrol volledig waargemaakt tijdens de finale van het Sjoelen (met Jose) is gaaftoernooi. Zo'n 35 deelnemers lieten de sjoelschijven op de eerste toernooiavond glijden me... Lees meer »

 
28/10

S.E.S. treft Blauw Geel'38 uit Veghel in 3e bekerronde

De loting voor de derde bekerronde heeft dinsdagavond uitgewezen, dat S.E.S. op bezoek gaat bij Blauw Geel'38 uit Veghel. Op zondag 16 november zal de Langenboomse ploeg het op moeten nemen tegen de hoofdklasser. Een zware, m... Lees meer »

 
26/10

CITO neemt zwaarbevochten punten mee naar Oss

Het spel van SES is in de eerste helft van een hoger niveau dan dat van CITO, maar de Langenboomse delegatie kreeg de nul niet van het scorebord. Een paar schamele kansen over en weer waren niet genoeg om de neutrale toeschou... Lees meer »

 
23/10

Donderdagavond 23 oktober 1e ronde 'Sjoelen (met Jose) is gaaf' toernooi (tussenstand na dag 1)

Donderdag 23 oktober is het zover. De competitie waar eenieder al weken naar uitgekeken heeft. Niet spijkerpoepen, want dat is zooo 2013! Ook geen koekhappen, want ook dat is zooo 2013!En....tis beter dan 4 op een rij-u.... Lees meer »

 
19/10

SES bekert door na knappe overwinning op Avanti

SES heeft zich geplaatst voor de derde ronde van de KNVB districtenbeker. Mede door de pas net 17-jarige Sebe van de Huisseling, versloeg de Langenboomse formatie knap Avanti, koploper in de derde klasse D. De eerste 20 minu... Lees meer »

 
17/10

Vrijwilligersfeesten op vrijdag 7 en 14 november

Alle vrijwilligers van SES, let op! Om alle vrijwilligers te bedanken worden er ook dit jaar weer twee vrijwilligersavonden gehouden. De eerste avond staat in het teken van onze 'oudere' vrijwilligers. Tijdens ... Lees meer »

 
17/10

N2 People steekt SES D2 in het nieuw

N2 People heeft besloten het D2-jeugdelftal van SES Langenboom te gaan ondersteunen. 'Ons logo en ‘Het nieuwe uitzenden’ schitteren dan ook op hun nieuwe tenue. Wij hopen dat de spelers heerlijk zullen voetballen ... Lees meer »

 
12/10

SES verliest na matig duel

In Oss kwam SES in de slotseconden alsnog met lege handen te staan. Met twee doelpunten was invaller Sven Danen de ‘matchwinner’. Hoewel de wedstrijd veel strijd bevatte, was het niveau van het spel laag. De teams... Lees meer »

 
5/10

SES te sterk voor VOW uit Zijtaart

SES wint terecht van VOW   SES begon sterker aan de wedstrijd dan de 11 mannen uit Zijtaart. Toch waren het de spelers in het oranje die op een 0-1 voorsprong kwamen. Het gladde veld zorgde voor een slippertje van Ron ... Lees meer »

 
4/10

S.E.S. MB1 en C2 in het nieuw gestoken

Onlangs zijn er weer enkele jeugdteams in het nieuw gestoken. Meisjes B1 werd verrast door Ivonne van der Horst en Jolanda Schaap-Kuypers  van MarKhoor. Een Langenbooms bedrijf gespecialiseerd in strategie en prestatie-c... Lees meer »

 
28/9

SES ontroont DVG als koploper in de 4e klasse H

Al in de 5e minuut van de wedstrijd ontsnapte van Huisseling aan zijn man en verwerkte een perfect op maat gegeven voorzet van Van Lith tot de openingstreffer. In de minuten daaropvolgend was DVG duidelijk van slag, maar SES... Lees meer »

 
24/9

DLV nieuwe kledingsponsor S.E.S. 4

S.E.S. 4 is onlangs geheel in het nieuw gestoken door DLV. DLV is een landelijk opererend, onafhankelijk adviesbedrijf met een breed werkterrein binnen de agrarische sector, waarvan Paul Bens, vader van S.E.S. 4 speler N... Lees meer »

 
24/9

Sjoelcompetitie op clubavonden 23 en 30 oktober begint al te leven

Uit onderstaande mail, die bij de activiteitencommissie van onze vereniging binnenkwam, blijkt dat het Sjoelen Is Gaaf toernooi, dat op donderdagavond 23 en 30 oktober gespeeld  zal gaan worden al aardig begint te l... Lees meer »

 
23/9

Woensdag 8 oktober SES kleding bestellen nieuwe Hummel-kledinglijn

Beste jeugd- en seniorenleden van SES,   De sponsorcommissie heeft besloten om over te stappen naar een kledinglijn van het merk Hummel via Bento in schaijk. Vanaf 1 oktober a.s. zal de nieuwe kledinglijn te... Lees meer »

 
22/9

27 sept presentatie kledinglijn wlm-design

Op 27 september vanaf 12:45 vindt de presentatie van de nieuwe kledinglijn van WLM-Design op het sportpark van SES plaats. De meiden van de B1 worden vanaf 13:45in de nieuwe kleding gepresenteerd. Dit elftal is het eerste e... Lees meer »

 
21/9

SES komt net te kort tegen Boskant

LANGENBOOM – Boskant heeft SES de eerste nederlaag van het seizoen bezorgd. De bezoekers versloegen de ploeg uit Langenboom in een boeiend duel: 1-3. Voor SES scoorde Martijn van Lith, terwijl Veldkamp en Rovers (2x) de... Lees meer »

 
17/9

22 sept teambuilding A1

Op maandagavond vind er voor het eerst een teambuildingsavond plaats voor de spelers van de A1 op het sportpark van SES. Toeschouwers zijn ook van harte welkom op deze avond, die om 20:00 uur begint, en ongeveer 21:15 eindigt... Lees meer »

 
14/9

SES wint ook zijn tweede wedstrijd

SES heeft ook zijn tweede wedstrijd in winst om kunnen zetten. Na een verdiende 1-0 ruststand tegen NLC, waarin SES een aantal keer verzuimde meer goals te maken, wisten ze in de tweede helft de score uit te bouwen. De wedstr... Lees meer »

 
9/9

22-24 oktober KNVB Voetbaldagen bij VCO

Voetbalvereniging. V.C.O. Zeeland organiseert voor de 7e keer tijdens de herfstvakantie de KNVB Jeugd voetbaldagen. Tijdens deze Trainings 3-daagse kunnen jeugdspelers door verschillende spelvarianten zich verder ontwikkelen... Lees meer »

 
9/9

Talentendagen Jonger Oranje; de droom van iedere voetballer!

    Jonger Oranje,  De droom van iedere voetballer!     PSV zoekt voetbaltalent   in Eindhoven bij v.v. Acht   Vrijdag 24 oktober&nb... Lees meer »

 
9/9

Seizoensopening 1e thuiswedstrijd SES 1 met DJ Max

A.s. zondag 14 september vindt de 1e thuiswedstrijd van S.E.S. 1 plaats tegen NLC'01. Na de wedstrijd gaan we het nieuwe seizoen inluiden met de muziek van DJ Max. Dus kom allemaal dan bouwen we een lekker feessie!! ... Lees meer »

 
7/9

SES opent met overwinning

Tegen SDDL is SES het seizoen begonnen met een overwinning in Demen. Zij toonden de meeste veerkracht na de gelijkmaker van de thuisclub. Het publiek zag een aantrekkelijke start van de wedstrijd, maar na een half uur werd he... Lees meer »

 
31/8

S.E.S. bekert verder na 3 overwinningen op laagvliegers

Na twee zuinige overwinningen op SCV Velp (2-0) en Achilles Reek (2-1) wist S.E.S. ook de derde bekerwedstrijd in een overwinning om te zetten. In Gassel werd de gelijknamige voetbalvereniging met 3-0 opzij gezet en bekert S.... Lees meer »

 
26/8

Bekerwedstrijd S.E.S. 1 - Achilles Reek verplaatst naar donderdag

In verband met de avondwake van het overleden S.E.S.-lid Henk Sommers van vanavond (dinsdag) is de bekerwedstrijd tussen S.E.S. 1 en Achilles Reek verplaatst naar donderdag 28 augustus 18.45 uur. Het betre... Lees meer »

 
23/8

SES doet zijn plichten wint van zesdeklasser SCV '57

SES begon de wedstrijd met veel vervangers. Onder meer de 15-jarige Jon de Klein maakte hierdoor zijn debuut onder de lat bij SES. Hij wist netjes de 0 te houdend in zijn eerste wedstrijd voor SES. SCV begon goed aan de wed... Lees meer »

 
19/8

Trainingen miniF, F1, F2 en Meisjes E

Hallo Allemaal, de trainingen voor de MiniF, F1, F2 en Meisjes E zullen starten op woensdag 27 augustus. De miniF, F1 en F2 trainen op deze dag om 16:00 uur. De meisjes E trainen om 18:00 uur. De trainingstijden voor de w... Lees meer »

 
19/8

SES Kleding In- en verkoop op 3 september

Op Woensdag 3 September van 19:00-20:30 zal Bento Sport samen met Piet van Berlicum de in- en verkoop van SES kleding verzorgen. Tijdens deze bijeenkomt kunt u diverse SES kleding aanschaffen. Voor vragen hierover kunt u te... Lees meer »

 
14/8

Volledig programma beker en competitie SES 1

KNVB-beker: zaterdag 18:00 uur   SCV - SES  23 augustus 2014 dinsdag 18:45 uur   SES - Achilles 26 augustus 2014 zaterdag 18:00 uur   SES - Gassel 30... Lees meer »

