• SES verlengt met Van Mierlo!

  • SES is in 2020 op zoek gegaan naar een trainer die energie en spelplezier terug in de groep kon brengen. Zij kwamen uit bij Robert van Mierlo uit Oss. Van Mierlo trainde in de jaren daarvoor de jeugd onder de 19 bij TOP en het eerste team van HBV uit Beers.

    Ondanks de vervelende corona periode in het vorige seizoen werd als snel duidelijk dat Van Mierlo de juiste man op de juiste plek was. Er waren maar een aantal wedstrijden voor nodig om te zien dat hij er in slaagde om het plezier in het spel en daaromheen terug te brengen in de spelersgroep.  ( tekst gaat verder onder foto )

    Dit jaar is Van Mierlo de competitie uitstekend gestart, na 7 wedstrijden staat hij met zijn team op een verdienstelijke 2e plaats. Dat geeft vertrouwen en dat merk in je in de spelersgroep, maar ook zeker bij het bestuur en de technische commissie. Van Mierlo vertelde afgelopen donderdag aan de spelersgroep dat hij ook aankomend seizoen bij SES aan het roer blijft staan.

    Van Mierlo over verlenging bij SES: “ Ik ben allereerst blij dat ik ook volgend seizoen mag werken bij deze mooie vereniging. Het eerste seizoen bij SES was helaas summier in verband met de corona-beperkingen, maar ondertussen hebben we wel kunnen bouwen aan een team. Dit jaar bouwen we voort en behalen we al goede resultaten in de competitie. Dit komt dankzij de goede instelling en ontwikkeling van de spelers. Naast het prestatieve gedeelte, ben ik ook zeer te spreken over de sfeer binnen de groep en vereniging. Die credits gaan volledig naar de spelersgroep, zij proberen er met zijn alle écht iets van te maken. SES is een mooie, gezellige club waar het prettig werken is. Fijne vrijwilligers, leden en fanatieke aanhang. Daar maak ik voor in ieder geval de komende anderhalf jaar graag deel van uit. We gaan er met zijn allen nog een mooie tijd van maken!”

rfwbs-slide