• Nieuwjaarswens Voorzitter

 • Traditioneel vindt de nieuwjaarsreceptie van onze club op 1 januari plaats. Vanwege de corona maatregelen gaat dit helaas niet door.  Onderstaand een terugblik van Voorzitter Wil Frenken op het afgelopen jaar en een wens voor het komend jaar.

  2020, wat een jaar, als we aan het begin van het jaar gezegd hadden wat er ging komen waren we voor gek verklaard.
  Zo zie je maar weer dat onze, tot dan toe, zo voortvarende wereld heel bros kan zijn en ons voor de nodige problemen en dilemma’s kan plaatsen. Het Corona virus heeft ons vaak persoonlijk geraakt door de beperkingen, maar veel meer nog door wat er met diverse mensen om ons heen is gebeurt. We kennen allemaal naasten, in de familie of kennissenkring, die getroffen zijn met meer of minder ernstige gevolgen. Ook onze vereniging heeft door het virus en de beperkingen hierdoor, een nog nooit vertoond jaar achter de rug.
  Op sportief gebied kon er behoudens enkele beperkte periodes niet gevoetbald en of getraind worden. Gelukkig kon onze jeugd wel blijven trainen, zodat ze toch nog bij elkaar konden komen en fysiek bezig zijn. Hoe de nabije toekomst op voetbalgebied er in 2021 uit gaat zien is niet te voorspellen, laten we hopen dat we op redelijke termijn weer kunnen starten. Op financieel gebied worden we, door praktisch geen kantine inkomsten, behoorlijk geraakt. Door op diverse fronten te besparen en gebruik te maken van de hiervoor bestemde regelingen van de overheid kunnen we de financiele  schade enigszins beperken.

  We hebben als vrijwilligers niet stil gezeten en zijn bezig met een renovatie van het gebouw. In de douches, kleedlokalen, scheidsrechterlokalen en toiletten hebben we de vloertegels behandeld met een speciaal middel om deze van vastzittend vuil te ontdoen. We hebben we de wanden schoongemaakt en de plafonds opnieuw getext. Tevens zijn de beschadigingen aan de kozijnen weggewerkt, de overstekken en de lampen zijn schoongemaakt, zodat als de competitie weer kan starten alles er weer spik en span uitziet. De velden liggen er, mede door de mindere belasting, uitnodigend bij.

  Ik kijk dan ook vol verwachting uit naar het nieuwe jaar waarin we, naar laat ik hopen, redelijk snel op een weer normale manier bij elkaar mogen komen en van het spelletje en het samenzijn kunnen genieten.

  Ik wens iedereen een fijne jaarwisseling en een voorspoedig maar vooral een gezond 2021.

  Wil Frenken

rfwbs-slide