 
12/7

Elftalindeling SES heren 3 t/m 6 seizoen 2014-2015 bekend

De elftalindeling van de niet-selectie herenelftallen is bekend. SES zal komend seizoen, 2014-2015 wederom met 4 lagere elftallen de competitie ingaan. Met daarnaast de 2 selectie-elftallen, SES-veteranen en 2 dameselftallen ... Lees meer »

 
12/7

Uitnodiging Rabo Voetbalacademie bij UDI'19

Graag willen we je op de hoogte brengen van de mogelijkheid om deel te nemen aan de Rabo Voetbalacademie bij UDI’19. Deze opleiding is reeds 5 sessies van een half seizoen gehouden, tot volle tevredenheid van vele talen... Lees meer »

 
8/7

Voetbalclinic in Escharen in de herfstvakantie

Hallo sportvrienden, In de herfstvakantie, op maandag 20 oktober a.s. organiseren Estria, GVV57 en SCV58 en voetbalclinic voor kinderen in de categorieen C t/m F ( 6 t.m. 4 jaar) Deze clinic zal plaatsvinden bij Estria in E... Lees meer »

 
7/7

Bekerindeling S.E.S.-teams: S.E.S. 1 ontmoet laagvliegers in poulefase districtsbeker

In de poulfase van de districtsbeker ontmoet S.E.S. een drietal laagvliegers te weten Achilles Reek, Gassel en SCV'58 uit Velp. Op papier is Gassel, vijfdeklasser, de zwaarste tegenstander. De andere twee ploegen, w... Lees meer »

 
3/7

Inleveren pasfoto voor spelerspas seizoen '14-'15

Een aantal S.E.S.-leden heeft nog geen pasfoto aangeleverd t.b.v. de nieuwe spelerspas seizoen 2014-2015. Hieronder een overzicht. Kijk snel of je op dit lijstje staat en zo ja, lever een pasfoto in, bij Theo van Ge... Lees meer »

 
1/7

Komend seizoen derby tegen Juliana Mill weer op het programma

De indelingen van de standaardelftallen zijn weer bekend. Ook komend seizoen staat de derby S.E.S. - Juliana weer op het programma. Verder komen de meeste tegenstanders van over de middenpeelweg. Over het algemeen bekende teg... Lees meer »

 
7/6

Indeling jeugd seizoen 2014-2015

Hallo allemaal, de indeling bij de jeugd voor het seizoen 2014/2015 kunt u hier vinden: indeling 2014-2015 algemeen.xls   Met vriendelijke groeten SES Jeugdbestuur... Lees meer »

 
6/6

Sportief de zomer doorkomen?

Zoals elk jaar bied onze sportieve buurman TCL de mogelijkheid aan iedereen om in de zomer, als de meeste andere competities stil liggen, de conditie op peil te houden! Dit doen ze door het aanbieden van een zo... Lees meer »

 
5/6

Kampioensreceptie Meisjes B verplaatst naar vrijdag 27 juni

SES huldigt haar jeugdkampioenen. Hellaas hebben wij de kampioenenreceptie moeten verzetten van zondag 15 juni naar vrijdag 27 Juni. We hadden te veel afmeldingen van meiden die in het kampioenenteam zaten. Onze excuses voor... Lees meer »

 
3/6

SES MB1 kampioen!!

SES MB1 kampioen! 24 mei 2014. Het was een spannende dag voor de mb1 van SES. Vandaag hadden ze dan eindelijk hun wedstrijd tegen venhorst om het kampioenschap. Na een goede warming up en een duidelijke teambespreking begon... Lees meer »

 
31/5

Fjes-kamp 2014 wederom geslaagd

Vrijdag 30 en zaterdag 31 mei vond taditionele het jaarlijkse Fjes kamp plaats op het sportpark van SES. Ook dit jaar hebben we het getroffen met de weersomstandigheden. Onder een stralende zon vonden de verschillende activit... Lees meer »

 
28/5

Jeugdkampioenendag SES Langenboom

Jeugdkampioenendag SES Langenboom Op 25 mei 2014 werd de 38e jeugdkampioenendag gehouden. Er hadden zich weer veel jongens en meisjes opgegeven. Van de minipupillen tot en met de C, gerechtigde, leeftijd konden zich aanmelden... Lees meer »

 
23/5

jeugdcompetitie eindigt met kraker

Zaterdag 24 mei eindigt de jeugdcompetitie van SES met een absolute kraker. SES MB1 speelt om 13:00 de mogelijk beslissende wedstrijd om het kampioensschap tegen concurrent Venhorst MB1. Alleen als SES MB1 wint zijn ze kamp... Lees meer »

 
19/5

Algemene Ledenvergadering op donderdag 5 juni om 20.00 uur

R.K.V.V. S.E.S. LANGENBOOM                                 &... Lees meer »

 
18/5

Boskant trekt aan langste eind in boeiend duel

BOSKANT – SES heeft de terugwedstrijd in de eerste ronde van de nacompetitie met 3-2 verloren in en tegen Boskant. Hiermee mag Boskant zich over twee wedstrijden de sterkste noemen en zit het seizoen voor SES erop. De p... Lees meer »

 
12/5

38e Jeugdkampioenendag SES

38e – Jeugdkampioenendag SES   Bij afsluiting van het seizoen 2013/2014 word op zondag 25 mei de alom bekende SES-jeugdkampioenendag gehouden. Op deze middag zullen we de 38e sportman en sportvrouw mogen verwelk... Lees meer »

 
11/5

Afscheidswedstrijd Jaap van de Vorle (zaterdag 17 mei)

Clubicoon, hoofdsponsor en speler Jaap van de Vorle gaat na dit seizoen afscheid nemen van het 1ste elftal. Daar waar hij op enkele wedstrijden na het recordaantal (John Verstegen) zou gaan behalen. Jaap speelde zijn eerste w... Lees meer »

 
11/5

Eerste nacompetitieduel SES eindigt in gelijkspel

Een regenachtige Kogelberg vormde het decor van de eerste nacompetitiewedstrijd voor promotie naar de derde klasse. SES stuitte tegen een goed voetballend Boskant, met oud SES trainer Henry van Wanrooij op de bank van de gast... Lees meer »

 
9/5

S.E.S. komt oude bekende tegen in nacompetitie

S.E.S. komt een oude bekende tegen in de eerste ronde van de nacompetitie voor een plek in de derde klasse. De tegenstander, vv Boskant uit Sint-Oedenrode, zal voor S.E.S. vooral een onbeschreven blad zijn, haar trainer echte... Lees meer »

 
6/5

S.E.S. gaat strijden om een plekje in de 3e klasse

In de laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Milheezer Boys dwong S.E.S. middels een zwaarbevochte 2-1 overwining op de opponent, die ook nog streed voor een nacompetitieplek, en een aantal gunstige andere uitslage... Lees meer »

 
4/5

SES verovert op de valreep een plek in de nacompetitie voor promotie

Het sportpark de Kogelberg is goed gevuld, er zijn naar schatting zo’n 250 voetballiefhebbers komen kijken naar deze wedstrijd. Na 15 minuten is het al meteen raak, de eerste kans van de wedstrijd wordt meteen verzilve... Lees meer »

 
30/4

Opgeven voor seizoensafsluitings-BBQ

Op 4 mei worden alweer de laatste competitiewedstrijden gespeeld door de teams van S.E.S.! Zoals elk jaar eindigen we de competitie met een gezellig feestje! Dit jaar hebben we weer besloten om de laatste wedstrijddag met een... Lees meer »

 
24/4

Contributie Vrienden van SES seizoen 2014-2015

Beste Vriend,Wij zijn trots en blij dat u één van de inmiddels 59 vrienden van SES bent. Een Vriend die de voetbalclub een warm hart toedraagt en graag een steentje bijdraagt in de sfeer en beleving binnen de ve... Lees meer »

 
21/4

Plaatsing verlichting veld 4

In de week voor pasen heeft Jeroen Overgaauw uit Langenboom van de firma Vrolijk & Overgaauw, Sport - terrein en objectverlichting gevestigd in Oss, de lichtmasten geplaatst rondom het nieuw aangelegde veld 4. Naast het f... Lees meer »

 
21/4

Voetbaltraining met PSV speelster Danielle vd Donk en Burgemeester Walraven

Woensdagmiddag 23 april kunnen alle jeugdige voetbalsters en voetballers een training meemaken met PSV voetbalster Danielle van de Donk. Danielle speelt ook in het Nederlands dameselftal en is sportcoach van de Beweegtuin Mil... Lees meer »

 
16/4

Beleid gebruik velden

Beleid gebruik velden  (Geldig tot en met augustus 2015) Dit beleid is geschreven met als doel een duidelijk beeld te geven richting het kader van SES voor wat betreft het gebruik van wedstrijd,- en trainingsvelden tege... Lees meer »

 
13/4

Langenbooms verzet houdt geen stand

Langenbooms verzet houdt geen stand   Voor het oog van zo’n 190 supporters fluit scheidsrechter Sahiner voor de aanvang van de wedstrijd op Langenbooms sportpark de Kogelberg. Volkel strijdt nog voor de titel, te... Lees meer »

 
9/4

Inschrijving 6e editie S.E.S. Gezelligheidstoernooi geopend

Op donderdag 29 mei (Hemelvaartsdag) is het weer zover! Het inmiddels traditionele gezelligheidstoernooi staat voor de zesde keer op het programma! De inschrijving is inmiddels gestart. Klik hier om je team in te schrijven ... Lees meer »

 
6/4

Terechte winst van Milsbeek op SES

SES heeft vandaag terecht verloren van Milsbeek. De spelers Kornelis, Thijssen en Bouchalga speelden sterk en gaven SES vandaag geen kans op maar een enkel puntje. Uiteindelijk werd het, na een ruststand van 2-0, een overtuig... Lees meer »

 
31/3

A.s zaterdag voetbalplaatjesruilmiddag bij SES

Is jullie verzamelalbum voetbalplaatjes al compleet? Of mis je er nog een aantal? A.s. zaterdag, 5 april, heb je de kans om je album te voltooien. SES organiseert dan, in samenwerking met Albert Heijn Mill, een voetbalplaatje... Lees meer »

