• JO-11 Kampioen!

 • We are the Champions!

  Het is zaterdag 18 december.

  Afgelopen week heeft de Jo11 van MOSA aangegeven geen behoefte meer te hebben om de inhaalwedstrijd tegen de Jo11 van SES in het halen. Ze zullen zich nog wel eens achter de oren krabben bij MOSA. Ze wisten immers toen nog niet, dat Sep niet mee zou kunnen doen. In quarantaine maar met een gemiddelde van bijna 1 goal per wedstrijd heel belangrijk voor ons team.

  Dat betekende dat ze zonder te spelen kampioen zijn geworden met 15 punten uit 5 wedstrijden en maarliefst 43 goals voor en slechts 4 tegen. Tegenstanders als SV Oss, Vesta’19, Vita, FC Uden en ook Juliana Mill werden kansloos gelaten in de 2e fase van deze competitieronde.

  Het is 11.00 uur.

  Fanatiek zijn de jongens en dappere dame Gieske bezig aan hun kersttraining onder leiding van Claudia. Uitgedost met kerstmutsen en truien horen ze ineens ‘We are the Champions’ steeds luider worden. Maidy en René komen, al zwaaiend met grote SES vlaggen en meezingend, het trainingsveld op lopen. En ze hadden een boodschap:

  WE ZIJN KAMPIOEN!!

  En dat moest meteen gevierd worden zei Nils. Na een ereronde over het hoofdveld, kampioensvlaggen die hoekvlaggen werden gemaakt door Teije, de felicitaties van jo13 en een lekkere douche gingen ze op weg naar de Mc Donalds. Mart kan niet alleen heel hard rennen en veel scoren, maar heeft ook goede kampioensideeën. Menig calorietje werd naar binnengewerkt. Maar ook een appeltaartje voor Emile, een gezond pakje melk voor Siem werden weggetikt. Daarna werden  de andere bezoekers getrakteerd op een geel/zwarte polonaise onder aanvoering van Daan en Milan door het mooie Udense fastfood-restaurant.

  Maar dat was nog niet alles en ze waren niet compleet. Dus op naar de Kiezellei waar nog een verrassing stond te wachten. Op de terugweg bij de kogelberg de geel\zwarte vlaggen opgepikt en al toeterend verder door Langenboom. Vol trots heeft Tim het gepresteerd om de hele rondrit ‘We are the Champions’ te zingen. 

   

   

  Bijna bij  Sep aangekomen zagen zij dat de kiezellei was omgetoverd in de SES-Laan. Onder veel geklap, gejuich en rookontwikkeling door het Cat. 3 vuurwerk werden ze luidkeels onthaald door ouders, broertjes, zusjes en opa’s en oma’s.

  Na een woordje van trots door Nort en Emy, werden er mooie en lekkere medailles, snoepzakken en bloemetjes uitgedeeld voor deze toppers. Ondertussen bleef het vuurwerk maar knallen,  wat de Kiezellei compleet in mist deed hullen.

  Toch kwam ook hier een eind aan. Maar niet voordat ze op de weg terug naar het sportpark elk straatje, laantje, weggetje en paadje, hun met trots behaalde kampioenschap, al toerend hadden getoond aan alle Langenbomers.

  Namens JO11, iedereen bedankt voor deze leuke dag.

  Succes in de volgende fase en op en naar het volgende kampioenschap.

  De PR-Commissie van Jo11

rfwbs-slide