• Aanmelden SES - Juliana (verplicht!)

  20 aug 2020
 • De bekerloting voor de districtsbeker heeft ons een prachtige loting opgeleverd op zondag 30 augustus, aftrap 14.30, tegen onze rivaal Juliana Mill. Normaliter staat de burenruzie garant voor een onvervalste Millse Mittag. Helaas, zijn we door het coronavirus genoodzaakt om de middag anders aan te kleding dan anders. Na een lange voetbal loze periode verwachten we een behoorlijk groot animo voor deze wedstrijd, vandaar dat we het net even anders gaan doen dan anders. 

  Wedstrijdbezoek

  Tijdens de wedstrijd mogen we maximaal 250 toeschouwers toelaten op ons sportpark. Om teleurstelling en overtreden van de regels te voorkomen, gaan we werken met voorregistraties en hebben we het aantal plekken als volgt verdeeld:

  • 140 toegangsplekken voor leden van SES en toeschouwers uit Langenboom 
  • 50 toegangsplekken voor de senioren teams van SES
  • 50 toegangsplekken voor Juliana Mill
  • 10 toegangsplekken voor genodigden (o.a KNVB en pers)

  De toegang voor de wedstrijd is gratis, maar je dient je dus vooraf wel aan te melden via onderstaande link:

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfk2FURgdxT_cGue2sG6ekjY7WHtGTX_E0KgGZyv7qcnKwCQg/viewform

  De jeugd onder de 18 jaar hoeft zich niet aan te melden en achter het doel wordt een jongerenvak gemaakt waar zij de wedstrijd kunnen volgen. Hier hoeft de 1,5 meter regel niet in acht genomen te worden. 

  Na de wedstrijd

  Na afloop van de wedstrijd zal er geen DJ zijn en blijven ook de pullen bier dit jaar achterwege. Wel is de kantine/terras geopend waar plek is voor +- 35 tafels (150 personen), waar je per tafel met 4 personen aan kan zitten. Voor beide elftallen zullen de tafels gereserveerd worden.

  Andere SES leden en toeschouwers kunnen hun tafel reserveren via:
  https://forms.gle/cWAxdc7iLAA1T9K6A

  Pers en o.a. KNVB personen kunnen zich aanmelden via: secretaris@seslangenboom.nl. Op vrijdag 28 augustus ontvangt iedereen een e-mail met daarin de laatste bezoekersinformatie. 

  *De contactgegevens worden 14 dagen na de wedstrijd vernietigd en zullen alleen gedeeld worden als de GGD om gezondheidsredenen deze opvraagt. 

rfwbs-slide