 
23/3

SES laat het afweten tegen Bavos: 0-2

SES heeft de goede reeks van de laatste weken niet weten door te zetten. Op eigen veld werd met 0-2 verloren van Bavos uit Bakel. SES blijft wel op plek 4 staan, maar voelt door de nederlaag de hete adem van nummer 5 Bavos in... Lees meer »

 
20/3

Uitleg digitaal wedstrijdformulier

Hallo leiders (sters) en scheidsrechters, Vanaf maandag 24 maart gaat de KNVB starten met digitale wedstrijd formulieren voor de jeugdteams in de categorie B. Dit gaat stapsgewijs gebeuren.Vanaf 24 maart voor de D-junioren,... Lees meer »

 
18/3

Vrijwilligersfeesten op vrijdag 21 en zaterdag 22 maart

Een vereniging als S.E.S. is niet draaiende te houden zonder enthousiaste vrijwilligers. Zonder vrijwilligers zou er geen vereniging zijn, de vrijwilligers zijn de club. Om deze vrijwilligers te bedanken wordt er jaarlijks ee... Lees meer »

 
16/3

SES wint subtopper in Handel

HANDEL – SES heeft aan de op papier de lastige uitwedstrijd tegen vv Handel wederom drie punten overgehouden. In een matige wedstrijd van beide kanten waren het Robin Aalbers en Gijs Meulepas die de Langenboomse goals v... Lees meer »

 
9/3

Zakelijke overwinning SES

Op thuisbasis de Kogelberg weet SES de bezoekers uit De Mortel vrij zakelijk opzij te zetten. Ongeveer 200 toeschouwers zien een evenwichtige start van de wedstrijd, maar in de tweede helft is het SES dat de boventoon voert. ... Lees meer »

 
27/2

Erevoorzitter S.E.S. Henk Verstegen overleden

Eind 1979 werd Henk Verstegen voorzitter van onze vereniging, na eerst vanaf 1964 lid van het hoofdbestuur geweest te zijn en in zijn functie in 1972 de werkgroepen in het leven geroepen te hebben. Maar liefst 18 jaar bekleed... Lees meer »

 
26/2

Ronald de Boer zoekt voetbaltalenten voor Men United!

Heb je altijd al willen spelen tegen de toptalenten van Ajax, HSV en Ajax Cape Town? Ronald de Boer bied je deze unieke kans! De hoofdcoach start voor Men United opnieuw een zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van N... Lees meer »

 
23/2

Derby eindigt in gelijkspel

SES treedt aan tegen aartsrivaal Juliana. In de tweede editie van deze derby dit seizoen strijden beide teams voor de punten. Juliana wil graag haar positie op de ranglijst verbeteren en SES zal met de drie punten de derde pl... Lees meer »

 
20/2

Millse mittag in S.E.S.-kantine na afloop S.E.S. - Juliana Mill

Deze nu al legendarische middag/avond beloofd een Schöne dritten helft te worden! Met een knipoog naar onze buren zal de kantine omgetoverd worden tot een Duitse Bierhal! Compleet met lange tafels en banken, pullen ... Lees meer »

 
20/2

Vrienden van SES pakt uit bij derby

De Vrienden van SES pakt uit tijdens de derby van komende zondag. Voorafgaand aan de wedstrijd SES - Juliana is er een wedstrijd van de E1 van SES tegen de E1 van Juliana. Kom onze toekomstige sterren aanmoedigen als voorproe... Lees meer »

 
16/2

Scheidsrechter bepalende factor in strijdlustige wedstrijd

Vitesse ’08 – SES  3 -1  Na 10 minuten spelen schoot Bjorn Hendriks met een bekeken binnenkant-voetje de bal in de verre kruising, keeper Van Katwijk stond aan de grond genageld en was kansloos.  I... Lees meer »

 
4/2

Vanaf a.s. zaterdag voetbalplaatjesboek op te halen in de SES Kantine

Vanaf a.s. zaterdag is het voor ieder lid van SES (mits op de foto geweest) mogelijk om zijn of haar voetbalplaatjesboek op te halen. Van 9.00 uur tot 11.00 uur zal Mark Kuijpers in de kantine deze uitgeven. Daarna kun je de ... Lees meer »

 
31/1

Vrienden van SES Ledenvergadering 2014

Op maandag 20 januari om 20.00 uur heeft de Vrienden van SES haar ledenvergadering georganiseerd. Tijdens deze ledenvergadering hebben 17 leden gestemd op projecten waar de Vrienden van SES zich voor in zal zetten. Uit de ste... Lees meer »

 
28/1

Haal je a.s. zaterdag je persoonlijke voetbalplaatjesboek op bij Albert Heijn Mill!

  Komende zaterdag, 1 februari, kan ieder lid van SES zijn of haar persoonlijke voetbalplaatjesboek ophalen bij Albert Heijn aan de Markt in Mill. Dit alles van 10.00 uur tot 16.00 uur. Tijdens deze dag kan men dan mete... Lees meer »

 
26/1

Nieuwe trainer S.E.S. 2 vastgelegd

Patrick Nabuurs is volgend seizoen trainer van SES 2. De Heijenaar is de opvolger van Willy Beerden. Nabuurs is momenteel trainer van Estria 2, waar hij met zijn 3e seizoen bezig is. De 35-jarige Nabuurs speelde voordat ... Lees meer »

 
13/1

Ledenbijeenkomst Vrienden van SES

Beste Vrienden van SES,Na een jaar waarin we ons 55ste lid hebben mogen verwelkomen, Dennis Gentenaar de penalty's van onze jeugdleden heeft proberen te stoppen en de Wall of Fame is onthuld, is het weer tijd voor een ledenbi... Lees meer »

 
9/1

SES huldigt haar jeugdkampioenen op zaterdag 25 Januari

Het najaars voetbalseizoen 2013 – 2014 is door de jeugdafdeling van SES succesvol afgesloten. De C1 en de E1 werden kampioen in hun klasse. Reden genoeg voor een feestje. Het jeugdbestuur van S.E.S Langenboom nodigt u ... Lees meer »

 
4/1

Programma Veteranen toegevoegd

Het hele programma van 2014 voor S.E.S. Veteranen is toegevoegd aan de website. Op de teampagina van het betreffende elftal zijn alle wedstrijden van 2014 terug te lezen. Tevens zijn deze wedstrijden opgenomen in het wekelijk... Lees meer »

 
4/1

Nieuwjaarstoespraak en huldiging jubilarissen

Tijdens de afgelopen woensdag 1 januari gehouden nieuwjaarsreceptie werden een aantal S.E.S.-leden gehuldigd voor hun 25- en 50-jarig lidmaatschapsjubileum. Alvorens deze mensen in het zonnetje gezet werden door voorzitter Wi... Lees meer »

 
23/12

1 januari traditionele nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari staat de kantine weer in het teken van de traditionele nieuwjaarsreceptie. Ook worden op deze middag, naast natuurlijk de nodige handengeschud, een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet. Iedereen is natuurlij... Lees meer »

 
20/12

Zondag 22 december v.a. 15.00 uur: Winterstopfeest

Op zondag 22 december zal de eerste seizoenshelft feestelijk afgesloten met het inmiddels traditionele winterstopfeest. Vanaf 15.00 uur zal de muziek van DJ Job door de kantine schallen. Bij binnenkomst is er voor iedereen ui... Lees meer »

 
20/12

Online Blessure Adviseur vergroot kennis over voetbalklachten

Online Blessure Adviseur vergroot kennis over voetbalklachten door: Thomas van Zijl | 19 december 2013 Verzwikte enkels, verdraaide knieën, verrekte hamstrings; amateurvoetballers kampen vaak met blessures. De kans dat... Lees meer »

 
15/12

SES legt Haps over de knie

In een harde en onrustige wedstrijd heeft SES gewonnen van het tegenvallende Haps. Het werd na een russtand van 0-2 uiteindelijk 1-4 voor de Langenboomse ploeg. De eerste goal viel na zevenendertig minuten. Gijs Meulepas wild... Lees meer »

 
13/12

Gratis trainingsplanner KNVB (beginnende) trainers

De KNVB heeft een Trainingsplanner gelanceerd waarmee (beginnende) trainers gratis gebruik kunnen maken van kant-en-klare trainingen en losse oefeningen voor D-, E-, F- en mini-pupillen. De KNVB Trainingsplanner, die ook te g... Lees meer »

 
8/12

SES niet langs laagvlieger Excellent

In een wedstrijd die gepaard ging met veel slordigheden van beide kanten, heeft geen van beide partijen de volle buit gepakt. Het werd uiteindelijk 2-2, en daar mogen beide partijen gelukkig mee zijn. In de eerste 20 minuten... Lees meer »

 
6/12

Technische commissie S.E.S. op zoek naar nieuwe trainer 2e elftal

Trainer Willy Beerden vertrekt bij S.E.S. 2. Na drie seizoenen komt er dus een einde aan de samenwerking tussen de Langenboomse trainer en het 2e elftal van S.E.S. De technische commissie en Willy Beerden ... Lees meer »

 
3/12

Ook S.E.S. E1 viert najaarskampioenschap

SES E1  Winterkampioen Feest,….. feest ,…..  en nog eens feest was het in Langenboom. Het welverdiende kampioenschap van SES E1 is binnen. Toen we onze eerste wedstrijd van het seizoen maar net verlo... Lees meer »

 
1/12

SES pakt verdiend de punten tegen laagvlieger Milheezer Boys

SES pakt verdiend de punten tegen laagvlieger Milheezer Boys SES heeft de plaats in de subtop van de 4e klasse G makkelijk weten te handhaven.  In een in de eerste helft aantrekkelijke partij, was SES de gehele wedstrij... Lees meer »

 
29/11

FIFA 14 toernooi 2013

Na het succes van vorig jaar wordt ook dit jaar een SES FIFA toernooi georganiseerd. Er wordt gespeeld op de X-box en alle senioren en C, B en A-junioren van SES kunnen meedoen. De poulefase wordt gespeeld op donderdag 1... Lees meer »

 
29/11

Ongeslagen titelhouders van troon gestoten bij S.E.S. voetbalquiz

Ze hebben hun huid zo duur mogelijk verkocht, maar na zeven jaar is er dan toch een einde gekomen aan de hegemonie van Rob Thelosen en Harm van de Vorle bij de grote S.E.S. –voetbalquiz. Na een zinderende finale zijn Fr... Lees meer »

 
24/11

SES wint op eigen bodem van Handel door sterke eerste helft.

