• In Memoriam John Bens

  • Op vrijdag ontvingen we als club het trieste bericht dat John helaas op veel te jonge leeftijd is overleden. John was een echte SES’er in hart en nieren en begon zijn spelersloopbaan in de C2 samen met o.a. Theo Thelosen, Jos Straatman en Jan van de Wiel. Bij de senioren was John jarenlang een vaste kracht bij het tweede elftal en mocht hij eenmaal debuteren in het eerste elftal, uit bij VCO. In 2016 werd John geëerd voor zijn 40 jarig lidmaatschap bij onze club.

    Naast zijn eigen spelers carrière bij SES, was hij ook veelvuldig langs de lijn te vinden om zijn eigen jongens, Gijs en Tom, in het geel/zwart aan te moedigen. Als sponsor was John en het café D’n Bens 28 jaar verbonden aan onze club, waarvan vele jaren als hoofdsponsor. Als de kantine plots ‘droog’ dreigde te raken, kwam Johnny met een fust bier aanzetten. En wat te denken van al die kampioensfeesten die binnen en buiten op het terras van D’n Bens zijn gevierd. Met een sigaar in de mond en een flesje bier genietend van het leven. Met het overlijden van John en het sluiten van Café D’n Bens verliezen wij als SES ook ‘ons’ vaste honk bij uitwedstrijden. 

    Helaas moeten we op deze trieste manier afscheid nemen van een zeer markant en geliefd persoon binnen onze voetbalclub. Om John en de familie Bens te bedanken en hun steun te geven, zal er vrijdagmiddag vanaf 14:00 een erehaag gevormd worden. Deze zal beginnen vanaf het café en daarna door de Dorpsstraat gaan. Het zou fantastisch zijn als we een mooie SES afvaardiging op de been kunnen krijgen.

    Namens SES wensen wij Henrita, Gijs, Tom en de familie veel sterkte toe in deze lastige periode.

rfwbs-slide