• In Memoriam Pieter Reinen

 • Pieter Reinen 1966 – 2023

  We hebben het droevige bericht ontvangen dat Pieter afgelopen dinsdag is overleden aan de gevolgen van zijn ziekte. Pieter was bijna 50 jaar lang lid van SES en heeft zowat in ieder SES team gespeeld, van de C-jes tot de veteranen. Een groots persoon met een hart van goud, die zeer geliefd was bij onze leden en specifiek de spelers van de (oud) selectie. Wij zijn Pieter veel dank verschuldigd voor zijn jarenlange inzet aan SES.

  Als keeper heeft Pieter in de senioren in alle elftallen wel eens onder de lat gestaan, en mocht hij zelfs eenmaal debuteren in SES 1, waar hij met zijn grote lichaam en blik vol zelfvertrouwen indruk maakte. Maar vooral buiten het veld maakte Pieter echt indruk en was hij zeer dienstbaar voor onze club. Zo heeft hij onder andere ruim tien jaar keeperstraining gegeven, bood hij zijn EHBO diensten aan bij toernooien, draaide hij liefst 25 jaar bardienst op zaterdag met o.a. Marianne en was vijftien jaar lang verzorger van het eerste elftal. Samen met Hans vormde Pieter een gouden duo en werd hij zeer geliefd bij de spelers van de selectie.

  Als petten liefhebber had Pieter de wens om een speciale SES pet uit te brengen en heeft hij een unieke ´Limited Edition´ laten maken en geschonken aan de Vrienden van SES. Deze zullen binnenkort beschikbaar komen met het oude logo van SES en achterop ´PR´, de initialen van Pieter. De opbrengst zal volledig naar de Vrienden van SES gaan voor toekomstige projecten. Een prachtig gebaar.

  Pieter je was een mooi mens, tot ooit!

  Wij willen Marianne, familie, vrienden en clubgenoten condoleren met dit verlies en wensen hun veel sterkte toe in de komende periode. 

  Pieter zal op maandagavond opgebaard liggen in onze kantine en is er de mogelijkheid om afscheid te nemen tussen 18:30 – 20:00. De uitvaart zal plaatsvinden in de Kruisherenkapel op dinsdagmiddag in Uden vanaf 13:30, waar onze leden van harte welkom zijn.

rfwbs-slide