In de eerste helft was SES vele malen beter dan Handel. Wat in de 15e minuut resulteerde tot de 1-0 door een intikkertje van Tijn Cuppen. Een kleine 30 minuten later wist Martijn van Lith met een solo actie de verdediging van... Lees meer »

 
24/11

SES C1 najaarskampioen !

In een zinderende wedstrijd heeft SES C1 de najaarstitel binnen weten te slepen. In de op een na laatste wedstrijd van het seizoen trof onze C1 de nummer 2 van de ranglijst, FC Uden. Aan de beleving op en naast het veld was ... Lees meer »

 
17/11

SES laat dure punten liggen in fel bestreden strijd tegen Olympia.

In de thuiswedstrijd tegen Olympia uit Boxmeer wist SES geen vuist te maken. Vlak voor rust schoot Erik Nabuurs na slap verdedigen een corner binnen. Na de hervatting viel meteen de 0-2, Bobo Tubic schoof een bekeken bal lang... Lees meer »

 
16/11

7e Grote S.E.S. Voetbalquiz

Volgende week donderdag 21 november start wederom een evenement. Eentje die al voor de zevende keer wordt gehouden: de grote SES Voetbalquiz. Al jaren wachten we wie nu eindelijk eens de grote meesters Rob Thelosen en Harm va... Lees meer »

 
12/11

Zondag 17 november Onthulling Wall of fame + Live surprise act

Vanwege het slechte weer en het feit, dat daardoor alle thuiswedstrijden afgelast waren, was de onthulling van de Wall of Fame en het aansluitende feestje uitgesteld. De nieuwe datum van de onthulling van deze eregalerij... Lees meer »

 
12/11

Feestdagen kledinglijn verkoopdag + 2e hands voetbalspullen markt

Op zaterdag 16 november houdt S.E.S., in samenwerking met Bento Schaijk, een Feestdagen kledinglijn verkoopmiddag in combinatie met een 2e hands voetbalspullen verkoopmarkt. Op deze zaterdagmiddag is er voor iedereen de moge... Lees meer »

 
10/11

Volkel trekt aan het langste eind

In een spannende wedstrijd tussen Volkel en SES heeft Volkel kort voor tijd aan het langste eind getrokken. Nadat Volkel in de veertiende minuut op een voorsprong kwam, wist SES de achterstand voor de rust nog om te buigen in... Lees meer »

 
8/11

Hoofdtrainer Claus Foederer tekent voor een 5e jaar bij

Claus Foederer heeft zijn contract met de Langenboomse voetbalvereniging S.E.S. alweer met een jaar verlengd. Dit betekent, dat de Veghelse hoofdtrainer er maar liefst een vijfde jaar aan vast plakt. De technische commissie v... Lees meer »

 
3/11

SES raakt ongeslagen status kwijt tegen SV Milsbeek

LANGENBOOM – Koploper SV Milsbeek heeft SES de eerste nederlaag van het seizoen bezorgd. In Langenboom waren de Milsbekenaren een maatje te groot voor de ploeg van Claus Foederer: 0-3. De treffers kwamen op naam van Jan... Lees meer »

 
2/11

Sjaak Janssen winnaar 'Sjoelen is gaaf' na bloedstollende finale

Donderdag 31 oktober vond de grote finale van de Sjoelen (met Jose) is gaaf competitie. Op twee donderdagavonden sjoelden zo’n veertig deelnemers 4 ronden om zoveel mogelijk schijfjes in de gaten te schuiven. Uiteindeli... Lees meer »

 
27/10

Puntendeling na duel met hekkensluiter

Deze gure zondagmiddag weet SES geen drie punten mee te nemen uit Bakel, waar het aantreedt tegen laagvlieger Bavos. Zo’n 150 toeschouwers aanschouwen de Langenbomers in de matige, doelpuntloze partij.   Er wordt... Lees meer »

 
26/10

Sjoelen is gaaf! (Tussenstand na ronde 1&2)

Donderdag 24 oktober is het zover. De competitie waar eenieder al weken naar uitgekeken heeft. Niet spijkerpoepen, want dat is zooo 2012! Ook geen koekhappen, want ook dat is zooo 2012! En....tis beter dan 4 op een rij-u...h... Lees meer »

 
25/10

Voetbalplaatjes: de fotoshoots komen eraan!

Zoals jullie wellicht al gelezen hebben, start SES in het voorjaar, in samenwerking met Albert Heijn Mill een voetbalplaatjes spaaractie! Hiervoor moet iedere speler op de foto voor zijn of haar unieke voetbalplaatje. Dit gaa... Lees meer »

 
22/10

SES moet zijn meerdere erkennen in hoofdklasser Schijndel

SES heeft dinsdagavond verloren van Schijndel. In deze bekerwedstrijd werd het verschil tussen de vierde klasse en de hoofdklasse al na drie minuten duidelijk. Het eerste doelpunt was toen al een feit. Uiteindelijk liep de sc... Lees meer »

 
15/10

Bekerwedstrijd Schijndel 1 - SES 1

De bekerwedstrijd Schijndel 1 - SES 1 voor a.s Dinsdag 22 Oktober is verplaatst naar het terrein van Schijndel en wordt om 19.30 uur  gespeeld.... Lees meer »

 
6/10

SES pakt volle buit in spannende derby

In de 17e minuut het eerste gevaar van Millse kant. In een rechtstreeks sprintduel met Jaap van de Vorle was Melvin de Klijn duidelijk sterker, maar oog in oog met doelman Rensco van Katwijk mikte hij naast. Een kwartier late... Lees meer »

 
29/9

Troosteloze 0-0 leidt eerste puntverlies SES in

Een bloedloze 0-0 en een middag om snel te vergeten. Voor de rust was het nog redelijk wat SES liet ziet tegen de gasten uit Gennep. Schoten van Martijn van Lith en Glenn van Katwijk werden echter door keeper en paal ongedaan... Lees meer »

 
28/9

FC Den Bosch A1 - S.E.S. 1 op 8 oktober Stadion de Vliert

Op dinsdag 8 oktober a.s. speelt het eerste elftal een oefenwedstrijd tegen FC Den Bosch A1. Deze wedstrijd zal gespeeld worden in stadion de Vliert te Den Bosch (Victorialaan 21) en deze wedstrijd zal om 19.30 uur aanva... Lees meer »

 
22/9

Tactische wissel brengt overwinning

Na twee verliespartijen in seizoen 2011-2012 en de wederkeer van MVC in de vierde klasse is SES terug in De Mortel voor revanche. Scheidsrechter Schuijling fluit voor het oog van zo’n 130 toeschouwers voor de aftrap. N... Lees meer »

 
20/9

De wonderlijke wereld van de arbitrage (nieuwe datum!)

De wonderlijke wereld van de arbitrage Helaas kan de avond 'De wondere wereld van de arbitrage' van woensdag 25 september niet doorgaan. Dhr. Wiedemeijer is deze avond namelijk door de KNVB aangesteld als scheidsrechter bij ... Lees meer »

 
18/9

Contouren nieuwe trainingsveld worden zichtbaar

  Wil Frenken (voorzitter SES Langenboom) moet even nadenken op de vraag hoe lang het intussen geleden is dat voetbalvereniging SES een verzoek richting gemeente deed voor een extra trainingsveld: “We hebben ong... Lees meer »

 
16/9

BINGO met de Dames, clubavond do. 26 september

Donderdagavond 26 September, BINGO! De start van het seizoen en tevens hoogtepunt van het jaar: de Bingo-avond! Meespelen kan voor € 0,50 per kaart en uiteraard zijn er waanzinnige prijzen te winnen. Wie wordt de Bi... Lees meer »

 
15/9

SES bindt ook Hapse Boys aan zegekar

SES heeft ook de eerste thuiswedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. Na een vroege 0-1 achterstand kwamen de Langenbomers via goals van Tijn Cuppen en Glenn van Katwijk alsnog langszij. Het is de tweede overwinning op r... Lees meer »

 
14/9

Tijdstraf en gebruik spelerspas

Op 20 maart 2013 presenteerde de KNVB het actieplan tegen geweld, voor sportiviteit. Het plan is een handvat om verenigingen, leden en andere partijen in staat te stellen het verschil te maken. Alleen kun je iets, samen kunne... Lees meer »

 
9/9

Wie is er geld verloren?

