• Contributie 2e seizoenshelft

 • Beste leden, 

  Door alle beperkingen ligt het wedstrijdvoetbal al sinds oktober stil. Gelukkig heeft de jeugd gewoon lekker kunnen doortrainen en mogen ook de jongeren (onder de 27) sinds eind februari weer trainen. Hoewel het verre van optimaal is, is het in ieder geval een begin van hopelijk betere tijden.  

  Op financieel gebied maken wij als club ook een bijzondere tijd mee. Nooit eerder lagen de inkomsten zo onder druk als dit seizoen. Gelukkig kunnen we aanspraak maken op verschillende subsidie regelingen van de overheid en dat is nodig ook, want onze kosten lopen grotendeels wel gewoon door.  Het eerlijke verhaal is ook dat wij als bestuur stoeien met het vinden van de juiste modus om enerzijds te zorgen dat de financiële schade beperkt blijft en anderzijds dat we onze leden tegemoet kunnen komen. Zeker, omdat jullie vorig jaar massaal hebben afgezien van compensatie. 

  Daarop hebben wij als bestuur de volgende keuzes gemaakt: 

  • De contributie bij jeugdleden wordt volledig geïncasseerd, omdat zij hebben kunnen blijven trainen. 
  • De seniorenleden kunnen ervoor kiezen om de reguliere contributie te betalen + een nieuwe bal (op=op) of een paar SES sokken (altijd voorradig in de juiste maat) te ontvangen of eenmalig het verenigingslidmaatschap te betalen. Senioren leden kunnen via https://www.seslangenboom.nl/keuze-contributie  t/m 30 april hun keuze doorgeven. Bij geen reactie, gaan we er vanuit dat jullie kiezen om het reguliere tarief zonder presentje te betalen.    
  • De bordsponsors hebben de mogelijkheid om het reguliere sponsortarief te betalen of eenmalig een symbolisch bedrag van te betalen. De facturatie voor de aftrap wordt volledig geschrapt i.v.m. het uitbrengen van slechts één editie. De facturen voor de bordsponsors zullen in de komende weken verzonden worden.  

   Wij denken en hopen hiermee een passende oplossing te bieden voor deze vervelende situatie. Mochten er desondanks leden zijn die zich hier totaal niet in kunnen vinden, staan wij uiteraard open voor het dialoog om per situatie een passende oplossing te vinden.  

   Steeds Eendrachtig Samenwerken 

   

rfwbs-slide