Maandag 2 september is er door een S.E.S.-lid een geldbedrag gevonden op de parkeerplaats  bij het S.E.S.-sportpark. De eerlijke vinder van dit geldbedrag heeft dit netjes gemeld bij, en het bedrag overhandigd aan, ... Lees meer »

 
9/9

S.E.S.-voetbalplaatjes actie binnenkort van start

Binnenkort start S.E.S. in samenwerking met Hoofdsponsor Jeugd Albert Heijn Luc van de Ven Mill een voetbalplaatjesactie. Bijna elk voetballend S.E.S.-lid zal op de foto gezet worden en verschijnen op een plakplaatje. Kl... Lees meer »

 
8/9

SES opent seizoen met driepunter in Oploo

OPLOO - SES is het nieuwe voetbalseizoen goed gestart met een 0-2 winst tegen Excellent. De Langenboomse ploeg maakte vooral in de eerste helft het verschil. Dankzij goals van Martijn van Lith en Tijn Cuppen werd de eindstand... Lees meer »

 
3/9

Uitgifte bestelde kleding nieuwe kledinglijn

Donderdag 12 september tussen 19.00 en 20.30 uur zal de uitgifte plaatsvinden van de bestellingen van de nieuwe S.E.S.-kledinglijn.  Verder zal op korte termijn meer informatie over deze kledinglijn en overige, bij Bent... Lees meer »

 
31/8

Gelijkspel voor SES 1 tegen Berghem Sport

SES en Berghem hebben op zaterdagavond gelijk gespeeld in een aangename wedstrijd om te kijken. Een beter spelend SES komt ongelukkig op achterstand, maar weet deze achterstand om te buigen in een 3-1 voorsprong. Dit had mini... Lees meer »

 
28/8

Hoofd sponsorcommissie gezocht (per direct)

Voor de functie van Hoofd Sponsorcommissie zoeken we met ingang van heden een commerciële duizendpoot die de sponsoring van SES extra cachet kan gaan geven. Hierbij wordt gedacht aan het verder uitwerken en realiseren va... Lees meer »

 
27/8

SES verliest tweede bekerduel

Na een klinkende overwinning op DAW (4-0), volgde dinsdagavond voor SES de volgende horde in het bekertoernooi. Een uitwedstrijd tegen het Osse Cito. Door blessureleed was hoofdtrainer Claus Foederer genoodzaakt enkele wijzig... Lees meer »

 
24/8

Presentatie nieuwe kledinglijn (+bestelmogelijkheid)

Op zaterdagochtend 31 augustus van 8.30 -12.00 uur en maandagavond 2 september van 19.00 - 21.00 uur zal de nieuwe S.E.S.-kledinglijn gepresenteerd worden in de S.E.S.-kantine. Alle leden worden dan tevens in de gelegenheid ... Lees meer »

 
24/8

SES klopt DAW in eerste bekerwedstrijd

Een sterk opererend SES is in de eerste officiële wedstrijd van het seizoen overtuigend begonnen. 3e klasser DAW werd met liefst 4-0 verslagen. De hele wedstrijd was de thuisploeg de overheersende ploeg. De eerste kans v... Lees meer »

 
23/8

Gouden Klok mee naar Langenboom

S.E.S. heeft Estria verslagen in de finale van de Gouden Klokspelen in Sint Hubert. De ploeg van trainer Foederer won met 3-1 van de, in de 5e klasse uitkomende, ploeg uit Escharen. Na een ruststand van 1-0 in het voordeel va... Lees meer »

 
22/8

Vrijwilligers gezocht voor wederdienst

Beste leden, supporters van S.E.S. Langenboom,   Gelukkig is de bal weer aan het rollen op de trainingsvelden, de conditie word weer op peil gebracht en de eerste wedstrijden staan weer op het programma! Ook is het alwe... Lees meer »

 
22/8

S.E.S. naar finale Gouden Klokspelen

Na een ruime overwinning op Sint Hubert wachtte Toxandria in de halve finale van de Gouden Klokspelen. S.E.S. had weinig te duchten van de Rijkevoortse vijfdeklasser. Toxandria kon de hele wedstrijd nauwelijks een vuist ... Lees meer »

 
19/8

S.E.S. verslaat St. Hubert op Gouden Klokspelen

S.E.S. is goed begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de 4e klasse. Zondagochtend werd, met nieuweling Ron Ghijssen in de gelederen, 6e-klasser Sint Hubert ruim verslagen. Vooral de Langenboomse aanvaller... Lees meer »

 
11/8

Start voetbalseizoen jeugd

Beste voetballiefhebbers, De schoolvakanties zijn voor de meeste jeugdleden afgelopen, op de oudere jeugd na. Het nieuwe voetbalseizoen staat weer voor de deur. De trainingen zullen voor de meeste teams na de kermis van star... Lees meer »

 
7/8

indelingen trainingen en lokalen

Beste voetballiefhebber, De indeling van de trainingen en de kleedlokalen voor het aanstaande voetbalseizoen zijn bekend. De nieuwe indeling is te bekijken via onderstaande link. met vriendelijke groeten SES Jeugdcommiss... Lees meer »

 
23/6

Indeling competitie S.E.S. 1 2013-2014

De nieuwe indeling voor het seizoen 2013-2014 voor het eerste elftal van SES, in de vierde klasse G Zuid 2, is bekend gemaakt door de KNBV. Op het oog een interessante, pittige indeling met een aantal leuke derby's, maar ook ... Lees meer »

 
20/6

Samenstelling selectie senioren heren seizoen 2013-2014

In onderstaand overzicht de samenstelling van de selectie senioren heren en begeleiding van seizoen 2013-2014 inclusief de mutaties.   SELECTIE S.E.S. LANGENBOOM 2013-2014   BEGELEIDING hoofdtrainer &... Lees meer »

 
15/6

Indeling teams lagere elftallen seizoen 2013-2014

De teamindeling van de lagere elftallen senioren heren 2013-2014 is bekend.  Hieronder en via de link in dit bericht is de indeling van het 3e t/m het 6e elftal inclusief mutaties en technische staf terug te lezen. &nbs... Lees meer »

 
10/6

indeling jeugd seizoen 2013/2014

Beste ouders, leiders en trainers, De indeling bij de jeugd voor het seizoen 2013/2014 is bekend. Nog niet voor alle teams zijn er leiders en trainers gevonden. De definitieve indeling is te vinden op onderstaande link: &... Lees meer »

 
7/6

Inleg Vrienden van SES seizoen 2012-2013

Beste Vriend,Wij zijn trots en blij dat u één van de inmiddels 54 vrienden van SES bent. Een Vriend die de voetbalclub een warm hart toedraagt en graag een steentje bijdraagt in de sfeer en beleving binnen de ve... Lees meer »

 
3/6

Ontbrekende pasfoto's spelerspassen 2013-2014

De volgende spelers/speelsters worden vriendelijk verzocht een recente pasfoto in te leveren in verband met de aanvraag spelerspas, c.q. vervanging spelerspas. Graag de pasfoto in een enveloppe met naam inleveren bij: T. van ... Lees meer »

 
2/6

Meisjes C1 opnieuw bekerwinnaar na penalties!!

Eindelijk was het zover; 1 juni 2013, de KNVB-bekerfinale in Susteren.   Voor de 2e keer spelen onze meiden van SES MC1 de finale, dit keer tegen MC Venhorst. De stemming in de bus op de heenreis was rustig, de zenuwe... Lees meer »

 
31/5

Inleveren kleding en sleutels senioren en jeugd

Beste trainers en leiders, Zaterdag 1 juni van 10.00 - 12.00 uur en zaterdag 8 juni van 14.00 - 15.00 uur dient de kleding (jassen, polo's, sweaters etc.) van de diverse jeugd- en seniorenteams weer ingeleverd worden. Dan ka... Lees meer »

 
29/5

Winnaars Jeugdkampioenendag 2013 bekend

De winnaars van de jeugdkampioenendag 2013 zijn bekend. Op 26 mei werd er door talrijke spelers en speelsters gestreden om de felbegeerde titel van sportman en sportvrouw van het Jaar. Tevens werden er penalties genomen voor ... Lees meer »

 
28/5

Zaterdag 8 Juni: Receptie Jeugdkampioenen

SES huldigt haar jeugdkampioenen. Het voetbalseizoen 2012 – 2013 is door de jeugdafdeling van SES succesvol afgesloten.De C2 en de F3 werden kampioen in hun klasse. Ook de Meisjes C zijn nog in de race de afdelingsbeker... Lees meer »

 
25/5

Bekerfinale SES MC1 op Zaterdag 1 Juni

De datum voor de bekerfinale van de Meisjes C1 is bekend. op 1 juni 15:00 uur zal de finale tegen Venhorst MC1 gespeeld worden. De wedstrijd wordt gespeeld in Susteren. In de reguliere competitie heeft SES MC1 al tegen deze t... Lees meer »

 
16/5

Spannende finales 7x7 gezelligheidstoernooi

Wederom waren de weergoden de organisatie van 7x7 gezelligheidstoernooi, dat afgelopen hemelvaartsdag op de velden van S.E.S. plaatsvond. gunstig gezind. De 42 deelnemende teams, enkele teams moesten op het laatste moment afz... Lees meer »

 
12/5

concept indeling jeugd seizoen 2013/2014

De concept-indeling van de jeugd-teams voor het nieuwe seizoen 2013/2014 is bekend. Nog niet voor alle teams zijn leiders en trainers bekend. Dit zal zo snel als mogelijk bekend worden gemaakt. 1 juni zal de definitieve ind... Lees meer »

 
28/4

SES ZELFVERZEKERD NAAR KLASSEBEHOUD

Op een zonnige middag op het sportpark van Langenboom treedt de thuisclub SES aan tegen Cito. Bij winst maakt SES belangrijke stappen op weg naar klassebehoud. Scheidsrechter Smits fluit voor de aftrap en beide ploegen lijken... Lees meer »

 
15/4

Vrienden van SES wervingsdag

De Vrienden van SES zijn nog steeds op zoek naar nieuwe leden. Na een succesvolle eerste ledenvergadering is de drive alleen maar groter geworden om nog meer geld op te halen voor onze club. Bent u misschien geïnteressee... Lees meer »

 
7/4

SES en Herpinia scoren niet in bloedeloos gelijkspel

HERPEN - SES heeft een punt overgehouden aan het uitduel tegen Herpinia (0-0). In een saaie wedstrijd creëerde beide ploegen weinig kansen  en werd er niet gescoord. . Door de relatief gunstige overige uitslage... Lees meer »

 
1/4

SES geeft winst in slotfase weg

Haps en SES delen de punten die zij beide goed kunnen gebruiken. Het werd 3-3 in Haps na een mooie eerste helft en een relatief saaie tweede helft. Haps kwam op een voorsprong via v.d. Groes. SES kwam op gelijke hoogte door e... Lees meer »

 
31/3

S.E.S. - FC Schadewijk loopt gigantisch uit de hand

Het duel tussen S.E.S. en FC Schadewijk uit Oss, dat lange tijd sportief verliep, is helaas vlak voor tijd gigantisch uit de hand gelopen. Twee minuten voor tijd, bij een 1-0 voorsprong voor S.E.S., leidde een terechte rode ... Lees meer »

 
27/3

KNVB voetbaldagen in Mill

Beste voetballiefhebbers, Wat is er nou leuker dan in de laatste vakantieweek gezellig met z'n allen 4  dagen te genieten van voetbal! Traditioneel vinden in de laatste week van de reguliere basisschoolvakanties ... Lees meer »

 
26/3

finalewedstrijden SES FIFA toernooi

as Donderdag zijn de finalewedstrijden van het eerste SES FIFA toernooi. De wedstrijden zullen geepeeld worden over 2*6 minuten. Het schema is als volgt:19:15 1.Tottenham Hotspur-Bayern Munchen20:10 2.FC Barcelona-FC Porto20:... Lees meer »

 
24/3

S.E.S. mist de doelgerichtheid van koploper Milsbeek en verliest

Langenboom – Met een verrassende basisplaats voor jongeling Stefan Hendriks start S.E.S. voortvarend, met aardig voetbal, aan de wedstrijd met de koploper uit Milsbeek. De verdediging van de gasten heeft de handen meer ... Lees meer »

 
20/3

jeugdkampioenendag 2013

De datum van de jeugdkampioenendag voor 2013 is bekend. Op zondag 26 mei kunnen de jeugdleden strijden om de fel begeerde titel van sportman en sportvrouw van het jaar. Meer informatie over opgaves en dergelijke zal zo snel... Lees meer »

 
17/3

SES geeft voorsprong tweemaal weg

SES geeft voorsprong tweemaal weg   De wedstrijd tussen Montagnards en SES is geëindigd in een gelijkspel.  Hoewel SES in deze eerste wedstrijd van de derde periode tot twee keer toe op voorsprong kwam, wist ... Lees meer »

 
14/3

Programma FIFA toernooi 14 maart

Donderdag is alweer de 2e avond van het eertse SES FIFA toernooi. De eerste avond zijn er  32 wedstrijden afgewerkt. Verschillende spelers hebben de eerste stappen richting de kwartfinale al gemaakt. Zo hebben Bayer... Lees meer »

 
5/3

Loting en Programma FIFA toernooi

Afgelopen zondag is er geloot voor het eerste SES FIFA toernooi. Hier het resultaat: Poule A: 1. Jordy Bens. Manchester Utd 2. Steef Hendriks. Bayern München 3. Rik Kremers. Manchester City 4. Daan van Kuppeveld. Ka... Lees meer »

 
3/3

SES krijgt te weinig in Oploo: 0-1

In een wedstrijd die maar niet op gang wilde komen heeft SES de eerste krachtmeting in het nieuwe kalenderjaar met 1-0 verloren, waarin SES zeker een punt verdiende. De eerste helft was het aanzien nauwelijks waard. SES had e... Lees meer »

 
21/2

SES FIFA toernooi

Opgeven kan nog tot zondag 16:00!!!!!!!       Dit jaar zullen we voor de eerste maal een FIFA toernooi organiseren op de Xbox 360. Vanaf de C-jeugd en ouder mag iedereen hier aan meedoen.  De pouleweds... Lees meer »

 
31/1

Nieuwe trainer SES A1

De technische commissie en jeugdcommissie hebben Stefan van de Watervliet uit Berghem voor het volgende seizoen vastgelegd als trainer van SES A1. Zowel Jordy van Katwijk als Jos Kouwenberg hebben aanggeven dat ze volgen... Lees meer »

 
21/1

Vrienden van SES Ledenvergadering 2013

Op maandag 21 januari om 20.30 uur heeft de Vrienden van SES haar eerste ledenvergadering georganiseerd. Tijdens deze ledenvergadering hebben 16 leden gestemd op projecten waar de Vrienden van SES zich voor in zal zetten. Uit... Lees meer »

 
9/12

16 december afsluiting 1e seizoenshelft met groots Après-Skifeest

Op zondag 16 december a.s. zal de 1e seizoenshelft op feestelijk wijze afgesloten worden met een groots Après-Skifeest in de S.E.S.-kantine. Waar de redactie van de Aftrap de organisatie van dit feestelijke Apr&eg... Lees meer »

 
8/12

SES F1 ONGESLAGEN KAMPIOEN

Zaterdag 25 november werd de F1 kampioen van de klasse 101, wat een hele prestatie is. Na een makkelijke start en vele, ruime overwinningen, stonden we fier aan kop. De laatste wedstrijden moesten we nog spelen tegen clubs, d... Lees meer »

 
4/12

Alle wedstrijden komend weekeinde afgelast

De KNVB heeft besloten alle amateurwedstrijden voor komend weekeinde af te gelasten ter nagedachtenis aan de maandag overleden grensrechter. Dat laat de voetbalbond dinsdag weten. Bij de wedstrijden in het betaalde voetbal wo... Lees meer »

 
2/12

Wedstrijd waarin SES voor Sinterklaas speelt en Stormvogels de kadootjes dankbaar uitpakt niet uitgespeeld

Langenboom – Voor S.E.S.  was het in de thuiswedstrijd tegen Stormvogels ’28 uit Siebengewald hoog tijd om vertrouwen te tanken en punten te pakken na de zeperd tegen hekkensluiter HBV uit Beers en de kansloz... Lees meer »

 
30/11

Piet van Berlicum haalt serie nieuwe bordsponsoren binnen

De meeste bezoekers van ons sportpark zal het zeker opgevallen zijn. De prominente plek bij de kantine, waar de nieuwe bordsponsoren gepresenteerd worden aan het publiek. Wat zeker ook opgevallen zal zijn, is dat nadat deze s... Lees meer »

 
29/11

Kleding ophalen naar Maandag 3 december

Wegens omstandigheden gaat het ophalen van de bestelde kleding VANAVOND DONDERDAG 29 November NIET DOOR. Deze is verschoven naar MAANDAG 3 DECEMBER om 20.00 Excuses vor het ongemak... Lees meer »

 
25/11

SES maakt geen kans bij Cito

Bij het hervatten van het gestaakte duel op 11 november (0-0 na 25 minuten), speelt het stormachtige weer direct parten. De wind gaat aan de haal met de voorzet van de rechterflank en de bal verdwijnt achter Langenboomse keep... Lees meer »

 
25/11

SES F3 winterkampioen 2012

Na een bloedstollende wedstrijd in Beers tegen naaste concurrent HBV F2G, heeft SES F3 het winterkampioensschap 2012 in de wacht gesleept. Er werd in Beers met 1-2 gewonnen. Vooraf was duidelijk dat 1 van de 2 teams de titel ... Lees meer »

 
23/11

Afhalen bestelde S.E.S.- kleding en tassen

De bestelde S.E.S.-kleding en tassen kan a.s. donderdag 29 november vanaf 20.00 uur in het clubgebouw afgehaald worden.... Lees meer »

 
22/11

teamindeling zaal

De teams voor de zaalcompetitie bij de MiniF, F en E zijn bekend.  Hieronder vind je de indeling:  MP1 leiders: Maurice Roefs en Johny vd Linden Jasper Roefs  Jens Verbeek Job Gerrits Seth Raaijmakers Sid vd Li... Lees meer »

 
21/11

S.E.S. voetbalquiz: Harm en Rob prolongeren wederom titel

Ook in de 6e editie van de grote S.E.S. voetbalquiz is geen enkel uitdagerskoppel erin geslaagd om de gedoodverfde favorieten Harm van de Vorle en Rob Thelosen serieuze tegenstand te bieden. Ook dit jaar w... Lees meer »

 
18/11

SES verliest van nummer laatst HBV

Hoewel de zon op tijd doorbrak op sportpark de Kogelberg, stonden de Langenboomse gezichten na 90 minuten op onweer.  De thuiswedstrijd tegen HBV, dat nog geen enkel punt had weten te behalen, werd verloren met 1-2. SES ... Lees meer »

 
14/11

SES voetbalquiz

Donderdagavond zal er gestreden worden om de titel winnaar SES voetbalquiz 2012. We zullen om 21:45 beginnen met de 3e ronde waarin de volgende teams tegen elkaar zullen gaan strijden voor een plekje bij de laatste 10: FC ... Lees meer »

 
11/11

Cito - SES na 20 minuten gestaakt

De wedstrijd CITO - SES is vandaag na 20 minuten bij een 0-0 stand gestaakt door het onwel worden van een toeschouwer. Hoe en wanneer de wedstrijd wordt uitgespeeld is nog niet bekend.... Lees meer »

 
10/11

Verkoopactie S.E.S.-clubkleding

Maandag 19 en dinsdag 20 november zal er een sint/kerst- kledingactie gehouden van 19.00 – 21.00 uur in het clubgebouw van S.E.S. In het clubgebouw zal een breed assortiment aan voetbalkleding worden aangeboden i.s.m. S... Lees meer »

 
4/11

SES en Olympia18 scoren niet

De thuiswedstrijd van SES tegen Olympia’18 uit Boxmeer is geëindigd in een doelpuntloos gelijkspel. De Langenboomse formatie had het grootste gedeelte van de wedstrijd een lichte overhand, maar moest in de laatste ... Lees meer »

 
29/10

S.E.S. 2 pakt periodetitel en beleeft primeur

Afgelopen zondag 28 oktober beleefde S.E.S. 2 een primeur door de allereerste periodetitel in hun klasse voor zich op te eisen. De K.N.B.V. had voor aanvang van het seizoen namelijk besloten om met ingang van dit seizoen... Lees meer »

 
28/10

Laat doelpunt bezorgt SES winst

DEMEN – Op de dag dat de klassieker in de Kuip te Rotterdam werd afgewerkt, bestreden ook 2 concurrenten in de 4e klasse H elkaar. SES kwam op bezoek bij SDDL uit Demen, een ploeg die tot op heden slechts een punt minde... Lees meer »

 
25/10

Exemplaar S.E.S.-jubileumboek verkrijgbaar in kantine

Vanaf heden zijn er exemplaren van het jubileumboek ter ere van het 75-jarig bestaan van S.E.S. verkrijgbaar achter de bar van de kantine. Voor slechts 20 euro hebt u de kans om alsnog een exemplaar van dit prachtige naslagwe... Lees meer »

 
23/10

Voetbalquiz 2012

Op donderdag 8 en donderdag 15 november staat de jaarlijkse voetbalquiz weer op het programma. De quiz zal van start gaan na afloop van de trainingen rond 21:45. U kunt zich opgeven bij Carlo Raijmakers of Wiljan de Klein.... Lees meer »

 
19/10

Claus Foederer langer bij SES

Claus Foederer heeft zijn contract met de Langenboomse voetbalvereniging S.E.S. met een jaar verlengd. Dit betekent, dat de Veghelse hoofdtrainer er een vierde jaar aan vast plakt. Dat het vertrouwen groot is aan be... Lees meer »

 
14/10

S.E.S. mist geluk en lijdt onverdiende nederlaag

Langenboom - Vele wedstrijden streden de teams uit Langenboom en Herpen in de afgelopen decennia, vaak op het scherpst van de snede. Tot het moment dat Herpinia aan een opmars begon, die maar liefst reikte tot aan de twe... Lees meer »

 
7/10

voor 5 euro naar PSV-EHC

Voor 5 euro naar de bekerwedstrijd PSV-EHC  In het toernooi om de KNVB beker speelt PSV in de derde ronde op woensdag 31 oktober 2012 tegen EHC/Heuts. Deze wedstrijd wordt om 19.00 uur in het Philips Stadion gespeeld. Vo... Lees meer »

 
7/10

Sterker Milsbeek wint van SES (4-0)

Kort voor rust heeft Milsbeek SES over de knie gelegd door 3 goals in ruim 5 minuten te scoren. Twee kopgoals en een intikker zorgde ervoor dat een stunt van SES tegen de koploper in de 4e klasse G niet meer mogelijk was... Lees meer »

 
30/9

SES weet eindelijk eerste drie punten te pakken

In wedstrijd waar SES de gehele wedstrijd de tegenstander bij de keel had, wisten de Langenboomse formatie pas laat, via een kopbal van Jilt van Schaijk, het verschil te maken: 2-1. In de eerste helft had Jeroen Franken de ga... Lees meer »

 
26/9

Nederlandse Techniek Kampioenschappen

Nederlandse Techniek Kampioenschappen bij Juliana Mill op maandag 15 oktober. In samenwerking met Rene Meulensteen, (ass.trainer van Manchester United) wordt in het jaar 2012 bij Juliana Mill op de club het Nederlands Technie... Lees meer »

 
23/9

SES knokt zich in slotfase naar terecht punt

SES heeft een punt overgehouden aan het lastige uitduel tegen FC Schadewijk uit Oss. Dankzij een vroege treffer van Glenn van Katwijk en een late treffer van Jilt van Schaik aan Langenboomse kant eindigde de wedstrijd in een ... Lees meer »

 
16/9

S.E.S. pakt meer dan verdiend punt tegen koploper uit Oploo

Langenboom – Meer dan een seizoen lang was Excellent uit Oploo ongeslagen met een kampioenschap in de 5e klasse en een vliegende start met zes punten uit twee wedstrijden in de 4e klasse tot gevolg. De laatste nederlaag... Lees meer »

 
9/9

SES en de Hapse Boys houden elkaar in evenwicht (2-2)

Met tempraturen van ver boven de twintig graden, was het een zware wedstrijd voor de spelers van beide elftallen. Dit was ook te merken aan het spel. Waar de Hapse Boys voornamelijk de lange bal hanteerden, speelde SES ook ni... Lees meer »

 
2/9

SES verliest eerste competitieduel

Na een gelijkwaardige eerste helft weet Stormvogels vervolgens de wedstrijd naar zich toe te trekken. Ondanks een late aansluitingstreffer moet SES met lege handen Siebengewald verlaten. 2-1. Zie Senioren > Verslagen voor ... Lees meer »

 
21/8

Wedstrijden op de site in beeld brengen

Alle wedstrijden van de senioren voor het seizoen 2012-2013 en junioren najaar 2012 staan op de website. Om deze wedstrijden in beeld te krijgen doet u de volgende handelingen:  Onderstaande afbeelding is een gedeelte va... Lees meer »

 
20/8

Algemene Ledenvergadering

Het Bestuur van RKVV SES Langenboom houdt op donderdag 20 september a.s. haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, aanvang 21.15u in het klubhuis aan de Dennendijk. AGENDA 1.   Opening door de voorzitter; 2. &... Lees meer »

 
14/8

Vrijwilligers gevraagd voor de jeugd

Vrijwilligers gevraagd Voor onze club zijn we nog steeds op zoek naar enthousiaste ouders en (senioren-) spelers om enkele uren in de week voor een jeugdteam de training te verzorgen, het team te leiden, grensrechter of schei... Lees meer »

 
4/8

Indeling trainingen jeugd bekend

Voor het komend seizoen is het trainingsschema inclusief de indeling van de trainers en kleedkamers bekend.  Voor de F2 is er nog geen trainer bekend, en zoeken we nog naar een oplossing. Op onderstaande link kun je het ... Lees meer »

 
25/7

Indelingen seniorenelftallen seizoen 2012-2013

De KNVB Zuid II heeft de indelingen van alle seniorenelftallen bekend gemaakt. SES 2 speelt wederom in de reserve derde klasse H en komt veelal bekende gezichten tegen. Dit geldt ook voor ons derde efltal, met maar enkele wij... Lees meer »

 
3/7

Bekerindelingen SES 1, SES 2 ,SES 3 en SES Dames

De KNVB heeft inmiddels de bekerindelingen voor het nieuwe seizoen bekend gemaakt. SES 1 opent op zaterdag 18 augustus uit tegen Heeswijk 1. Op dinsdag 21 augustus ontvangt SES Vorstenbosche Boys en speelt eveneens thuis op z... Lees meer »

 
18/6

Indeling SES 1 seizoen 2012-2013 bekend

De KNVB district zuid 2 heeft vandaag de competitie-indeling van onze hoofdmacht vandaag bekend gemaakt. Het is een mix van derby's (HBV, Hapse Boys), maar ook mogen we een aantal keren richting Oss. Het historisch beladen du... Lees meer »

 
14/6

PASFOTO'S INLEVEREN!!!! GEEN PASFOTO IS NIET VOETBALLEN

Sommige jeugdspelers krijgen een nieuwe spelerspas. Hiervoor dient een recente pasfoto ingeleverd te worden bij Theo van Geene, op de Thomasweg 16. Het gaat vooral om de kinderen die in 2001 of in 1996 zijn geboren. Klik hier... Lees meer »

 
14/6

A.s. maandag nieuwe mogelijkheid kopen Jubileumboek

A.s. maandag 18 juni van 20.00 - 21.00 uur nog een extra mogelijkheid om jubileumboeken af te halen in de S.E.S.-kantine. Voor diegenen die graag nog in het bezit van een boek willen komen, er zijn er nog een 50-tal. Dus a.s.... Lees meer »

 
5/6

Indeling jeugd 2012-2013 definitief

Hieronder vind je de indelingen van alle jeugdelftallen voor het seizoen 2012-2013. Deze lijst is definitief. Kijk bij documenten voor de indeling.... Lees meer »

 
4/6

SES MC1 pakt beker!

Op het sportpark van Susteren hebben de meiden van SES MC1 de disctrictsbeker zuid 2 in de wacht gesleept! Na een spannende strijd werden de Limburgse meiden van Stormvogels '28 MC1 met 2-1 aan de kant geschoven. Proficiat me... Lees meer »

 
26/5

SES blijft in vierde klasse!

Om volgend jaar wederom in de vierde klasse uit te komen, moest SES vandaag in een direct duel winnen van VVV’03 uit Venlo. Dat is gelukt, SES heeft deze wedstrijd gewonnen met 4-2. Gijs Bens was de ‘man of the m... Lees meer »

 
25/5

Ook de indelingen van A en B-jeugd bekend.

Onder het kopje Algemeen - Documenten vind je de voorlopige indelingen van de jeugdelftallen voor het seizoen 2012-2013. De D1 en D2 volgen zo spoedig mogelijk.... Lees meer »

 
25/5

Gezelligheidstoernooi perfecte opening van jubileumfeesten!

Op een volgepakt sportpark de Kogelberg vond donderdag 17 mei jl. voor de vierde keer het jaarlijkse 7 tegen 7 gezelligheidstoernooi plaats. Het toernooi, dat met 40 deelnemende teams met in totaal ruim 400 voetballers uit ha... Lees meer »

 
25/5

Zomerabonnement T.C. Langenboom

Wil jij in de vakantiemaanden toch actief bezig blijven? Maar heeft jouw sport een zomerstop? Neem dan een zomerabonnement bij TC Langenboom. Met dit abonnement mag je in de maanden juni-juli-augustus gebruik maken van de ban... Lees meer »

 
25/5

1 juni: SES huldigt haar jeugdkampioenen

Het voetbalseizoen 2011 – 2012 is door de jeugdafdeling van SES met drie kampioenteams succesvol afgesloten. De jongens en meisjes van de ME, E3,en de E2 werden kampioen in hun klasse. Reden genoeg voor een feestje. ... Lees meer »

 
22/5

Afhaalmogelijkheiden jubileumboek

Afgelopen maandag heeft het eerste afhaalmoment van het jubileumboek plaatsgevonden. Voor degene die verhinderd waren zijn er nog een tweetal data geprikt waarop het boek gekocht kan worden. Dit alles vind plaats in de kantin... Lees meer »

 
22/5

Foto's jubileumfeesten online en te bestellen

Via het menu Foto's kun je inmiddels alle foto's van het afgelopen, en geweldige, jubileum bekijken. Wil je ze laten afdrukken, dan kan dit via de site van Inge van der Wijst fotografie, via ... Lees meer »

 
16/5

Jubileumfeesten voor de deur!

De organisatie is er klaar voor, de grote feesttent staat er, bands zijn geboekt, drank is in huis, de verschillende activiteiten zijn geregeld, kortom: alles is voorbereid! Ook de weergoden geven een aardig beeld. We hopen d... Lees meer »

 
15/5

Wedstrijd SES - VVV'03 op zaterdag 26 mei

De allesbeslissende wedstrijd VVV'03-SES wordt gespeeld op zaterdag 26 mei, aanvang 18.00 uur, op Sportpark de Vlies te Ysselsteyn (LB). De winnaar van dit duel handhaaft zich in de de 4e klasse. De verliezer moet een stapje ... Lees meer »

 
13/5

Mariahout countert naar ruime overwinning

SES heeft de eerste kans op handhaving niet weten te pakken. De Langenboomse formatie verloor met liefst 0-4 van Mariahout. De voorhoede van Zuid-Brabanste club strafte fout na fout in de defensie van SES af. Zowel de 1-0 (si... Lees meer »

 
13/5

Velden gebruiken tot 31 mei

Alle velden mogen vrij gebruikt worden tot 31 mei. Hierna zullen de velden onderhouden worden tot na de zomerstop. Er mogen dan geen trainingen en/of wedstrijden meer gespeeld worden... Lees meer »

 
12/5

Meiden C1 naar finale beker!

De MC1 heeft zich vandaag verzekerd van een plaats in de district zuid 2 bekerfinale! Door Avesteyn MC1 met 4-1 te verslaan mogen de meiden in de finale aantreden tegen Stormvogels´28 MC1 of BSV Limburgia MC1. Dit duel zal... Lees meer »

 
10/5

Aanvangstijden Beach Soccer Tournament JEUGD bekend

De jeugdige voetballers die zich opgegeven hebben voor het Beach Soccer Toernooi,op zaterdagochtend 19 mei tijdens ons jubileum, kunnen hieronder zien hoe laat ze aanwezig moeten zijn. Het is de bedoeling dat je op blote voet... Lees meer »

 
10/5

Alle informatie beachsoccer Tournament SENIOREN bekend

Alle informatie, teamindelingen, wedstrijschema van het Beachsoccer Tournament Senioren, gehouden op zaterdag 19 en zondag 20 mei, vind je onder het menu 75 jarig jubileum - Beachsoccer Tournament!... Lees meer »

 
10/5

Alle informatie voetbalcity.nl online

Alle informatie voor het voetbalspektakel van voetbalcity.nl, vrijdag 18 mei a.s., voor onze jeugd tot en met de C, staat online. Je vind alle informatie, tijden en indelingen via het menu 75 Jarig Jubileum - Voetbalcity. Bij... Lees meer »

 
8/5

Beslissingswedstrijd a.s. zondag op veld Udi '19

De voetbalwedstrijd, met als inzet klassenbehoud, tussen SES en Mariahout wordt komende zondag gespeeld op het veld van voetbalvereniging UDI '19. De aanvang is gesteld op 14.30u en de entree bedraagt €2,50. Alle bezo... Lees meer »

 
6/5

SES knokt zich naar beslissingsduel

LANGENBOOM – SES heeft zich op bewonderenswaardige van de laatste twee plaatsen op de ranglijst weten te ontworstelen. Directe degradatie is daardoor voorkomen. Maar omdat ook Handel won (met 5-1 tegen Olympia'18) moet... Lees meer »

 
5/5

SES E2 Kampioen!

Vandaag heeft SES E2 het kampioenschap in de zomercompetitie binnengehaald. In de laatste wedstrijd werd Sambeek E2 met 10-1 geklopt! ... Lees meer »

 
5/5

Ook de E3 kampioen geworden

Vorige week zaterdag, 28 april, heeft de E3G van SES al beslag gelegd op de eerste zomertitel van de club. Heijen E3 werd met maar liefst 7-2 verslagen. ... Lees meer »

 
5/5

En ook de ME1 pakt de titel!

De meiden van de ME1 hebben vandaag het kampioenschap binnengehaald door met 10-0 te winnen van Ulysses ME1. ... Lees meer »

 
2/5

Let op: Toernooien jeugd staan onder menu jeugd

De verschillende jeugdtoernooien staan onder het menu 'jeugd' - Toernooien.... Lees meer »

 
2/5

A.s. zondag laatste kans kaarten Crazy piano's voor gereduceerd tarief

A.s. zondag, tijdens en direct na afloop van de wedstrijd S.E.S. - M.V.C. is de laatste kans om kaarten te kopen voor Crazy Piano's tegen het gereduceerde bedrag van 12,50. Wij als organisatie willen nogmaals kenbaar maken da... Lees meer »

 
2/5

Te downloaden: Vrijwilligerlijst jubileumweekend

Veel van onze leden hebben de lijsten al op papier ontvangen. Zoals bekend dragen zoveel mogelijk leden hun steentje bij tijdens het jubileum. Mocht je de lijst nog niet gehad hebben of deze niet meer hebben kun je dit docume... Lees meer »

 
29/4

SES sleept punt uit het vuur: 0-0

MILSBEEK – Zonder Gijs Bens (blessure), Gijs Meulepas (familie verplichtingen) en Jochen Wijdeven (schorsing) miste SES drie vaste basisspelers in het zo belangrijke duel tegen Milsbeek, dat op jacht was naar de derde ... Lees meer »

 
26/4

Nieuwe website

Zoals je ziet is de website van SES in een moderner jasje gestoken. We hopen dat het overzichtelijker, mooier en duidelijker is geworden. Mocht je op- of aanmerkingen hebben, of foutjes zien, graag even mailen naar jordyvanka... Lees meer »

 
25/4

Jubileumfeesten

Alle informatie omtrent ons 75-jarig jubileum vind je onder het menu bij Jubileumfeesten! Voor vragen: jubileum@seslangenboom.nl... Lees meer »

 
22/4

SES leeft nog steeds

Ondanks de verdiende 2-4 nederlaag tegen concurrent Olympia '18 is SES niet onder de fatale streep beland. Omdat Handel op 2-2 bleef steken en Juliana met 0-2 verloor staat SES nog steeds op de tiende plek van de ranglijst. E... Lees meer »

 
19/4

Zondag 6 mei: Traditionele seizoensafsluiting

Zoals elk jaar vindt er na de laatste competitiedag, dit jaar op zondag 6 mei, de traditionele seizoensafsluiting plaats. Slagerij van Vught zal wederom een barbecue verzorgen. Ook zullen, bij mooi weer op het terras, anders ... Lees meer »

 
18/4

Loting en wedstrijdschema Gezelligheidstoernooi bekend

Afgelopen donderdag heeft de loting voor het 4e gezelligheidstoernooi plaatsgevonden. Met 40 teams is het toernooi dit jaar wederom snel vol. Kijk in het menu onder gezelligheidstoernooi voor de loting en het wedstrijdschema.... Lees meer »

 
1/4

Gezelligheidstoernooi vol!

Drie weken geleden ging de inschrijving voor het gezelligheidstoernooi, wat dit jaar onderdeel is van het jubileumfeest, van start. Nu blijkt dat het toernooi alweer vol is. 40 teams hebben zich ingeschreven voor het Hemelvaa... Lees meer »

 
15/3

Elke thuiswedstrijd SES 1: Kaartverkoop Crazy Piano's met korting!

Vanaf a.s. zondag is het mogelijk om bij elke thuiswedstrijd van SES 1 kaarten te bemachtigen voor Crazy Piano's, welke te zien zal zijn tijdens het jubileumweekend op zaterdag 19 mei a.s. Kaarten kosten normaal €15,-, ... Lees meer »

 
1/3

Elftalfoto's jubileumboek

Komende twee weekenden (3+4 en 10+11 maart) zullen van alle elftallen, zowel jeugd- als seniorenteams, een foto gemaakt worden. Deze zal vereeuwigd worden in het jubileumboek, wat tijdens het feestweekend gepresenteerd zal wo... Lees meer »

 
1/2

Nieuw nummer afgelastingenlijn

Het nieuwe nummer is 06-22261800... Lees meer »

 
5/1

Vrienden van SES Langenboom

Beste leden, De eerste wervingsactie van de Vrienden van SES is een succes gebleken. Tijdens de nieuwjaarsreceptie hebben we 34 nieuwe leden mogen verwelkomen. Wij willen daarvoor iedereen hartelijk bedanken! Mocht je ook ... Lees meer »

 

senioren junioren

Programma

Zondag 23/09 om 14.30


Fc Uden 1 - SES 1

Agenda
Momenteel geen agenda items.

Stand SES 1
Achilles Reek 115 - 29
Constantia 112 - 28
Ulysses 114 - 28
Juliana Mill 114 - 26
SDDL 113 - 25
Herpinia 113 - 24
SES 113 - 21
SIOL 115-18
DSV 113-17
V.V. Achates 113-17
SV Milsbeek 111-12
HBV 113-9
Heijen 112-3
O.K.S.V. 113-3

R.K.S.V. SES Langenboom  |  Dennendijk 12  |  5453 KG  Langenboom  |  Tel. 0486 - 431545 Website ontwikkeling: Wux